~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under augusti 2013

Av ~ Ruth ~ - 9 augusti 2013 23:25


 


En solig men sval dag, vindar och rätt skönt. Jag klippte båda gräsmattorna ute och vart röd i nyllet som en kokt kräfta, så slitigt och tungt. Egentligen så skall jag dela upp klippet på 2 dagar, men så skall det bli regn och åska i morgon så jag kände att det var nödvändigt i dag, börjar det regna så vet man aldrig hur många dagar det håller i sig. I den stora gräsmattan är det så mycket mossa så det går så tungt även om klipparen är självgående så jag måste putta. Precis när jag var klar så kom sonen med ett barnbarn på fika, han tyckte synd om mig när han såg hur röd jag var i nyllet och hur slut jag var, synd han inte kom tidigare för då hade han fått tagit över, men gamla tanter kan själv.

 

╔══════ ೋღ.....ღೋ ══════╗

♥♥ God natt og sov godt..Nattakram ♥♥

╚══════ ೋღ.....ღೋ ══════╝

Av ~ Ruth ~ - 8 augusti 2013 11:56


 


Nu i denna minut är frukosten avklarat, sent? ja jag vet, men äter inte förens magen kurrar. Det blev macka med lätt majonnäs, salamikorv, vändstekt ägg, ketchup och tomat, nu står magen sig gott fram till det blir middag. Regn, grått och fuktigt här nu och skall så förbli hela dagen fram tills midnatt. Med andra ord en städ & pysseldag blir det. Hoppas erat väder och dag blir bra, sol kanske ¿

-------------------------------

Klockan är nu 14.30


   



Fortfarande regn, regn och åter regn. Ingen frilufts dag minsann, kanske det behövs i naturen, ser gulbruna löv och blad lite varstans i trädgårdar och naturen, är det torkan eller hösten som knackar på, det är kanske båda delarna.

Av ~ Ruth ~ - 6 augusti 2013 16:52


   


Vände på mina altanlådor i går em. på utåtsidan hittade jag en katt bland hermelinerna, nu har jag ett nytt projekt att identifiera. Skall försöka få ut den ur lådan och sätta den i en egen kruka, ganska tjock stjälk, en lustigkurre som jag aldrig har haft någon gång tidigare varken ute eller inne, spännande tycker jag.

Nu skall jag ta mig en mugg nybryggd kaffeslurk, det skall bli gott……….

Hahaha, glömde lägga kaffe i filtret :-) hur tankspridd får man vara ? nu får jag göra om hela proceduren, nu börjar det lukta kaffe och då måste det vara rätt.

 

Kram på er i tropikvärmen.

Av ~ Ruth ~ - 5 augusti 2013 00:15

Hur många av er använder en tandpetare både till att sticka mellan tänderna och sticka i ögat ? tror jag är väldigt ensam om att göra båda delarna.
Jag gjorde det i förmiddags när jag satt och läste tidningen på nätet, det var ingen bra idé så testa inte, för nu känns det som jag har grus under ögonlocket i yttre ögonvrån. Jag gjorde det inte med flit utan det var hundens fel, men jag älskar och förlåter henne för det ♥

 

╔══════ ೋღ.....ღೋ ══════╗

♥♥ God natt og sov godt..Nattakram ♥♥

╚══════ ೋღ.....ღೋ ══════╝

Av ~ Ruth ~ - 3 augusti 2013 19:11


 


Tänk att enkel husmanskost kan vara så gott. Det är så länge sedan jag åt ”Pytt i panna” med ett vändstekt ägg, rödbetor och ketchup. Fick hejda mig så jag inte åt för mycket.


Det har varit ett tungt väder i dag, ingen luft att andas, rejäla stormvindar och mulet blev det och några åskknallar och flera störtskurar, nu känns luften bättre och det har blivit svalare. Vi är många som inte gillar denna enorma värmen och mår pissigt. Hur har du haft det i dag?

Kram på er och en fortsatt fin helg.

Av ~ Ruth ~ - 1 augusti 2013 23:45


 


Ärlig talat så har jag fått en blockering i hjärnan och hittar inga ord, får se när jag åter kan pussla ihop alla bokstaverna till ord och meningar igen. Här tänkt på att nu är sommaren snart över, den sista sommarmånaden har påbörjats. Snart är det höst, detta är ofattbart, vart tog dessa månader vägen??

Nu skall jag lägga mig på kudden och fundera vidare.

God natt kramen.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards