~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under mars 2012

Av ~ Ruth ~ - 23 mars 2012 19:45

Har sytt och grejat lite i dag. Städade bort det värsta från altanen också, hade satt en massa fågelmat på bordet där inne när vi åkte hem efter nyår, fy sjutton så mycket frön och fågelskit över allt, en riktig skitaltan var det, stolryggarna var belamrat med ett tjockt lager blaj.

Vid 3 snåret var vi och ett par från Hagfors bjudna till Gullan på smörgåstårta, den var så saftig och god, en räktårta, den var beställd i Höljes handel, tror det var den godaste därifrån som jag har ätit någonsin. Oturligt nog så var inte kameran med.

Nu skall vi titta på The Voise på 4:an kl. 20, gillar detta programmet och nu skall vi bara slappa fram tills sovdags (är redan trött, luften tar här uppe).

 

Kram på er alla.

Av ~ Ruth ~ - 22 mars 2012 22:47


 

Här njuter dom i mammas säng som är favoritplatsen.


       


Gurimalla så trött jag var i gårkväll, gick till sängs före kl.10 (normalt långt efter midnatt annars), tror att all spänning släppte i kroppen, har ingen stresstålighet så kroppen var i botten. Det blev för mycket på 2 dagar, först Tarraz bortgång, bad av alla hundar, samt all tvätt, tisdag städa och packa, slutligen stressen i går innan vi satt i bilen. Resväskan orkade jag inte plocka upp förens i dag, men nu är allt på plats.


Har varit till Gullan i dag och fikat, samt promenerat med hundarna i det vackra och varma solskenet.

Datorn är seg som sirap när det är varmt ute, svårt att ladda upp bilder, men måste visa den vackra solnedgången i kväll, sådan färgprakt har vi inte i Lerum. Det är ljust mycket längre på kvällen här också, så det är underbart.

 

Kram till er alla.

Av ~ Ruth ~ - 21 mars 2012 20:06


 


Resan gick finfint, vackert väder och sovande hundar.  All snön som skulle vara här stämmer inte, så många kala fläckar så det blir nog bart här också inom kort. Flera + grader varje dag. Det har varit en mild vinter här uppe detta året, ja, ja, ingen idé att hänga läpp ännu är det är ju vitt, det kanske kommer mera.

Allt är upplockat förutom mina kläder. Maten är avklarad, det blev grillad kyckling och sallad, så nu njuter vi bara med ett glas vin och det sprakar i vedspisarna.

Kramen.

Av ~ Ruth ~ - 20 mars 2012 21:38

Tack mina vänner för alla trösteord i det förra inlägget. Det har varit en tung dag i dag och kommer att följs av många flera. Den man har älskat glömmer man inte på ett bra tag det kan många intyga, men med tiden tonas saknaden ner.


I dag har det gått i ett, plockar och packar för Värmland och stugan, i morgon bär det av sta. Så mycket som skall med kan ni inte förstå, många skulle nog packa en resväska bara så var det bra med det, men si så gör inte jag, hellre för mycket en för lite det är mitt motto, bilen och släpkärran är fullpackad  :D


Som ni vet så är datorn med, inte varje dag som jag kan kommentera hos er i bloggarna men skall nog hålla koll på vad ni har för er. Uppkopplingen är väldigt varierande där uppe, ibland går det riktigt bra att ladda sidor, andra gånger är det hopplöst. Mycket beror på ute temperaturen.


Skall bli intressant att se hur mycket snö och vinter det är där, men det får ni reda på när vi är på plats och det tar flera timmar. Huslarmet och kamerorna är aktiverade så vi lämnar hemmet utan fruktan.


Kram till er alla.

Av ~ Ruth ~ - 19 mars 2012 19:27

"Klickbilder"

       


En ny liten stjärna har tänts på himmeln i dag, en stjärna som lyser mera en alla andra.

Mitt hjärta svider, lilla pojken Tarraz har fått somna in efter en längre tids sjukdom.

Vi gjorde allt som stod i vår makt för att han skulle klara sig, men tyvärr så fick vi ge upp.

Saknaden är stor, men vi gjorde dig en välgärning, nu lider du inte mera.


Vi saknar dig gubben !

♥…..KRAM…..♥



Av ~ Ruth ~ - 18 mars 2012 20:23

Ett stort tack till er alla som har grattat mig på min pensionärsdag i går både här på bloggen, telefon och via post, har varit så rörd över er omtanke.

   


Börjar med 2 mejlkort det första från BETTAN och det andra från MADDE, så fina såååå.

En stor summa presentkort för blomsteraffären och sommarblommor från mina kära hundvänner CARINA och STINA med familjer.


Fick  flera blommor, vin, likör, choklad och en massa skraplotter från doteras familj, om jag vann något ? joho, 50 kronor, det är hopplöst med skraplotter väntar fortfarande på storkovan, har aldrig turen på min sida.


"Alla bilder är klickbilder med text under"


         


Min dag firades i Landvetter hos dottern Susanne och mågen Patrik och hela den övriga familjen samt sonen Jerry och hans familj, vi var i allt 14 personer omkring bordet.


Vi bjöds på en trerätters middag som var LYX MAX, gjord av den duktiga kocken Patrik, doteras man.
Många goda drycker av all sorters godsmak.

Visar några foton på församlingen.


                               

Det var bara sonen i Sätra med sambo som inte var där. Jerrys minsta barn Liam ville inte vara med på foto.


Skulle kunna skriva hur mycket som helst, men tiden räcker inte till. Har varit så seg i dag, var inte hemma förens vid 2tiden i natt. Har massor att göra i morgon. Så det känns inte så bra i maggropen.


Kram och tack till er alla som gjorde min dag till ett kärt minne.


Av ~ Ruth ~ - 16 mars 2012 21:52

Nu är alla bokade läkarbesök avklarade, det blev mycket på kort tid, pang, pang, pang, nästan varje dag 5 besök blev det denna gången, nu blir det att vänta på ett svar igen, hoppas jag slipper vidare besök.

    

"Klickbilder"


Jag hittade filuren i dag, eller ……… vem är detta tro ? ……..inte är det en påsk kyckling, får fundelera ett tag, kanske en ny varelse i min trädgård, jag hittade den, då kan jag bli berömd :-) eller blir man inte det för en filur ?

Har ju redan en Filur också, min lilla gulle pojke Tarraz  (gullgossen där).


        



Min ”kärleksört” är på väg så nu får det gamla från förra sommaren rensas bort, hittade också små söta blåa varelser vid komposten, hela jordskorpan gungar på ytan av allt som försöker komma upp i ljuset.


Tredje dagen med grått och fuktigt väder, solen kommer inte tillbaka hit förens på måndag om man får tro väderprofeterna, trist för många :(




Hoppas ni får en fin helg /


Kramar till er alla.



Av ~ Ruth ~ - 15 mars 2012 13:55

Upp i ottan inget uppiggande kaffe som är så viktigt varje morgon, bara 5 före mig i väntrummet så det gick snabbt.

I morgon är det dags igen för dom 2 sista läkarbesöken, kl.9 vårdcentralen igen till astmasjuksköterskan (spirometri). Snabbt vidare till Alingsås skall vara där kl. 11 och röntgenkliniken för undersökning av hjärta och lungor. Hoppas nu att jag blir helt friskförklarat (peppar, peppar ta i trä, knak, knack i bordet).

"klickbilder"

  


Grått och trist väder i dag ca+7* Fotot tog jag i går när solen sken.
Är det ”Karlson på Taket” eller grannens pojke som har bråkat med mamma ?


       



Köpte mig även ett nytt ljushjärta och prydnader där till, små blommor i glas på blanka trådar med små spegelglas och små glaskulor (ser ut som slipade kristaller) i topparna, trådbollarna har jag köpt innan, älskar sådan blingbling på mitt bord.



Älskar även er alla mina vänner, kramar


Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards