~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under april 2014

Av ~ Ruth ~ - 17 april 2014 12:40

  

 

Vädret har alltid varit en snackis. Så nu kommer dagens väderrapport :-) ja hur den ser ut syns på bilden. Skall regna nonstop fram till att nästa morgon gryr, på natten med inslag av snö. Skall göra lite inomhusnytta, skall inte förta mig, bara lite sisådär lagoma sysslor det är ju Påsk, man kan ju inte bara sitta och trumma med fingertopparna på bordet eller tangentbordet till datorn. Förresten i dag för 49 år sedan förlovade jag och min följeslagare oss, vart har alla år tagit vägen ? känner mig fortfarande som 30, hmmm....

 

Vill lämna här och nu mitt Påskkort till er och önska er en fin PÅSK ♥


Av ~ Ruth ~ - 16 april 2014 14:56


   

Hittade ett gult nystan i ett skåp, fram med virkkroken och det blev en Påsk duk till den trista vedspisen. Lite påskris och ett par tuppar på så syns den knappt, men det gör inget, för den blev ful som synden.

 


Har även gjort en grupp för köksbordet, det blir inget mera pyntat till påsk, men det räcker, är inte så noga för dessa få dagar.


Vi har installerat oss här uppe och dagarna flyter på. Det är solsken och varmt på dagen, i natt -6*. Har varit och hälsat på 3 av våra vänner och pratat lite strunt och fikat, förövrigt bara slappat och mått hyvens bra, precis så som det ska va.


 


Önskar er alla fina dagar i hela Påsken / Påsk-kramen kommer så klart ♥

 

Av ~ Ruth ~ - 14 april 2014 23:04


 

Strax före 11 i fm. låste vi dörren och larmade hela huset, nu känner vi oss en mera säkra med det nya larmet som har flera övervakningskameror och en inbrottssäker ny dörr.


Våran stuga.

  

 

Flera timmar senare så kom vi fram till våran stuga. Inte en gnutta snö här heller, det är nog första påsken utan snö. Det blir varken snöskoter eller skidåkning, men det blir nog trivsamt för det, om inget annat så blir det miljöombyte och vila. Har lagt allt det som var med hit på plats och det var en full släpkärra + baksätet på bilen.

Nu skall vi sova om inte fullmånen ställer till det och vindarna sliter sönder huset, fy vad det blåser. 

Hälsar på er i morgon om datorns uppkoppling ger oss rätta signalerna så det fungerar.


 


Kram och god natt.

 

Av ~ Ruth ~ - 11 april 2014 23:45


 

Har börjat saneringen av allt damm som har växt mig över huvudet av rivning och renovering. Vardagsrummen är nu generalststädat, högt och lågt, alla prydnadsföremål och tavelramar, har den stora kristallkronan över matsalsbordet kvar, det tog så många timmar i anspråk så jag är helt slut.

Handlederna ömmar, ryggen lika så, den pajar jag alltid när jag kommer till golven. Fönstren och gardinerna blir efter påsk. Fortsättning kommer i morgon av kökt och datarummet, hinner jag så blir det en snabbdammsugning på andra våning också. Som ni ser fullt upp om dagarna.

Vi har haft ett strålande väder i dag, och värmen kommer nu säger dem som tror sig veta på Tv:n, ut och njut i helgen.

Önskar er en finfin helg.

 

Av ~ Ruth ~ - 10 april 2014 23:37


 

Fotade en bofink (tror jag) i dag på avstånd, men har inte sett dessa på länge.



Jag och maken är slut efter allt slit med ombyggnad, det är inte klart, men vi känner att vi måste pusta ut lite. Var ner till torget en sväng i dag själv, gick och tittade i affärer och bara njöt, var borta i 3 timmar. Så mycket fint affärerna har kommit in med nu för våren och påsk. Jag köpte mig ett par nya ankelstövlar (lila), skönt om det är blött ute och till sommaren när jag klipper gräs. Mina andra har gjort sitt, gummit torkar och spricker och dem läcker som ett såll.


Är inte mycket vid datorn nu, har fått andra datorvanor efter allt vi har gjort här hemma och tid inte har funnits. Förlåt om jag inte har besökt er som förut, hoppas jag kommer i fas snart.


Kram och god natt.

Av ~ Ruth ~ - 8 april 2014 22:50


 

Våran son Jerry och hans familj har förlorat en kär familjemedlem. Lilla Zero somnade i Jerrys armar i kväll, saknaden är stor och tårarna många. Detta blir tufft för familjen ett bra tag framöver, han var så älskad.

RIP Zero, nu kan du åter busa med din bästisvän som ni var med varandra under många år, nu är ni förenade igen. Barro som redan finns på dem gröna ängarna kommer dig tillmötes med en viftande svans vet att du blir väl mottagen.

Tack för allt lilla vännen.

Många tröstekramar från oss till er.

Av ~ Ruth ~ - 7 april 2014 23:16


 

2 dagar med gråväder och duggregn, men på em. sken solen. Finns det något vackrare en, en svan som ligger och lapar sol. Vi har några svanar i sjön Aspen, kan inte låta bli att fota dem när tillfället bjuds.

Vi kämpar på med hallen, jag målar lister och karmar, sopar och är hantlangare, nu kan jag namnet på alla konstiga verktyg och prylar som används haha.

Måste snart få det klart, det är ju snart påsk och då skall vi ta lite ledigt innan vi fortsätter med att riva och bygga om.

 


╔══════ ೋღ.....ღೋ ══════╗


♥♥ God natt och sov gott, nattkramen ♥♥


╚══════ ೋღ.....ღೋ ══════╝



Av ~ Ruth ~ - 5 april 2014 14:03


   

Nu har den kommit, ett vårtecknet jag har väntat på. Gråmulet i dag och några regndroppar väntas i em. men det behövs, är så torrt i markerna. Arne har lagt golvet i hallen i dag, jag skall måla lister, detta är våran lördag, i morgon skall det bli tapet på väggen.

Önskar er en fortsatt fin helg ♥

 

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2014 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards