Direktlänk till inlägg 14 november 2014
Det höstliga jobbet är nu avklarat, känns så skönt, behöver en massa benbuljong för den rätta smaken, där kommer älg-ben in i koket. Mycket gott för lata dagar blev det, riktiga vitaminkickar.
Har hållit på med allsorts grönsaker och potatis, skurit små tärningar (skurit mig i fingret) och gjort höstens storkok, 2 st. 10L grytor. Kokte en fläsklägg som också fick finfördelas och blandas ner. I morgon när det har kylts ner på altanen skall det på burkar och ner i frysen, det blir många middagar.
Önskar er en finfin helg och mys
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 |
4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
9 | |||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
|||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 |
25 |
26 | 27 | 28 | 29 |
30 | |||
|