~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under februari 2013

Av ~ Ruth ~ - 20 februari 2013 21:44

När gubben skulle sätta igång sin laptop (Fujitsu som han köpte för ca. 1½ år sedan) så gick den inte igång och han är starkt beroende av in dator så han fick ge sig iväg i dag och köpa en ny, en ACER denna gången.

 

Var på 2 ställen för att lokalisera felet och det var inget fel som kunde åtgärdas i ett litet nafs och han vill inte vara utan dator. Sedan är det så att det bara är ett års fabriksgaranti på datorer. Har hört från flera att en Laptop inte är så hållbar, det är trist för dem är ju inte billiga precis.

 

Det har varit 2 rätt dyra investeringar på knappt en vecka då han även köpte en inspelningsbar HD-box 500 GB, nu kan han förprogramera olika program för inspelning, även fjärrinspelning via mobil eller dator, 220 timmar får plats och den har stöd för 3D-Tv.

 

Det här blev ett inlägg om gubben, men jag hr ju funnits vid hans sida och stöttat, så jag kom med på ett litet hörn här hehe, sorry hade inget annat att berätta i dag.

 

Kramen.

ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 19 februari 2013 23:50

Tipsade om tandblekning för hemmabruk i det förra inlägget, ni undrade om det inte var skadligt för tandemaljen, det är det inte. Väteperoxid tränger in och oxiderar de ämnen som gett upphov till missfärgningarna. Väteperoxid bryts ner till de ofarliga ämnena vatten och syre, är bakteriedödande och används också på sårrengörning.


En grå och kylig dag, snön som var kvar har förvandlats till isgata ute på gräsmattan där hundarna gör sina behov och busar. Hoppas det inte blir benbrott på varken hundarna eller mig. Jag har fällt ut broddarna som är inbyggda på stövelklacken, men är det blankis så vete’katten om det hjälper så mycket.

Inget storslaget att komma med denna dagen heller, det är så lugnt varje dag.


Tack IngaLill för ditt besök, men jag kan inte återgälla besöket för jag har inte kvar din bloggadress, du är välkommen flera gånger.

 

Kram till er alla.

ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 18 februari 2013 23:45


 


Är du rökare, snusare, dricker mycket kaffe och äter starka kryddor så blir inte tänderna så vackra i färgen, men det kan man tydligen enkelt råda bot på utan att betala stora summor. Fick detta tipset, men har inte börjat ännu, måste köpa veteperoxid först.

 

Så här gör man:

 

Lägg lite tandkräm i en mindre kopp, blanda i en tesked bakpulver plus en tesked väteperoxid (Apotek) och en halv tesked vatten. Blanda ihop, borsta tänderna i två minuter, (går inte att spara det som blev över).

Kom ihåg att göra det en gång i veckan tills du har nått det resultat du vill ha. När dina tänder är fina och vita, begränsa dig till att använda blekningen en gång varje månad eller två. Lycka till !


God natt kramen.

  

Av ~ Ruth ~ - 17 februari 2013 23:27


 


Har även i dag varit en dag med skidor på TV, vilka rysare. Middag blev paj- rester från i går. Tycker det är toppen när det bara är att plocka fram och värma, underbart att man kan ägna sig åt annat en grytor och pannor.

     
   

 

Senare så kom sonen Robin och dotera Susanne, han har varit hos sin syster i helgen och inspekterat garnaffären, han har ju också en del i den. 2 av Susannes barn har börjat sticka, Robin och Nicklas har börjat och sticka, Nicklas 1 mössa, Robin 2 halsdukar och en socka, så nu stickarar snart hela familjen Bäck, ja det ligger i blodet hehe.


Kram på er.


Av ~ Ruth ~ - 16 februari 2013 21:30

Nu har jag tittat klart på Mellon från Skellefteå, nu skäms jag riktigt för det Svenska folket,

en Uggla, en Banan och ett gäng Pensionärer som försökser skjuta från höften och svär. Detta program har blivit en ploj, vad kommer att representera Sverige i år ? jag bara undrar.

 

Nu börjar Åsa-Nisse: Wälkom to Knohult, hoppas den kan ge ett och annat skratt, men mäta sig med originalfilmerna är det nog svårt att toppa.

 

Skriver inte mera i dag, tänkte avstå helt men, men.

 

Kramen.

Av ~ Ruth ~ - 15 februari 2013 19:00


     


Fåglarna kvittrar och tror att det är vår, skatorna flyger med megastora kvistar hur dem nu skall få in dessa mellan grenverken på trädet det undrar jag ?

 

Har suttit timmar framför TVn i dag tittat på både storslalom och skidskytte, en intressant sportdag. Här har det varit en gråtrist dag med hög luftfuktighet och ett par plus grader.

 

Mitt onda skulderblad och arm känns bättre i dag, vågar inte sticka, tror det påverkar läkningen, är väldigt försiktig med rörelserna av armen, ingen damsugning och fejning även om det vore högst  nödvändigt.

 

Våra turvinster på Trisslotterna bytes ut mot 3 nya lotter för 3:je gången i går, men nu blev det noll och inget. Ja, ja, man kan inte ha turen med sig jämt, har så mycket annat att vara glad för och mina krav är inte så stora längre, men 1mille hade suttit bra.

Vad skulle du unna dig om du tog storkovan ?

 

Kram även i dag till er alla.

Av ~ Ruth ~ - 14 februari 2013 21:40

Det blev inget speciellt här i dag ,vi har slutat fira alla dagar som kan firas och det skall firas för allt nu för tiden, våffeldagen, bulldagen, man kan räkna upp hur många som helst, det gynnar bara affärerna som får sälja, detta har vi slutat med.


Jag fick så inga rosor ej heller nån choklad,
men en puss på kinden som gjorde mig så glad.


Vad är väll alla rosor en tårta tjock och rund,

mot alla varma vänner i dag och denna stund.


Jag sluter denna dagen med tack till alla er,

som gav mig varma kramar, ja värmen som ni ger.


~Ruth~
~* (((( ¸.))))*~~* (((( ¸.))))*~
  

 

Av ~ Ruth ~ - 13 februari 2013 20:49

En orolig natt blev det, var uppe 2 gånger under natten och fick stoppa i mig värktabletter, jisses vad det dunkade i överarmen och under skulderbladet. Vad är det för skit som härjar i min kropp, känner inte igen sådana konstigheter.


 


Vi köpte ju 3 nya trisslotter för den förra vinstlotten och ta mig 17 så var det inte en likadan vinst även på denna. Får se hur det går när vi byter dessa till tre nya. Har fastnat för denna virkade tunikan, fasen vad jag förälskade mig i den. Tänk dig denna till sommaren tillsammans med mina röda eller gula jeans och en bukett nyplockade doftande blommor i handen, det är sommar det !


I morgon är det
"Alla ans dag" och jag önskar er alla en fin dag av hela mitt


Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Följ bloggen

Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Blogkeen
Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Bloglovin'

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se