~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under mars 2012

Av ~ Ruth ~ - 14 mars 2012 22:16

Har inte haft tid med bloggen i dag. Var till läkarstationen för att ta dessa 2 prover som läkaren ville att skulle göras ang. kalken i kroppen, väl inne på provtagningen så var det bara att vända om. Proverna skulle tas på fastande mage, ingen mat eller dryck efter kl. 22 i kväll, inget stod det om det i papperen.

Det blir till att kliva upp i ottan i morgon bitti, ingen kaffe, schitt hur går nu det ? hänger på dörren där kl. 8 när dom öppnar för dagen.

Hoppas ni får en god natts sömn.

Kramen.

Av ~ Ruth ~ - 13 mars 2012 16:18


 

Klickbild



Kan knappast bli bättre vid min ålder, kalken var inte 100%. Trotts att jag har ätit LCHF i drygt 1 ½ år så har jag fina värden. Nu återstår lungröntgen på fredag i Allingsås. Som jag skrev i ett tidligare inlägg så äter jag inga mediciner, bara hälsokostprodukter och det har jag gjort i många år. Har ett starkt immunförsvar och är mycket, mycket sällan sjuk, kan bli snuvig en dag och inte mera. Tar ej heller influensasprutor som jag får erbjudande om varje år.

Efter brevet i dag känner jag mig mera frisk en vanligt :D.

 

Det blev ett friskintyg från mig i dag.

Kramen.


Av ~ Ruth ~ - 12 mars 2012 12:22

"Klicka på bilden och förstora"
 


Några funderar på hur man skriver ett inlägg som är dold för andra, bara dom som har fått ett lösenord kan att komma in. Det är inte så svårt som man skulle kunna tro, men man måste ju veta hur man gör, det är ju inte bara att klicka på ”Lösenordskydda” där man godkänner inlägget för publicering. Därför har jag gjort denna bild så kan du ju testa hur det fungerar.

 

Lösenordet du där väljer skall inte vara det samma som det du har för att logga in på din blogg, då skulle det vara lätt för någon att ta sig in och ställa till det för dig.

 

Kanske vill du klaga på din granne, på en familjär vän, släkting eller något annat känsligt som du vill får ur dig, då avgör du själv vem som skall få ta del av ditt inlägg. Eller spara det för dig själv i din dagbok här på nätet för att kunna läsa det vid ett senare tillfälle.

 

Det få bli mitt inlägg för denna gången.

Kram på er

Av ~ Ruth ~ - 11 mars 2012 14:25

Så trevligt vi fick i går, men det var väntat. Blev hämtade vid 5-tiden på em. och hemforslade kl. 1 i natt. Tusen tack till Ingegerd och Lennart för en toppengod 3 rätters middag med rökt vildsvins kött och härliga tillbehör. När vi kom så fick vi en äggtoddy, det var längesedan jag fick en sådan i munnen, att det var så gott, kan jag inte komma ihåg det förens i kväll. Efterrätten var Pannacotta med blåbär och hallon (glömde fota). Kommer inga flera foton att visas eftersom dom inte vill ut på bloggen med sina ansikten.

   

"klicka och förstora"

Synd om Monica och hennes man som också var på bjudning och fick en lyckad kväll, men mindre lycka när dom kom hem och hade haft inbrott. Så jädrans trist och förnedrande att inte folk kan skilja på mitt och ditt längre. Är så ledsen för det ni har blivit utsatt för Monica, det är svårt att komma över sådant.

Vi hade inbrott i huset när vi var i Värmland i januari 06. Hela huset var en enda röra och inget hade gått deras tjuvarnypor förbi. 5 dagar efter att vi kom hem så satte vi in ett dyrt larm, och sura hundralappar att betala varje månad för att få trygghet i hemmet som alltid skall vara ens borg, men så är det inte nu mera.

 

Kram till er alla denna söndag !


Av ~ Ruth ~ - 10 mars 2012 16:15

"Klicka och förstora"

 

För konstiga monkelimanker på Syrenstammen, är det bon för dessa äckliga Mördarsniglarna, får titta lite närmare på detta, men har inte tid just nu.

 

Skall kliva i duschen så jag är ren och fräsch inför em. Vi blir hämtade och lämnade åter dit vi hör hemma när kvällen är över. Tror inte det blir flera rader denna dagen, men som oftast så är det så lugnt på bloggarna över helgen så jag tror inte att någon reflekterar om jag är här eller ej.

 

Ha en fin em. och kväll mina vänner.

Kram på er alla.

Av ~ Ruth ~ - 9 mars 2012 21:09

En gråtråkig och delvis regnig dag, trotts det så har jag varit omkring på min cykel ”Berta” ja,så heter min trotjänare i ur och skur. Jag är miljövänlig och bidrar inte till någon miljöförstöring.  Det är klart att en och annan fjärt kanske det kan bli när jag kämpar i uppförsbackar, men vad är en fis i rymden :D gemfört med alla bilavgaser ?


Har varit och handlat presenter tills i morgon, för då är vi bortbjudna på middag, rökt vildsvinkött med tillbehör, det skall bli gott. Har smakat rökt torkat vildsvins filé en gång förut och det var smarrigt, längtar tills i morgon em. det kommer att bli kuligt.


Sitter nu och tittar på ”The Voice Sverige” som är det bästa musikprogrammet som går på TV, försöker att skriva i en paus så det blir lite snurrigt i skallen försöker hinna avsluta här, så nu gör jag det.


Ha en fortsatt fin kväll.

Önskar er alla en toppenhelg/

Kramen.

Av ~ Ruth ~ - 8 mars 2012 21:00

"Klickbilder förstorar"

   


Det var skrattretande när jag slog upp ögonen i morse, vitt så långt ögonen kunde se, nu började jag längta till Värmlandsstugan där är det ca 1 meter snö. Hundarna sprang som stollar och busade som små barn innan morgonmålet sedan somnade dom och det blev tyst i huset. Fortfarande vitt kvar trotts kväll.

  


Det såg ut som att det var en brand i huset på andra sidan av centrum, men kvällssolen ställde till det med att göra fönstren så myskofiko, såg riktigt otrevligt ut.

Min trötthet beror inte på dårliga nerver för er som funderar på det. Har aldrig haft sådana känningar, har ett bra psyke. Det är bara kroppen och huvudet som inte alltid är där jag vill att det skall vara.


Har städat inför helgen i dag, så nu känns det skönt. Arne fixade Tortillas till middag så det var underbart att bara duka och sätta sig, det är bara så gott och enkelt, räcker även för morgondagen också.

Ni får ha en skön natt efter TV-tittandet, månen är full hoppas han inte stör nattsömnen för många av oss.


Kram till er alla mina ♥-vänner


Av ~ Ruth ~ - 7 mars 2012 21:18


 


Jag har ingen energi att skriva i kväll, känner mig som en ballong som luften har gått ur, varför ? inte vet jag. Min tankverksamhet är nollställd eller utraderat ur hjärnmassan, det är tomt som i en nerlagd ladugård, bara mössen finns kvar och gnager på spiltvirket.

Det kommer fin snö och det har blivit ett vitt puder på marken, på radion sa dom att det kunde komma upp till 15 cm. men jag tvivlar, får se hur det ser ut i morgon.


Ha det gott mina vänner, själv så hoppas jag på bättre dagar !

Kramen

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards