~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under november 2013

Av ~ Ruth ~ - 13 november 2013 23:18


 

Har stickat klart min halsvärmare, men är inte helt nöjd. Knapparna är ditsatt provisoriskt skall ha större knappar i natur, eller mässing. Solen lyser i dag, men varmt är det inte längre, men det är inte väntat heller. Köpte mig en ny el-tandborste i dag, dem jag har får laddas hela tiden, dem har tappat orken, precis som oss när vi blir gamla, allt tar slut en gång.

Nu skall jag krypa till kojs och hoppas jag får en god nattasömn.

╔══════ ೋღ.....ღೋ ══════╗

♥♥ God natt och sov gott..Nattakramen ♥♥

╚══════ ೋღ.....ღೋ ══════╝

Av ~ Ruth ~ - 12 november 2013 19:42


 


Vi har Telenor både på internet och telefonen sedan -2005, det har aldrig strulat, men på sistone så strular telefonen, när någon ringer så sägs det att telefonen inte kan nås, när jag ringer upp någon så plötsligt så hör inte vederbörande mig, men jag hör dem, så frustrerande.

 

Kontaktade leverantören, med tanke på att jag har haft mitt modem så länge så ansågs det bäst att byta ut det mot ett nytt. Så i fredags kom det nya, fick inte telefonen att fungera trotts support, då visade det sig att dem hade skickat fel.

 

I dag kom det ett nytt, men det var ett trådlöst modem, fick inte igång nätet det var stopp, åter supporthjälp,  Efter som jag har en stationär så finns det inget trådlöst nätverkskort i datorn, gubben fick sticka iväg och köpa ett nätverkskort och satte i datorn, fick kontakt med allt ….MEEEEN…..sidorna laddades knappt upp, tog flera minuter, datorn låste sig, skitsura blev vi båda, nu skall dem skicka en ny kabel. Nu sitter det gamla på plats igen och allt fungerar, fortsättning följer.

 

Regnet har vräkt ner hela dagen, inte upplyftande det heller. Nu tittar jag på 3:an och ”America's got talent”, följer det maniskt, en hel kväll framför Tv:n blir det.

Av ~ Ruth ~ - 10 november 2013 16:40


 

Nu ligger förra helgens älgkött vakuum förpackat i frysboxen, har hängt en vecka i en stor kyl på andra våningen och mörat sig. Köttet från första jaktveckan gjorde han i ordning i stugan innan han kom hem, så skönt att slippa närvara vid detta. Nu kommer han inte att jaga mera under denna säsongen, vi har så vi klarar oss och mera där till.

Inget firande i dag då det är farsdag, han är ju inte min pappa :-) och barnen firar med sina familjer.

Hoppas ni har fått en fin helg.

Av ~ Ruth ~ - 8 november 2013 22:25


 


Vi har ätit gott och tagit ett glas vin. Nu följer jag ”Idol” (gubben är inte intresserad). Gillar Idol och följer det alltid, men avskyr Alexander Bard (det står jag för). En jättegullig tjej som sjunger bra, får alltid kritik för att hon inte har självförtroende max på scenen och andra förnedrande saker, Alexander trycker ner henne efter varje framträdande, hur skall hon kunna få ett bättre självförtroende och känna sig 100% på scenen? Bort med denna vidriga förnedringsgubben från IDOL !

I dag har jag rensat gula, bruna och skräpiga blad från gräsmattan, mera blir det, men jag orkar inte mera. Nu skall gräsklipparen göras ren och ställas in tills nästa sommar. I morgon och på söndag skall jag bara mys och göra det som faller mig in för stunden. Önskar er alla en fin helg.

Av ~ Ruth ~ - 6 november 2013 23:36


 

Uppdaterade 4 kennelsidor i går som jag sköter om, klockan var nästan 2 i natt när jag gick till sängs, hade svårt för att somna, var nog övertrött så som små barn kan bli.

Har friserat 2 hundar i dag och klippt klorna, måste börja med bad innan det blir för kyligt ute. Städat och pysslat, tristjobb, men nödvändigt.

Gubben kom hem i dag efter älgjakten så nu är det massa kött som hänger i det gamla kylskåpet på andra våningen för att möras till helgen. Vet att det är många som styckar upp det och stoppar i frysboxen direkt, men det blir mycket finare om det får möras.

Sticka har jag inte hunnit med i dag (saknar det). 

Nu skall jag natta min kudde, är tung i huvudet, men inte sömnig.

Kram och god natt.

Av ~ Ruth ~ - 5 november 2013 14:16


 


Hur klantig får man bli  ? Har (haft) en väldigt söt mobil i fönstret på altanen, skulle ta in den i dag, schitt så tappar jag den i stengolvet. Fick den för flera år sedan av en valpköpare, har varit så glad för dessa söta porslinsälvor, är nu så ledsen, tror inte det går att limma den, bitarna blev för många.

En tröstekram till mig.

Av ~ Ruth ~ - 3 november 2013 21:31


 

Jag lever trotts att jag har varit borta härifrån sedan i torsdag, men det har inte funnits något att skriva om. Det regnar vareviga dag så vad 17-gubbar kan man göra för något som är att skriva om. Jag stickar och repar, stickade en vante som skulle bli fint till min halsduk och mössa, men varje färgparti på garnet är så långt så vanten blev ljusblå (nästan vit), då befarade att den nästa skulle bli i den mörkare blåa färgen, så jag repade upp vanten. Nu har jag börjat på en halsvärmare i ett tjockt garn, hoppas garnet räcker för det finns inte mera att tillgå, fick garnet av min vän Gullan i Värmland. Förövrigt dessa dagar så har det varit vanliga sysslor, kan bli så här ett tag till, vet ej ??

Hoppas era dagar är mera innehållsrika.

Kram på er.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards