~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under juni 2011

Av ~ Ruth ~ - 14 juni 2011 18:45


 

 

Har du fått ett sådant mejl så släng det i papperskorgen, det är oärligt, min man har kontaktat Visa och dom skickar inte ut sådana brev via E-post. Så fyll inte i några uppgifter ! Detta får bli mitt lilla inlägg i dag.

Kram från ett kyligt Lerum

Av ~ Ruth ~ - 13 juni 2011 16:45


 

Så här såg Loppisklockan ut när den köptes i fredags, riktigt skämmigt ful    men så skulle den inte vara så länge. Med vit färg och en pensel så blev den förvandlat till en skönhet.


 

Vilken skillnad det blev, är riktig nöjd faktisk, nu kan den hänga på väggen utan att skämmas, gammalt blev som nytt, inget märkvärdigt men fräscht.


Ha en fin måndags em. Var rädda om varandra och glöm inte ett lite leende    till alla ni möter, det förgyller dagen och sprider glädje.

Av ~ Ruth ~ - 12 juni 2011 22:41


     


  

Nu är lampskärmarna klara, blev riktigt nöjd. Klockan är slipad och klar, men måste köpa ny färg innan jag kan måla den, hoppas det blir i morgon. Har även bytt vatten i fontänen så fåglarna kan dricka rent vatten och bada. Fiskmåsarnas ungar har nog lämnat boet nu för det är slut på skriande på natten, det är så befriande nu väcks jag inte ur mina drömmar vid 3-4 tiden på morgonen, det var en plåga värre en något annat.

Hade beslutat mig för att färga håret under dagen, men det har inte blivit av så nu skall det ske innan sovdax men det är snabbt gjort. Lite roligare att titta sig i spegeln efter natens uppvaknande, ser kanske inte så mossig ut då vilket annars är fallet. Håret har blivit så långt nu så jag kan sätta upp det i nacken med en häftig klämma och kort framför öronen, luggen som jag klippte så hutlöst kort når nu ner till ögonbrynen, mitt hår växer så jädrans snabbt vilket jag är glad för, nu trivs jag med mitt hår. 


Nu skall jag kleta och kladda en stund innan John Blund knackar på fönstret.
Kram och god natt.

     

Av ~ Ruth ~ - 11 juni 2011 22:15


 

Har inte varit något speciellt i dag, jag har ju ingen gubbe hemma som kan ta mig ut på stora äventyr och då får jag roa mig så bäst det går. Dagarna går snabbt för det, men varje dag blir som en vardag trotts att det är helg. Köpte ett ganska trist väggur i furu på loppis i går (40 kr), förmodligen ett skolarbete (45cm. högt), men jag såg potentialerna och skall pimpa upp den, visar ett foto när det är klart, det får bli mitt udda jobb i morgon.


 

Köpte även 2 gräddvita lampskärmar (10 kr styck.) som skall  piffas till med spets. Tycker det är så roligt att förvandla gammalt så det blir som nytt för mig, gillar Chabby chic stil och vitt. Skall måla mina köksstolar och hörnskåp som också är i furu, ja jag hår så många planer, men måste verkställa dom också, men kommer tid kommer råd och min tid är inte ute ännu :-)


Ha en fortsatt fin helg, hoppas solen skall lysa och värma er.



Av ~ Ruth ~ - 10 juni 2011 20:58

 

Var det böngrodorna som var boven till ehecutbrottet, vågar man lita på det nu ? Efter att det hela började så har jag inte ätit sallad, man vet ju inte vad alla ingredienser kommer ifrån. Nu påstås det vara böngroddarna, men detta har växlat från dag till dag, så näää, jag känner mig fortfarande inte trygg, känner att jag måste vänta ett tag till. Har du ätit sallad under den här tiden ?


Har klippt hundarnas stora gräsmatta i dag, solen bröt igenom vid 2 tiden så gräset var nästan torrt när gräsklipparen gjorde sitt, var så orolig att det skulle växa för högt för någon lie har jag inte. Fick handlat inför helgen också så nu lägger fridens liljor sig och helgen kan börja.


 

Svårt att samla tankarna, sitter och tittar på ”Tallang 2011” och knackar lite på tangenterna i pausen, vilka stjärnämnen vi har här i Sverige, country-killen  Christoffer från Partille är min favorit (en så länge), han är skitduktig och vi har inte så många i den musikbranschen , så varför inte ?


Något senare:
Nu har jag ändrat mig, har lyssnat på alla och min ringröst tilldelas Tenoren Steve Thoreson 099 40208, han är den största, både till omfång och röst.

Kram på er alla.

Av ~ Ruth ~ - 9 juni 2011 23:39


 

I dag orkar jag inte med datorn, förlåt mig för det, brukar ju inte hoppa någon dag, men så kan det bli.

Regn, regn hela dagen, kl. 10 syntes regnbågen och klarnade upp lite. Nu kommer det droppar på fönstret igen, shitt, bara att dra ut alla kontakter och komma i säng i fall att om Tor kommer på besök.


VÄNSKAP på avstånd .
Långt borta men ni finns i mina tankar.
Milen är många, men ändå finns ni nära.
Avståndet är stort, men ni  finns där ute.

Vänskap på avstånd, men ändå så nära



Besöker er i morgon, sov sött och gôtt.

Av ~ Ruth ~ - 8 juni 2011 18:59

 

Åter en dag som har varit utan sol och riktig behaglig, nu har det börjat klarna upp och kvällssolen skiner.

Några stora regndroppar spelade trumma på altantaket i em. (som är av plåt) det lät som ljuv musik i mina öron.

När jag hade min kaffemugg i mikron för att värma och skulle sätta mig där ute för att njuta  gick strömmen några minuter.  Många elapparater i dag har digitala klockor, och 3 dito stod och blinkade, så irriterande så jag glömde mitt kaffe och började trycka på knappar, för att sedan övergå till dammsugning i stället (tankspridd till 1000.)


     


Över allt där jag befinner mig måste jag ha en radio som spelar och berättar, då förståss P4 Göteborg, det är den enda kanalen jag lyssnar på, jo ibland även Rix Megapol som kör mycket bra musik .  En radio i köket, en i datarummet och en på altanen, alla står och spelar från morgon till sovdax.


     


I dag så har den första Pionblomman slagit ut (har 4 stora Pioner) väldigt mycket knoppar på alla, en härlig växt.

Inser att jag måste gallra för mina Rododendronbuskar, dom kvävs snart av allt runt omkring, mestadels syrenernas fel. Har egentligen inget att skriva om så för att få lite underhållning så får du läsa mellan raderna och fantisera haha.


Kram till er alla trogna vänner där ute.

Av ~ Ruth ~ - 7 juni 2011 21:09

 

När jag var sketrädd och i upplösningstillståndet pga. en vidrig åska, resten av natten blev orolig inombords. Det hela startade när jag skulle lägga mig strax innan 1, såg blixter i fjärran, jaha då var det dags, larmade av och rusa ner för trappan och drog ut alla sladdar och kontakter som satt i väggen. Inom bara någon minut var hälvetet lös, blixt och muller var 4 sekund, många blixter fräste när dom nådde mark och smällen kom i samma stund, det var så huset skakade. Har inte varit med om ett sådant åskväder på många, många år. Vågade mig inte till fönstret för att se om grannhusen stod i lågor, låg och sniffade för att känna om det luktade brandrök, var som paralyserad, ensam i huset på andra våning med hundarna på första våning, dom skällde och var skiträdda dom också. Knäppte omsider på lampan för att gå ner och kolla efter rökdofter och prata med vovvarna då hade strömmen försvunnit. Då kom tårarna och maktlösheten, hur liten kan man bli när rädslan får makten och Tor får bestämma ? Kom mig ner, gluttade även på källardörren och sniffade, ingen rökdoft som tur var. Satte mig på golvet med hundarna tät intill mig, satt så tills åskan börja komma en bit ifrån, men somna sedan var svårt, sov nog bara 3 timmar denna natten.

MEN JISSES DETTA BLEV JU EN HEL NOVELL OM NATTENS MARA   


Dagen har varit sval och skön, mellan 20-24 grader, ingen sol. Har putsat fönster, städat köket och fått upp rena gardiner både i kök och datarum. Hoppas vädret blir det samma i morgon för då fortsätter jag i samma anda.


Kram till dig som har orkat läsa till slutet.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards