~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under februari 2012

Av ~ Ruth ~ - 13 februari 2012 19:34

Mitt inlägg i går skapade storm i ett vattenglas av några, det var inte så tänkt det var bara mina tankar för stunden den dagen. Men det har diskuterats omkring i flera bloggar, bra att alla får tycka och tänka fritt, men inte trodde jag det skull bli så..


Jag gör som en bloggvän skrev i gårdagens kommentarer, är det bloggare på min lista som inte uppdaterar på flera veckor så tar jag bort dom från mina länkar. Går igenom alla mina vänner varje dag och skriver några rader i kommentarerna. Står en blogg stilla i veckor och inget nytt kommer vad skall jag ha den kvar för på mina länkar ? den bloggen ger mig inget och tror inte det är någon vän direkt heller till mig om den personen aldrig är aktiv med sin blogg, jag vill kunna lära känna den personen. T.o.m min dotter åker ut och in på mina länkar om hon är för slö med att skriva, men blir hon åter aktiv så plockas hon in tillbaka igen.


Dom som skriver i mina kommentarer får automatiskt en kommentar tillbaka på sin blogg, även om det för mig är en okänd person, eller någon jag har plockat väck. Mina bloggvänner som intresserar mig och skriver lite om sin vardag lär jag känna, och dom följer jag troget i deras vardag, dom blir mina vänner, om du skriver ett långt eller kort inlägg så läser jag det alltid.  Får oftast en kommentar lite då och då i retur också då blir jag väldans glad :-), för man vill ju ha lite ömsesidig feedback, det känns som näring för blommorna annars så vissnar dom och dör ut, det skulle även min blogg göra.


Som sagt det är upp till var och en hur långa inlägg man gör, skriver du mycket så läser jag ditt inlägg för det, men vet många som inte orkar läsa det syns i kommentarerna här på min blogg. Något kan ställa en fråga och svaret står skrivet i samma inlägg om personer hade läst till slutet. Därav kanske jag framöver kortar ner mina skriverier (om det går haha.) Nu blev det ett långt inlägg igen, men måste förtydliga mina tankar från i går, får lära mig att tänka tyst fortsättnings vis. Kan bara svara för min blogg och inte andras. Mina tankar var inte för att hoppa på någon, men tydligen så tolkades det så.


Min aktuella länklista är personer som intresserar mig så ni sitter säkert !


Kram och tack för att ni finns ♥

Av ~ Ruth ~ - 12 februari 2012 14:40

Har märkt att man får flera kommentarer och besök när inläggen inte blir för långa och tidskrävande att läsa, passar ju bra i dessa tider när vi är många som har lite torka som det så populärt kallas, jag skall prova med det (tror jag), men när man väl kommer i gång så är det så svårt att sätta punkt i tid.

Vad tror och hur upplever du det ? Bilder väcker alltid folks intresse och det är roligt att titta på sådant, måste även bli duktigare på att fota då ju, hmmm, vad skall jag då fota av intresse för er.


 
"klickbild"



Har inte råd att köpa LCHF-frallor på ICA för kr: 125:- per kilo, så i dag har jag bakat mitt eget bröd med eget komponerat recept, det räcker till 9 frukostmåltider, inte kattskit det heller.


Japp så får det bli i dag, inte så mycket, men dock något.


 


Kram på er alla.


Av ~ Ruth ~ - 11 februari 2012 11:58

får bli i dag eftersom jag ville ge blommorna och Cina ett eget inlägg, denna varma och go’a person som följt med mig i så många år.

 
Vi var åter till Göteborg på en kontroll jag och maken för våra nya ögon som vi fick i slutet av oktober, allt ser så bra ut. Jag har lite problem vid datorn, sitter med huvudet för nära skärmen, min man har lite problem med att läsa finstilt på blanka papper, men det är bara 4 månader sedan OP, och upp till ett år kan ögonen ändras så vi får en ny tid om ca. 6 mån. igen. Må hända så måste jag ha glasögon vi datorn (det viste jag innan OP) men då räcker det att  jag köper billiga på tappen, kanske 0,5 – 1 i styrka, eller så rätar det till sig av sig själv framöver, tiden får utvisa det.


 
"Klickbild"



Var och handlade på ICA-Maxi här i Lerum som avslutning. Dom bakar allt bröd själva och innan jul så efterlyste jag LCHF limpa, pratade med chefen för bageriet och han ansåg att det skulle bli ett för dyrt bröd, men nu har dom LCHF frallor, små ynkliga på 60 gr. (massa E tillsatser, inte så bra), köpte en för att testa men det blir på tok för dyrt att äta dessa, men god var den. Dom säljs som färskbröd, jag skall föreslå att dom fryser dom så blir det inget stort spill, många bröd och bakverk kan ju köpas frysta, så även dessa frallor.


Min make fixade middagsmaten i går, tortilla med en massa plockgott till, jag satt vid datorn och fick förflytta mig till utfodringsplatsen när det var klart och dukat, helt underbart, det räcker även för middag i dag.  

Kommer små korn i luften i dag och det är bara ringa -6* kan bli snö utav det under dagen.

Önskar er alla en fortsatt fin helg. Kramar många ♥


Av ~ Ruth ~ - 10 februari 2012 20:17

"Klickbilder så klart"

   


1000 tack min kära vän Cina för dessa överraskningsblommor som budet kom med i em. Så många fina färger, hoppas dom står sig länge. Nu har dom fått potatismjöl i vattnet och då står dom rakt som en fura till slutet och blommorna faller inte isär. Var tvungen att tipsa er andra som har dessa fantastiska blommorna på erat bord, eller skall inhandla sådana, ”POTATISMJÖL” !

 

Cina är en varm och härlig person, givmild och omtänksam, hjälper alltid när hon kan, även om hon inte mår så bra så ställer hon alltid upp för allt och alla. En mycket trevlig blogg har hon också, så har du inte besökt den så gör det, tror med all säkerhet att du kommer att göra flera besök.
[KLICKA HÄR]


Är så stolt för att jag har fått henne som vän, vi har varit vänner i många år (kan det vara 7 år eller mera ?) Vänskapen startade innan bloggens intrång i våra liv, på den tiden var det en vanlig hemsida som vi jobbade flitigt med, det var också en fantastisk tid när det pågick och vi lärde oss så mycket. Nu är det bloggen för hela slanten och Cina finns kvar som en av mina bästa vänner.

 

♥ En stor bamsekram till dig Cina ♥

En varm kram även till er andra också !

Av ~ Ruth ~ - 9 februari 2012 19:31


 


Huvva ,det låter läskigt värre, när det är ett grovt rån, sådana rån som orsakar blåljus, sådant sysslar jag inte med. Mina rån är oskyldiga och obrottsliga, det är härliga go’rån med go’ost på, blir så sugen på sådant när kvällen kommer och jag tittar på TV, en liten bit päron hör till, det är mysfaktor för mig. Nu kräver min kropp detta. Har du någon favorit att stoppa i munnen på kvällen när kroppen suger ?

 

Nu skall jag se på ”½-8 hos mig” och slicka mig om munnen.

Kramen.

Av ~ Ruth ~ - 8 februari 2012 21:20

Nu är jag som jag brukar igen, kände mig pigg när jag vaknade, det tunga som var inom mig i går var som bortblåst, varför det var så har jag ingen aning om. Sovit gott har jag också gjort trotts fullmånen, men det kan jag nog tacka ett glas vin för timman innan sovdax, blir alltid så trött efter ett glas vin, det är det bästa sömnmedlet när månen spökar, som tur är så behöver jag inte ta det så ofta hehe, brukar somna snabbt i vanliga fall inom en ½ timma.

I dag har temperaturen ute dippat över på + 0,5* och nu -1,5* så det går upp och ner, men så är det även med oss. I dag har vi städat ur ett skräprum i källaren, jisses vad man samlar på sig onödigheter, nu är det förpassat till tippen. Min man är mycket för ordning och reda så det är bra att han håller efter mig tar kommandot ”röj” lite då och då...  

Nu tittar jag på 5:an på TV och ”Den okända millionären”, tycker det är ett bra program.

När det är slut skall jag ta ett varmt skumbad sedan sova, nä först besöka några av er och önska er god natt.

Kramen ♥

Av ~ Ruth ~ - 7 februari 2012 22:34

"Klickbilder"

   


Får du en dålig nattsömn så kan det bero på detta klot som nu snart täcks av moln, men den finns där bakom och lurar på oss även du inte kan se den. Fotot togs i förgår så månen är inte riktigt rund, men nu är den det. Det blev en bild på denna söta sjöfågel också.

 

Känner mig väldigt låg i dag, vet inte varför, bara en dålig dag helt enkelt, inget är kul alls har det blivit. Cyklade till torget i dag och frös så in i bängan innan jag kom hem, bara -5* men med snålvindar, har inte hämtat mig sedan. Gjorde en god middag det orkade jag, härliga köttbiffar av Kron Hjort, kantarellstuvning och kokta krispiga grönsaker med skirat smör över, har inte ätit så gott på länge, kanske därför jag blev så slö i kväll. Orkar inte skriva något intressant, så det är lika bra att lägga på locket för i kväll.

 

Kram på er alla !

Av ~ Ruth ~ - 6 februari 2012 20:30


       


Har en gammalt mjöd /ölsejdel, det är stort, 15 cm hög och 12 cm i diameter skickade flera foton till en auktionsfirma i Sthlm.

Fick svar i dag: Gustav Vasa sejdel tillverkades av Rörstrand, slutet av 1800-talet, motiv om Gustav Vasa, värdet på stopet behåller jag för mig själv :D Inte dårligt att dom tog sig tid att svara på mitt brev.  Skall fota ett par andra föremål också som jag har i mina gömmor och skicka till firman.

Inget stort har skett i dag så jag nöjer mig med detta lilla, bättre en inget.

 

Kram på er ♥

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards