~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 28 maj 2011

Vad är detta ?

Av ~ Ruth ~ - 28 maj 2011 19:38

Lite då och då så kommer det upp en ruta på skärmen som jag får hicka av ”Explorer har slutat att fungera” å’så kommer dessa svarta små prickarna som laddar och matar, stänger den snabbt, vet ju inte vad som kommer att ske om den får mata färdigt. Är det någon där ute som känner till detta otrevliga fenomen, kanske råkat ut för det själv ? Avskyr när jag inte har full kontroll, tror varje gång att det är snudd på en datakrasch.


Har varit en lugn dag, grått tidvis duggregn och kyligt väder. Inte så många upplyftande händelser som är något att återge, har känt mig allmänt slö och likgiltig. Har fortfarande små sviter i magen och är öm efter det som var och spökade till det där dom senaste dagarna.


Tittade på en repris i em. som gick på 5:an, går på torsdagar ordinarie tid på samma kanal, det var första avsnittet, programmet heter ”Klassträffen” den skall jag inte missa på torsdagar, tror det kommer att bli en kul följetong. Vill du se den på datorn så hittar du den här:

http://www.kanal5play.se/program/play/klasstraffen-s01e01


Sedan kl. 20 skall jag se ”Kvällen är din” på 4:an och avsluta kl. 21.40 på 1:an ”På väg till Malung” och Dansbandsveckan i Malung. Ja bodde och jobbade i Malung ett år i början av mitt vuxna liv, tillbringade varje helg på Orrskogens folkets park och dansade, men inget är sig nog inte likt i dag.  Ja det var härliga tider.


Ha en myspyskväll och helg ! 
OBS ! Ny sifoundersökning i dag, tyck och tryck !

 
 
margus

margus

28 maj 2011 21:51

Det beror nog på att du uppgraderat till IE9. Det händer stadigt hos mig sedan dess. Irriterande. Fick rådet att trycka på AVBRYT varje gång den dyker upp. Det går bra.

I och med uppgraderingen får jag också beskedet på Internetbanken (Swedbank) att den "inte gillar min webbläsare". Fick också hicka då. Men man bara klickar på FORTSÄTT så går man förbi det och allt funkar.
Telia Webmail hade inte heller konfigurerat till IE9 i början, men de erbjöd i alla fall en lösning.
Frustrerande. Tycker att alla kunde löst sånt innan dom lägger ut till uppgradering.
Hoppas du blev hjälpt av detta.

http://margus.bloggplatsen.se

 
Maggan

Maggan

28 maj 2011 22:17

Ja detta har hänt mig precis som Margus beskriver. Jag också höll på att sätta i halsen när jag skulle in på internetbanken. ringde min son i Linköping och var halvt hysterisk,men han lugnade mig med att de har inte hunnit med att accepterat IE9 än. Tycker också att de kunde vänta och vara överens på alla ställen.
Annars får du ha det bra Ruth. Kram.

http://margaretha.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

29 maj 2011 07:48

Jag har tyvärr ingen aning om vad felet kan vara men säkert har du fått svaret här uppe.
Trött och slut tror jag var o varannan e nu sol fattigt är det och man behöver verkligen solen för att kunna ladda om efter denna hemska vinter vi haft.

Just nu spöregnar det utan för mitt fönster!
Hoppas ju på sol idag.

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

29 maj 2011 09:19

Kan inte hjälpa dig med detta, men du har nog fått svar.
Vad skönt att du blir bättre för varje dag som går
En bra Mors dag önskar jag dig
Kram min vän

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

29 maj 2011 11:42

Här blir det bara finare och finare, du får göra en sida med layouter till bloggen som man kan få köpa någon av dej. Jobbigt med magen.. tror inte att det beror på LCHF men ett tips är Omeprazol, finns recept fritt på apoteket. ProViva shoten och Activia youghurt är också kanon bra fast det är nog endel kolhydrater i båda.
Kram Madde

http://runezzaz.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

29 maj 2011 12:07

Jo då känner till det där krachandet:(
Det ska bli lite text oxå,fniss.
Men har inte så mycket att skriva om,allt rullar på som vanligt.
Ha en fin Morsdag
Kramen

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards