~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under juni 2013

Av ~ Ruth ~ - 11 juni 2013 18:40


   


I em. kom det blommor från bilfirman där Arne hämtade sin bil i går, en fin gest tycker jag. Även om grön krysantemum är en intetsägande blomma, så var tanken god. Blommorna han fick för drygt 2½-år sedan när han köpte den förra bilen var färggrann och fin.

        

 

Själv så har jag stått ute på altanen och strukit kläder, skönt när det är så varmt, det fläktade så gott. Förövrigt har det bara blivit plock i plock under dagen. Skall snart ut och vattna, kanske byta vatten på fåglarnas fontän också (kanske blir det i morgon) får kanske inte göra för mycket så jag blir arbetslös resten av veckan haha.

 

Arne jobbar denna vecka också och ligger hos sonen, så jag är själv några dagar
även denna veckan, men några extra stålar behövs nu, så det är tacksamt.


·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·
Må så gott och var rädda om varandra!



 

Av ~ Ruth ~ - 10 juni 2013 20:59


     


Nu har nybilen hämtats i Karlstad, sonen var med som resesällskap, det tog hela dagen, men det var många mil också. Själv så fick jag putsat 2 fönster och tvättat en massa tvätt och nu är denna dagen förbi.

Nu skall jag se på ”Biggest loser”.

 

Må så gott och var rädd om varandra ♥

Av ~ Ruth ~ - 9 juni 2013 20:34

Datorn har varit bortkopplad från allt i några timmar under dagen i dag, lilasvart på himlen och några åsksmällar, drar ut allt när det hörs ett muller. Ibland så kanske det inte alls kommer här, men jag är livrädd att det skall ske något med elektroniken. Kom stora droppar så gräsmattan fick lite blött. Vi han klippa varsin gräsmatta innan det startade, gott så.


Gubben har plockat ur allt löst i bilen och fixat den i em. han åker till Karlstad i morgon och hämtar nybilen, den vi nu har blir 3 år till hösten. Har man jobbat på Volvo med nya bilar i alla sina dagar så tycker han att 3 år är gammalt haha. Jag blev nöjd och glad för en vecka sedan när jag fick min nya dammsugare, jag har inga stora krav och är inte ett dyft intresserad av bilar bara dem rullar, bryr mig inte.

 

Må så gott och var rädda om varandra!

Av ~ Ruth ~ - 8 juni 2013 22:25


     


Det blev många timmar framför Tv:n i dag, men en sådan händelse sker inte så ofta och det kunde jag ju inte missa, säkert många med mig satt bänkade och njöt av allt det vackra och fina.

 

Nu har båda prinsessorna fått sin andra hälft, så fina. Hoppas också prinsen får sin älskade Sofia, det blir nog ett bröllop till vad det lider (kanske nästa sommar?). Madeleine och Christopher O'Neill är ett så fint par, ett riktigt sagobröllop var det. Alla sagor har ett lyckligt slut: ”å’så levde dom lyckligt i alla sina dar” (hoppas jag). Dem hade i alla fall tur med vädret.
 

Må så gott och var rädda om varandra, tänk på att ni alla är lika värdefulla!

Av ~ Ruth ~ - 7 juni 2013 18:05

Det är inte alla som gillar Vaiasat, man kan ju få riktig hjärtsnurp. Att missa travet är lika med döden haha. Trillade in på denna på YouTube, skrattade så tårarna flödade. Hoppas det roar dig en stund också. Höj upp ljudet!!


Av ~ Ruth ~ - 6 juni 2013 15:08


     


Den Svenska flaggan vajar i dag när det är våran Nationaldag. Den vajar så fint i vinden och solen. Mitt kära Sverige, mitt andra land, hurra, hurra, hurraaaaa!!

Är stolt över flaggan och vårat land, jag njuter denna dag, jag är en del av Sverige.

Jag mår bra igen efter den jobbiga dagen i går, men vet att den kommer att upprepas när jag minst anar det, det brukar vara så, men tror inte att jag har haft feber tidigare, kanske, men har inte kollat förut. Min egna teori är att jag har tarmfickor. Ja vad det en må vara så är jag ok igen i dag!

 

Hoppas ni har en fin Nationaldag från Norr till söder, njut och ät något gott!

Av ~ Ruth ~ - 5 juni 2013 21:27

I dag blev en soffliggardag med start en ½-timma efter att jag klev ur sängen.

Klickade igång kaffebryggaren och satte på datorn, men det blev varken kaffe eller datorn förens nu i kväll.

Släppte ut hundarna på gräsmattan efter nattens samlande, trodde inte jag skulle klara att komma in, fy så ont jag plötsligt fick längst ner i magen, det eskalerade, blev illamående och trodde jag skulle svimma.

Kom till soffan och blev liggande ett par timmar, tog 2 värktabletter vilket lindrade. 2 timmar där efter så tog jag tempen för jag frös så ini-bengan, över med ett täcke och varma kläder, tempen visade 38,6* (hur var det möjligt efter 2 värktabletter 2 timmar innan, hur hög har tempen varit det undrar jag?  

Nu känner jag mig piggare efter en heldag på soffan sovande, hundarna har varit fundersamma till max, dem har förstått att matte inte har mått bra. Dem skällde och väckte mig när dem behövde ut. Har inte ätit i dag så nu skall jag ta något enkelt, så inte magen blir helt tom denna dag, det blev en tonfisksallad, rester från i går, gott så.

Kram på er och ursäkta mitt klagoinlägg i dag, men så har det varit, hoppas inte min sovardag påverkar den kommande nattsömnen.

Av ~ Ruth ~ - 4 juni 2013 20:59


 


Har du pyttesmå flugor i dina blomkrukor inne, det är så irriterande när det flyger 10-15 flugor upp ur jorden när man sätter ner fingret för att kolla om det behövs vatten-påfyll. Hörde ett tips på radion här om dagen, man köper nejlikor så som man sätter i apelsiner till julen (alltså köps i kryddhyllan i mataffären). Nu kommer jag inte ihåg hur många det skulle vara i varje kruka, men det får du prova dig fram.

Vet av egen erfarenhet att cigarettaska också är bra att strö över jorden. Japp detta blev det i dag, kanske kan jag hjälpa någon.

Har ett super tips mot bananflugor också som erövrar våran frukt på bordet framöver sommaren, det kan du läsa om ”HÄR”.
 

Klart väder nu men inte varmt, strumporna har åkt på, även en långärmad tröja, spås en kylig natt.


"Livet har många olika kapitel. Ett dåligt kapitel betyder inte att boken är slut".

Kram på er alla som lämnar en kommentar, övriga får ingen, bara en dask på rumpan

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2013 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards