~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under november 2012

Av ~ Ruth ~ - 5 november 2012 20:13


 


Vet inte varför, men min kropp är så lugn och nöjd i dag, inget har skett eller hänt, tänk om jag varje dag kunde vara så här 150% harmonisk. Inte för att jag annars om dagarna har dåliga nerver, men denna dagen känns så speciellt bra.

Har haft ett enormt sug i kroppen ett antal dagar och stoppat i mig en det ena en det andra, har gått upp 3 kg på någon vecka det ger inte någon inre oro, vill inte detta. I dag har jag inte syndat med att stoppa i mig något onyttigt det kan vara det som har gett min kropp lugn och vila, inget sug i dag, allt är underbart. Hoppas detta fortsätter så här så jag får vara så här harmonisk.

Har åter bakat mina frallor eller T-kakor i dag, när man inte bakar bara med vanligt mjöl så är det svårt att få till en jäsning. Dessa bakverk blev inte lika bra som förra gången, så det blir en ny mätning av innehållet innan recept kommer, vill ju att det skall bli så bra så även ni som vill testa blir nöjda.

Grått och trist väder, lampor har lyst här hela dagen, har känts som kväll under dagens alla timmar och klockan har gått i snigelfart, nu är det TV resten av kvällen, tittandet började kl.19.30 med ”Djurakuten” och slutar med ”Livet på andra sidan”.

 

Ha det toppenbra mina vänner/

Kramen.

Av ~ Ruth ~ - 4 november 2012 19:54


 

Tack min dotter för att du drar med mig på olika saker.


                


”Garnsinne” firade ett år och hade hyrt Tingshuset i Lerum för detta evenemang. Det bjöds på gratis fika och många besökare kom. Både jag och dotera som går på LCHF syndade, varken hon eller jag har ätit cupkcake (stavas det så ?), det frestade extra mycket, det var superdupergott, vilken aha upplevelse att få sött och underbart gott som retade smaklökarna.

  

4 stickproffs visade sina alster där dem själva har kombinerat mönstren, garn och stickor är ekologiska, naturnära proffs.  Dottern Susanne har hjälpt till med att sticka upp modeller för visningen och med sig hem följde garner för kr: 800:-, min kostnad där inne blev noll, har en del garner som jag får ta itu med innan nytt införskaffas.

 

Detta blev min dag, tack Susanne för att du plockar upp mig när du skall ut och rajtantajtan.

 

Kram på er mina trogna vänner.

Av ~ Ruth ~ - 3 november 2012 22:59

"Klickbild"

 

Många tankar och minnen från dagar som har flytt kom upp till ytan i dag, båda lyckliga, glada och tunga minnen. Dem tunga har nog mest berott på alla trista minnen när kära har gått bort, det var även många glada minnen som fick mig att dra på smilbanden. Det är ju så att sorg och glädje skall varvas i lagom väl avvägda doser.

 

Har inte gjort så väldans mycket i dag, jo jag har stickat färdigt mitt pannband. Har även legat i ett varmt skumbad i en timma, inget romantiskt bad med rosor som flyter på ytan, levande ljus och ett glas vin på badkarskanten som är så poppis i dag, bara blundade och njöt av värmen för jag var så frusen innan jag kom ner i vattnet. Tvi vale vad det regnade i natt och det har fortsatt hela dagen, undra på att det blir rått inne och fruset i min kropp.

Sitter nu och njuter av reprisen av ”Så ska det låta” på svt24, missade när det visades i sin rätans tid, det är säkert inte sämre i kväll heller.

 

Har lyxat till det i kväll och poppat poppkorn med smörsmak i mikron, det var länge sedan, men smaken var super god, i brist på något annat som säkert hade varit godare, men man tager vad man haver som det så klyschigt sägs.

 

Nu tror jag att det är uppehåll ute så jag skall nog snabba mig ut med hundarna för nattakissen.

 

God natt mina trogna vänner, vi hör’s i môrra !

Kramen på er.

Av ~ Ruth ~ - 2 november 2012 19:25



 

I dag är det totalt stiltje i min tankeverksamhet. En vanlig grå, regnig och trist dag, bara städa och plocka från morgon till kväll. Har även stickat en stund på mitt pannband, men det tar tid, hela arbetet skall bli ca. 54 cm och jag har i nuläget bara 30 cm. Trist att sticka detta, är så enformigt, men nu skall jag inte ge upp. Detta blev bara en liten hälsning och jag hoppas ni får en fin kväll.

Många kramar.

Av ~ Ruth ~ - 1 november 2012 19:33

"Klick bilder som vanligt"

 


Under dagen drog regnvädret in över oss, det brakade loss när jag var på väg hem från affären, busvädret skall hålla i sig hela natten, så inget fönster öppet i sovrummet i natt.  Köpte mig en räksallad på torget i dag, valde det i stället för mjukglass, den var så god så det kommer att upptepas flera gånger. Bilden mot fönstret tog jag för en stund sedan, ser ut som små ljusdioder på rutan.


 



Nu har jag börjat på ett pannband, skall även göra handledsvärmare i samma stil, långa sockar i samma garn har jag redan. Hoppas jag kan komma igång på riktigt igen med min hobby som har legat nere sedan innan sommaren, mörka höstkväller ger inspiration. Nu skall jag spana in vad som skall ses på TVn i kväll.



Nästa gång jag gör mina frallor så skall jag ta mått och göra ett recept att lägga ut här så den som vill kan få ta del av.

Önskar er en mysig kväll / kramen.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards