~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011

Nu är vi åter själva.

Av ~ Ruth ~ - 30 oktober 2011 18:16

Nu har sonen Robin med sambo åkt hem till sitt i Sätra utanför Stockholm, saknar dom redan, det är lixom inte varje månad dom hälsar på oss, det är så trist när man bor så långt ifrån varandra.

I natt har dom varit hos våran dotter med familj och kom i säng frampå småtimmarna, kom hit vid 3 tiden i em. då hade jag gjort en räkpaj, dom skulle inget ha, men allt blev borta haha. Dom åkte vid 5 tiden och är inte hemma fören vid ½ 12 i natt, sedan upp ½ 6 för att jobba, jag skulle aldrig fixa det. Anledningen till att det tar så många timmar är att dom har ett stort släp efter bilen, dom hade med en ny snöslunga som vi skall ha till stugan i vinter, den vi har där uppe är bara på 7hk, den nya på 12. Han köpte 2 slungor och fick ett bra pris, då passade vi på. Nu är vi rustade för snö.


     


Testade dom olika sakarna till min nyinköpta ”Multistyle”, skit, köp ingen sådan, det enda som är bra är locktången, och en sådan kan man få mycket billigare när man köper en singel. 


Var tvungen att bränna mig så klart och svider gör det i den tunna huden under handleden, men vill man bli fin så får man lida pin sägs det och håret blev riktigt bra med fina lockar.  Fasen, sitter här och kliar mig i sidan, dessa jävelusiska lappar som stick inuti kläderna, bort skall dom på direkten.


Näää, nu har jag dravlat klart för i kväll.

Kramen

 
 
ansepanse

ansepanse

30 oktober 2011 18:31

nej, sådana sena kvällar och tidiga morgnar skulle jag heller inte fixa attans att du skulle bränna dig så där, det gör ont förstår jag, jag brukar också klippa bort den där lappen på en del plagg
en fin kväll till dig - bamsekramar vännen

http://kinaguld.blogg.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

30 oktober 2011 21:47

Vist är det roligt. när barnen kommer på besök- Synd bara att det inte kan bli så ofta.
Attans vad du brände dig min vän! Det ser riktigt ont ut. Även om lockarna blev fina är det trist att du brände dig så illa.
Sådana där lappar är ett elände. De skaver och irriterar i midjan. Bort ska de!
Varma kramar!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Gun

Gun

30 oktober 2011 22:34

Det är alltid kul när barnen är hemma på besök. Tiden går bara så fort då. Tror inte att jag skulle klara av så sen kväll/tidig morgon som de får...
Du har bränt dig ordentligt ser jag. Det känns kan jag tänka mig.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
Carina, Boris & Gänget

Carina, Boris & Gänget

31 oktober 2011 00:04

Det är alltid roligt när barnen kommer på besök. Sådana tider var det länge sedan jag fixade...tyvärr.
Sönt stt ni får upp en riktigt stark maskin att använda i vinter. Ni brukar ju ha en o annan snöflinga att skotta bort.
Det ser ut att göra riktigt ont, vet inte om jag hade tyckt det var värt det!

Kramen från oss alla

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

 
Corina

Corina

31 oktober 2011 05:06

En sån där multi sak har jag också och den är hur bra som helst...fast jag tror jag har ett annat märke :) Ja lappar i kläder är jobbigt irriterande !
Kan tänka mig att det är trevligt med besök då man inte träffas så ofta.....mina är som sagt typ hemmaboende fortfarande :) Kram

http://corina.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

31 oktober 2011 06:15

Kul när barnen kommer hem på besök,jag förstår inte man man orkar att hålla i gång hela nätterna, men det gjorde man ju själv när man var yngre.
Lappar i kläderna är väldigt irriterande
Ha en bra dag vännen
Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen .se

 
Cina

Cina

31 oktober 2011 08:02

Ja inte skulle jag orka vara uppe så idag men förr herre gud då var man ju vaken till morgon timmarna. Hoppas dom inte försov sig bara.

Ajajajaj det ser ont ut detta brännmärke.
Men som du skriver ska man vara fin får man lida pin är väl ett sant uttryck.

Önskar dig en fin vecka

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
agge

agge

31 oktober 2011 08:42

Usch...det ser otäckt ut det där brännmärket. Måste göra jätteont. Jasså det var onödiga slantar du la ner på det där settet. Bra att veta.

kram

http://havefun.bloggplatsen.se

 
Anita Lundwall

Anita Lundwall

31 oktober 2011 09:20

Det ser ont ut inte kul med brännmärken, svider som bara den.
Visst är det en glädje bed barn & barnbarn Vi har turen att ha ungarna på ca 40 minuters avstånd, jag Robban tar det bara 5 till Ludde ca 20 Patrick utanför Karlskoga 40 min..
I dag skall vi försöka få tag i något att stoppa i springorna på köksväggen.. sedan spackla + måla så håller vi dom borta från köksbänken Förövrig skall vi som Gun skrev införskaffa en "ultraljud rått skrämmare funkar tydligen bra
Du får ha en fin dag här skiner solen

Kram Anita Lundwall

http://htisalaya.bloggplatsen.se

 
charlotte

charlotte

31 oktober 2011 11:17

Brännmärket ser ut att göra ont! Så stort... är det bättre idag? Tur jag är lockig så jag slipper alla tänger av olika slag, men trist när det inte fungerar och man köpt ett helt sett. Glömmer aldrig när jag glömde locktången (jodå jag har haft en för att fixa lockarna bättre en gång i tiden för sisådär en hundra år sedan typ ;) )i bokhyllan med sladden i stickkontakten och åkte på skidresa!!! Ha jag måste haft änglavakt eftersom inget hände och det började aldrig brinna! Men hur kan man vara så oförståndig att man lägger en locktång i bokhyllan ovanpå böckerna!
Nu ska jag fortsätta att kurera mig, åkte på förkylning igen. Ja så är det och vi ska sjunga... kul i jul liksom. Får se om jag går eller inte, slutar jag bara snora till kvällen går jag. Det hörs inte att jag är förkyld tack och lov.
kramar

http://ihimlenlyserstjarnorna.blogspot.com

 
Maria

Maria

31 oktober 2011 11:30

När man är yngre klarar man att vara uppe så där men nu skulle jag nog somna ståendes om jag skulle vara uppe o igång så. Ja det har varit en bra helg här i torpet. Nu skall jag snart åka in o köpa lite mat sedan får vi väl se vad resten av dagen för med sig. Jag bara vill fråga dig en liten sak, hur gör man animation? Finns det program för detta?
Ha en bra måndag/kramen

http://torparmor.blogspot.com

 
Margit

Margit

1 november 2011 10:55

Oj!! Vilket brännmärke du fick på handleden!!! Tur att kroppen läker, men det svider säkert...?
Kram!!!

http://margiholm.blogg.se

 
margus

margus

3 november 2011 23:25

"Vill man bli fin får man lida pin" heter det ju;-) Ursäkta skämtet, är bara så full av ordspråk som mamma matat mig med. Håller med dig, 'stickislapparna' ska bort omedelbart. De kunde väl använt ett bättre material, det är många tvättråd man riskerar glömma vid borttagandet.
Lycka till med nya slungan!

http://margus.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards