~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under maj 2012

Av ~ Ruth ~ - 11 maj 2012 23:45

Är ledsen men hinner inte med varken min eller era bloggar just nu, har fullt upp med andra saker, men allt är bra, tro inget annat. Jag brukar ju skriva lite varje dag, men nu blir det tunnsått. Regn hela dagen i dag också, när det väl börjar slutar det aldrig, grrr.


Kram och god natt !

Hoppas kunna titta in till er i morgon.

Av ~ Ruth ~ - 10 maj 2012 23:04

ock blir över, nu har det regnat i 2 dygn nonstopp, typiskt när det väl börjar så slutar det aldrig. Har hållit mig inomhus hela dagen, pysslat, stickat och snickrat på en ny hemsida, tror jag har tappat stinget och förmågan. Det är flera år sedan jag gjorde en hemsida med html-coder, vad man glömmer snabbt om man inte håller på, förut var det lätt som en plätt, nu känns det som att jag letar under jord efter en jordgubbe, är så lack på mig själv.

 

Det som har förgyllt denna dag är Let’s Dance i kväll, jisses vad det spritter i benen. Saknar den tiden i mitt liv när dans var högsta ”prio” i min tillvaro, men har man en man som inte dansar så blir det som det blir. Har även gått i dansskola i mina tidliga år, tror det blev starten till min sjukliga iver att få dansa, utan att skryta så stt jag aldrig som någon ”Panelhöna” tror inte jag satt en endaste dans, bara av fri vilja för att få komma ut och få frisk luft och svalka ner mig en smula, gudars skymning vad jag har saknat och saknar detta.

 

Japp, nu var det Camilla Henemark’s tur att åka ut, hon har ju fått sämst poäng av juryn varje vecka, tycker det var rättvist även om hon gör framsteg i varje program så ligger hon i lä för dom yngre, Anton är ju den bästa av alla och är min favorit.

Det är tunnsådd med bloggfantasi nu för tiden, men ha tålamod mina vänner.

 

Kram och god natt, (inga foton i dag heller)..

Av ~ Ruth ~ - 9 maj 2012 23:26

Ja så står det på min nummerpresentatör 2-3 gånger varje dag när det ringer, klickar på lurens gröna knapp nästa sekund den röda och stänger av igen. När vi var i Värmland dessa veckor och kom hem var det massor av sådana påringningar.


Det är Engelsktalande personer som påstår att det är från Microsoft (bara bluff och båg), dessa som media har varnat för och som vill att man skall göra saker med datorn för att kunna ta över den. Till att börja med sa jag att jag inte förstår Engelska, då sa hon ”kan du lite ?” och började tala sakta, nej sa jag och stängde av samtalet.


Vet inte hur jag skall få slut på terrorn, att dom orkar fortsätta förstår inte jag när dom ser att det är lönlöst. Hoppas ingen av er är godtrogna och löper linan ut med förändringar på eran dator.


I gårkväll började det regna och har fortsatt stort sett hela dagen, så gott för träden och alla växter ute, kan se att naturen ler och njuter efter all törst blir tillgodosett.


Nu är det snart sovdax, skall försöka hälsa på några av er innan.

Kram på er alla och tack för alla kommentarer det värmer.

Av ~ Ruth ~ - 8 maj 2012 22:34

Har en svacka i mitt bloggande, många tankar snurrar i mitt huvud och det är inte bra.

Har funderat på denna stickbloggen ”Sticklust”, kanske göra en egen sida som ger en lättare översikt på det hela, men det kräver lite jobb. Jag har en del sticksaker att lägga ut, men avvaktar lite tills vi har fått lite bättre hum ang. hur vi skall göra så det inte blir dubbelt jobb.


  



Kan visa den senaste strumpan. Det är svårt att fota på sitt egna ben så jag har skickat efter provdocka då bara benen för att underlätta den biten.

Dotera stickar stora saker och virkar, jag stickar bara småsaker så vi kompletterar varandra på handarbetsfronten och det är bra, får se hur det blir framöver.

Bara några rader så ni vet att jag inte är sjuk :-)
Kram på er.




Av ~ Ruth ~ - 6 maj 2012 20:30

Vi har 2 sovrum och 2 TV rum, om det uppstår problem. Har min man jobbat hårt en dag då kan vi inte sova i samma rum, det är snarkning både på in och utandingen, då tar jag med min kudde till ett annat sovrum i andra ändan av huset och stänger dörren.


Vi har olika intressen när det gäller TV-program, nu får jag klagomål från gubben i vardagsrummet att TVn har för hög volym hos mig, va’fan jag har mycket dårlig hörsel nu för tiden efter influensan. Är det ett program som båda skall titta på så sitter vi vid samma TV, det är ju trevligare med sällskap, tyvärr är inte det så lyckat nu heller för jag vill ha så hög volym för att höra och han klagar och säger att han skall köpa öronproppar, då lubbar jag sloköret in på mitt TV-rum tillbaka.


Öppnas inte hörselgångarna snart blir jag tokig. Vänsterörat går upp och ner, för det mesta ok (tror jag) tror jag börjar vänja mig. Högerörat är nästan tyst och det surrar i huvudet. Har försökt med Revaxsör några gånger och spolat med rent vatten, även öronrens för hundar, men inget hjälper, blir bara öm i hörselgången. Kanske få en läkare att titta ner i örat, men jag vet att dessa problem är vanligt efter denna influensan och kan sitta i upp till 3 veckor och än är jag inte där, ja, ja, jag står nog ut, men gör gubben det  :-]


Senaste natten var det -3* här, tur jag inte har satt några sommarblommor ännu. I dag är det soligt, men ingen värme.


Kram på er alla, tänk på att ni är alla unika och värdefulla.

Av ~ Ruth ~ - 5 maj 2012 23:34

I dag har det inte skett något att återge. Har repat ½-klara stickalster och nystat garner, under Hockey matchen började jag sticka på något nytt, vi måste ju ha något att fylla stickbloggen med jag och dottern.

Tre kronor segrade även i kväll, kan bara gratulera pojkarna, i natt sover min gubbe gott.

Det blir bara dessa rader här i kväll, har tryckt på stoppknappen. Skall nu titta klart den Svenska filmen på 4:an ”Noll tolerans” en Svensk däckare, kanske inte så bra att se sådant när jag skall sova, kanske blir det mardrömmar och då sover då inte jag gott.


Kram på er alla och sov sött.

Av ~ Ruth ~ - 4 maj 2012 22:16

Hade liten egentid i dag, strosade omkring i olika affärer, oj så mycket fint jag vill ha, men det finns begränsningar för plånboken. Toppade mitt hår för någon vecka sedan, i dag beslöt jag mig för att klippa lite till, närmare 8 cm. Gillar mitt långa hår, det är så lättskött, kan göra massor med det, men när jag sätter upp det i nacken så var det för långt. Det växer som ogräs och gick ner till Bh-bandet bak. Nu behövs det lite färg, sedan är jag redo för avresa till Stockholm och bröllop i slutet av månaden.

Gubben klippte den stora gräsmattan i dag så jag slapp det, nu är allt ansat för första gången i år. Nu är det grönt på buskar och träd, hade hoppats på regn i dag, det är så torrt över allt, men det kom bara små stänk som var knappt märkbart.

 

Denna ruta kommer upp flera gånger varje dag och jag snabbar mig att stänga ner den, vad är fel och vad kan jag göra, vet du det så tala om för mig, tror varje gång att datorn skall krascha, hu jedamig vilken katastrof det skulle bli.


Ha det gott mina vänner, ni är alla värdefulla och unika / kramen.

Av ~ Ruth ~ - 3 maj 2012 20:37

Ovanligt i kväll med dans, annars är det ju fredagar som är givna, när man var ung fanns det ingen kväll som var något hinder, då kunde det vara roligt jämt.

 


Visar nu några av mina nya sommarkläder, vitt och mycket spets är sommarens hetaste och det har jag tagit fasta på, det är så snyggt och fräscht. Ett par vita och ett par röda jeans, några flera toppar är också införskaffade + lite till, blir jag fin eller,  vad gillar du inför sommaren?


Åter en varm och kvalmig dag, snart börjar jag gnälla igen, men avvaktar, vet att det snart blir värre och då sitter jag där med en balja kallt vatten och mina fossingar är där i.

Som jag skrev i någons blogg i går så tillhör jag nog Is folket, säkert har jag en sådan ådra i min kropp, har inte släktforskat, behöver inte det, JAG VET !


Njut av den fantastiska dansen på TV och rösta rätt !

Kramen.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards