~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under januari 2012

Av ~ Ruth ~ - 4 januari 2012 23:20

Det tog mig 1 ½ timma att göra detta inlägget, så jädrans segt nätet är. Besöker er i morgon.


       


     


Trotts gråmulet så har det varit så fint ute, tom. trädstammarna var vita. Visar foton tagna i dag, kan en vinterdag vara vackrare och temperaturen har legat på minus 2-3 grader. Den nya snöslungan fixade den tunga snön och hivade den ca. 10 m. kanonbra.

 

Visar talgoxar när dom äter ur dom 2 matskålarna med egengjorda fågelmaten, dom är fortfarande på sin vakt när jag skall fota, då flyger dom om jag kommer för nära fönstret.

 

Har städat bort julen i dag, har gardiner i 2 fönster kvar som jag skall byta i morgon, Fy vad jag saknar alla elljusstakarna i alla fönstren, har ju andra lampor där nu, men det blir inte det samma, vänjer mig nog snart igen, men tomt känns det. Nu skall jag gå och duscha innan sänggående.

 

Ha det gott mina vänner, ni är så underbara så ni får alla en nattakram.

Av ~ Ruth ~ - 3 januari 2012 23:07

Snön vräker ner utanför husknutarna, det är nollgradigt så den är så blöt och tung, hoppas vi slipper den nya stormen som är på väg. Tycker synd om er som har så mycket regnande, finns inget värre, framför allt om man har hundar, att få in dynghundar varje gång dom har varit ute är inte kul. Här blir det aldrig smutsigt på golven när det är snö och rent, bara hundhår att ta bort.

 

Resan till Torsby med Gullan och Arne gick bra, jag stod med middagen klar när dom kom tillbaks, Det blev Lasagne och sallad med massa olika saker i och egen dressing. Gullan hade aldrig ätit så god sallad någon gång så nu skulle hon ringa och berätta för sina vänner vad hon hade ätit för gott, haha hon är för härlig min Gullan. Som jag förut har skrivit så hittar jag oftast på något nytt som jag vet att hon inte har ätit, hon äter ju själv oftast husmanskost, enkel sådan nu när hon har blivit ensam. Jag använder olika kryddor och grejsemojs i maten, så den blir riktigt smaklig.

 

Nu har jag städat bort julen på alla bloggarna, men missat 2 som jag inte länkar till, samt på 8 kennelsidor som jag sköter om allt på, även några små uppdateringar så nu är julen raderat för denna gången. Nu blir det lite lugnt ett tag framöver.

 

Inga foton att visa upp i dag.

Tack mina vänner för att ni orkar följa mina dagar när inget sker direkt, ni är så gulliga.

Av ~ Ruth ~ - 2 januari 2012 19:24


Har inte gjort så många knop i dag heller. Har jobbat någon timma framför datorn, har tagit bort julen på några av mina vänners bloggar, julen är över nu, eller var jag för snabb ? 


Arne har varit borta och jobbat i 9 timmar i dag, lagt klickgolv i en stor vinkelhall, där allt var lite problematiskt, nu har dom köket kvar, skull varit där i morgon också, men Gullan ska till Torsby och tandläkaren (12 mil) så han kör henne dit och hem, kan vara halt på vägarna och då är hon osäker på att åka själv med bilen, hon är ju 80 fyllda. Vi har ju fyrhjulsdrift och den ligger stadigt på vägen även om det är lite halt.

  

"Klickbild"


Hörde på radion här ena dagen en fågelexpert som sa att den bästa maten för fåglarna ute vintertid är att smälta osaltat smör eller kokosfett, blanda i rapsolja och rör ner havregryn till en tjock massa som får svälla, jag har gjort det i dag och fyllt i en större form som jag har knytigt fast på altanräcket, oj så poppis det var, fåglarna jagade bort varandra för att få ensamrätt.


Har snöat även i dag, men nu är det +1* så det rasar av taken, inte bra.

Massor av kramar till er alla mina vänner.


Av ~ Ruth ~ - 1 januari 2012 15:14

En flagga för det nya året.

 


       


Ett helt nytt år har påbörjats, hoppas det blir ett fint år för oss alla, att ett helt år skall bli bekymmersfritt är väll att hoppas för mycket. Jag firar det nya året med en snöig flagga, gissa om jag vart glad när jag tittade ut på morgonen, det SNÖADE !

 

Detta året startar lyckligt för oss, det har snöat hela dagen och det fortsätter, flingorna blir större och större. Arne skall snart ut och köra snöslungan. Enligt radion så kan det komma en 20 cm innan det avtar -4* nu.

 

En stor nyårskram till er alla mina kära vänner, vi fortsätter väll under det nya året med våra bloggträffar också ? hoppas att ingen av er avviker.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards