~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under september 2011

Av ~ Ruth ~ - 6 september 2011 12:45

Fy vad det blåser i dag med tjocka moln under den blåa horisonten, är det höststormar som står för dörren ? Blommorna i mina krukor har blivit så risiga så jag tror att dom åker på komposten, är ingen fröjd för ögonen längre. Vet inte riktigt vad jag skall göra med min stora kruka som innehåller ”Bougainvillea”, den måste räddas på något set, svårt att få den placerad inomhus, har du något tips ?


   


Hittade denna stora fina silversked uppe i ett skåp, den var svart som natten, vet inte riktigt vart den kommer ifrån, men nu blänker den och får pryda  min jordnötts-skål. Nu går jag och hoppas på att vindarna skall torka upp gräset ute så jag får klippa, nu blir det jobbigt för det är så högt efter allt regn, måste det snart vara slutklippt för i år (en önskedröm.) Kanske återkommer senare i kväll, om inget annat så hälsar jag på er alla, det tar sin tid det också.

Ha en bra dag / kramen

Av ~ Ruth ~ - 5 september 2011 19:53


               


Några vill se foton så nu får ni erat lystmäte, det är ju bara taket som inte är sig likt, men titta in i röran så ser du även hur jag har det där jag pysslar och trivs bäst i min tillvaro, älskar att sitta i köket vart jag en kommer.

Tittar på ½-8 hos mig, om en kvart blir det Idol. Har regnat bedrövligt i natt och även stora delar av dagen 35 mm visade regnmätaren.

Ha en fin kväll / kramen

Av ~ Ruth ~ - 4 september 2011 20:02

Målade klart i går, nu gick det snabbare med rätt pensel. Kvavt och varmt som attans i dag, kan komma åska i kväll eller i natt, vill inte , vill inte. Har rensat lite i en rabatt ute (bara lite) måste ju få tiden att gå. Satt upp mina åldriga prylar uppe på köksskåpen så nu ser det hemtrevligt ut, lite finslip återstår dock i köket. I morgon blir det storstädning och tvätt. Har även jobbat lite vid datorn så timmarna går snabbt och dagen lika så.

Har inget halsbrytande i dag heller att återge. Nu är det ”Idol” det skall jag följa.

Kram på er.

Av ~ Ruth ~ - 3 september 2011 12:08


     


Jag har behandlat min kropp illa sedan projekt kökstak började, är ledbruten, men ångra det inte. Nu är det klart med första lagret färg, höll på till ½ 2 i natt, för att få sova så kletar jag på ”Zon” där jag kommer åt och tar en ”Ibumetin”, har kraftig träningsverk. Det värsta är att jag måste måla en gång till. Försökte med roller i går, men det var inte lyckat så det blev penseldrag. Aldrig mera måla ett bränt furutak, det är tidskrävande och jag är ingen ungdom längre det märks.


Trodde i min enfald att detta skulle vara klart på en dag, men tji fick jag. Eftersom det inte sker annat en måla så har jag inget annat att berätta. Hade knappt tid att äta middag, öppnade en burk Ravioli och åt den rakt upp och ner kallt ur burken.


Ansepanse undrade vad jag har för färg så det skall jag tala om nu, det är ”Alcro Takfärg ½-blank” den droppar inte och är en bra färg tycker jag. Blir nöjd med att få bort ”batukänslan” som furu ger, det blir ljust och fräscht, väl värd alla timmar jag knäcker min kropp och lider.


Ha en fin dag mina vänner, lätt solsken här men ingen värme.

Av ~ Ruth ~ - 1 september 2011 22:19

"Klickbild"


  

Håller på med taket i köket, målar mellan brädor och lister (första strykningen). Har nu gjort en paus för att se ”Robinson” nu skall jag fortsätta, hur länge vet jag inte. Hinner inte hälsa på er i kväll, förlåt mig för det, brukar ju göra det varje dag.

Må så gott och sov sött / god natt kramen.

 ------------------------------------------------------

2 september.....

 Nu är klockan 02:10, nu orkar jag inte mera, ryggen värker och hela kroppen lika så, men det är självförvållat. Är så jäkla envis och tror inte det kommer en dag i morgon också, det kanske inte gör det, åtminstone för att måla tak. Har en dag kvar med taket.
Natti, natti.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards