~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under april 2011

Av ~ Ruth ~ - 5 april 2011 21:53

Snart är även snön här uppe borta. I hundgården när vi kom hit så var halva staketet täckt med snö, nu är det bara någon centimeter kvar, 2m. från väggen är det barmark, inte bra, Påsken har inte varit ännu.

Har städat i dag, nu börjar det dras in smuts utifrån det var inte bara att ta sopborsten längre. I morgon skall jag ta lister och skåpsluckor, fönstren får vänta ett tag till, åker ju inte hem i morgon.


     


Det går bättre med datorn i kväll, undrar så vad det är som styr den ojämna uppkopplingen, det har varit för bedrövligt dom senaste dagarna. Gubben Arne har varit ute och kapat smågran där maskinen har dragit fram.
I morgon skall dom börja forsla ut timret mot vägen, dom jobbar både dag och natt.

Har börjat få så många spam-mejl där vänner står som avsändare, alltid så är det hotmail-adresser som används,
jäkla fult att sno andras adresser så där i oärligt syfte för att skada någon med skit i datorn, man skall klicka på bifogade filer eller gå in på någon hemsidoadress, som bäddat för virus.

Gjorde en så god rotsakgratäng i dag med massor av rökt skinka och purjo, den blev så krämig och fin, åt den med salladen som var kvar från dagen innan, allt gick åt som smör i solsken.

Kram till er alla, vänner och smygizzar som hälsar på mig.

Av ~ Ruth ~ - 4 april 2011 22:59

Min dator är så seg så det blir bara några rader i kväll, ladda upp en bild orkar den inte och då orkar inte jag heller med det hela. En solig och fin dag har det varit. Gubbsen är åter hemma, men han snarkade så i natt så jag fick inte somna för det, är det inte det ena så är det tredje. Tror klockan var närmare ½ 4 i morse innan jag domnade bort i hjärnan så den släcktes ner, upp igen kl. 8 så nu sover jag på tok för lite. Känns inte bra i mitt huvud, är ju van hemifrån att sova 8-9 timmar varje natt, är en riktig sömntuta. Nu står det en timmerbil på andra sidan av vägen och lastar timmer för att köra i väg, kommer säkert att köra flera vänder i natt. Inte mycket lugn och ro att få just nu, skall lägga mig och kalla på John Blund, känns som han har blivit en svikare.

Kram och natti, natti.

Av ~ Ruth ~ - 3 april 2011 23:38

Har regnat här hela natten och i dag gråmulet med +11* Våren kommer snabbt här uppe, flera centimeter med snö försvinner dagligen, fågelkvitter och pålande bäckar. Fortsätter det så här så är det snart barmark och vår även här, på sina ställen är det barmark.

Låg länge innan jag somnade i natt, kände mig väldig liten här på jorden, försökte tänka på bara roliga saker, somnade nog vid 3 tiden. Gullan ringde 23.30 och undrade om hon skulle sova hos mig, hon är så omtänksam. 

Om en stund är gubben hemma och lugnet återställs. Vill inte berätta om min oro, men den har sina orsaker. Kommer att somna som en klubbad säl när jag väl lägger huvudet på kudden snart.

Har inte gjort något speciellt i dag, har snart datorn full med blogg layouter, är det någon som är i behov att förnya sig, kanske inför påsken ?


Har inget speciellt att berätta så jag sätter punkt här.


Kram på er alla som kommenterar trotts att mina besök hos er har minskat pga. datorns dårliga uppkoppling, jag gör så gott jag förmår.

Av ~ Ruth ~ - 2 april 2011 23:30

           

"Klickbilder"

 

Här föddes Gullan och huset har anor långt bakåt i tiden ca. 17-1800 talet, ett så charmigt hus med många rum, det används nu som fritidsställe av barn och barnbarn och är flitigt besökt. Själv skulle jag inte sova där en natt.

Gubben har åkt iväg på en långresa och kommer hem söndag natt, känns lite jobbigt eftersom jag aldrig har sovit här själv förut, hoppas det går bra, men känner vibbar av osaliga andar huhuhuhu….

Tog mig ett par glas vin och hoppas på att jag skall slockna snabbt, går det på tok så får jag ringa Gullan och gå över till henne när helst under natten, skrämmande att jag vid min ålder skall vara mörkrädd det är bara det här uppe, aldrig annars.

Hoppas ni får sova skönt i natt utan oro, knytt och spöken.

Av ~ Ruth ~ - 1 april 2011 21:58

Anita Birgitta har en tävling som avslutas lördags kväll haka på du också, fina priser att tävla om.

”KLICKA HÄR”


     

Lika mörkt och dystert som på fotona är det i mitt huvud.


I dag vet jag inte vad jag har att berätta, det är tunnsådd i knoppen, ja helt tomt känns det som. Avverkningen omkring huset är avklarat efter 2 dagars jobb, slutade kl. 22 i gårkväll, började åter kl. 6 i dag på morgonen och var klara kl. 3. Nu skall allt virket dras ut till vägen och det gör en annan maskin. Allt skall säljas för er som undrat. Spillet skall eldas upp, för mycket jobb att ta rätt på något, enklare att köpa ved när det är så dags. Det kommer att bli en rejäl brasa vad det lider. Har bakat mitt långpannebröd i dag och handlat hos ” Peter i bo’a”. Hoppas ni alla får en riktig fin helg och snabbt glömmer att ni har blivit lurade i dag, "denna 1:a april". Jag kom lindrigt undan, bara historien om bävern på radions nyhetsprogram: P4 lurade mig i morse, tyckte det var ett otroligt djur, men tänkte inte på att det var ett lurendrejeri haha.. Jag är ganska lättlurad.


Må som ni förtjänar / kramelikram.


Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards