~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under februari 2011

Av ~ Ruth ~ - 4 februari 2011 19:47

TITTA PÅ DETTA KLIPP, BARNMISSHANDEL PÅ HÖGSTA NIVÅ: "HÄR".

 

Blir inget mera om denna dagen som var en fredag och då vet dom flesta vad vi har sysslat med i stugorna, så nu saknas det verkligen något att förtälja. Jo, det skulle vara snöovädret i natt då, allt är nu borta igen och i morgon är det utfärdat en klass 2 varning för stormbyar, då får man hålla i toppluvan hehe. Ha en mysig TV-kväll.

Kramen 

Av ~ Ruth ~ - 3 februari 2011 18:21

Jag har fastnat i en bloggsvacka, kämpar för att hålla mig över ytan, men jag är envis som synden. Till natten skall vi få snö och kraftiga vindar, hujedane’mig. Nu är nästan all is borta från gräsmattan efter flera dagar med pluss och regn. Tror inte snön som kommer att bli liggande, men nu är den onödig när det har blivit barmark, då tycker jag att vintern är slut här.

 

     

Har botaniserat bland mina lakan och påslakan i dag, hur det kommer sig att jag har så många påslakan ¿ ? Jag har kommit på en förklarning (tror jag), dom måste yngla av sig i skåpet ! De gulrandiga med de rosa blommorna blir sedan ett pyttelitet örngott, som snabbt växer sig till ett underlakan och i mogen ålder utvecklas det till ett påslakan. Det kan vara förklaringen till att jag trots allt inte ha så himla många örngott, bara ett fåtal. Behöver aldrig köpa nytt :D


Som ni ser så funderar jag på många saker och vill ha en enkel förklarningar som inte är så tankekrävande, men jag tror på dom, japp det gör jag minsann.

Fånga dagen / kram



Av ~ Ruth ~ - 2 februari 2011 21:09

     

Nu är munnen hel, får se hur länge et håller, min krona sitter nu på plats i munnen, hur länge ? ja om det siar dom lärda hehe. Denna gången kändes det som att det gick noggrannare till väga en förra gången som var i november -99, då den satt i 13 ½ månad, hoppas den sitter ett par år nu så blir det billigare att dra ut roten och sätta dit en ny med hjälp av kompisarna på båda sidor om den strulande stifttanden, i dag skulle det bli en kostnad på 10.000 efter FK’s rabatt.  800:- fattigare blev plånboken i dag. Skall dit igen på tisdag och gå igenom hela munnen samt ta tandsten, då blir det nog samma summa igen. Sköter mina gaddar exemplariskt med mellanborstar, 4 olika storlekar dagligen, har inte haft hål på gu’vet när, det är jag evigt tacksam över, att gå till tandläkaren är ingen billig historia.

Nu sitter jag och tittar på 5:an och förlossningskliniken, rätt intressant, nu är pausen slut, måste se !


Kram, detta blir allt för i dag.


Av ~ Ruth ~ - 1 februari 2011 17:48

Som alla vet så är det så svårt att hitta på middagsmat varje dag, jag tycker det är så tråkigt. Att göra en veckomatsedel följs aldrig. Enligt mina planer så skulle det blivit pannkakor och en grönsakssoppa i dag, men det tyckte inte min gubbe: ”beställ sallad i stället” kom det, och så blev det, beställde 2 portioner med ”Kebabsallad och bröd” , yes jag slapp stå vid spisen i dag och rejält gott vart det. Nu undrar du så här ”Du får ju inte äta pannkaka” jooodå, jag har alltid ett eget recept, ägg, Fiberhusk och lite vatten + bakpulver och salt, det blir pannkakor för mig, vispgrädde och jordgubbskräm där till det är toppengott, det finns alltid alternativ.


I dag har det regnat så nu är hela gräsmattan en skridskois, den lilla snön som var kvar är nu en isbana och skridskor har varken hundarna eller  jag. Fortfarande tjäle i marken så vattnet går inte ner och på natten fryser det till is. Nu har jag öppnat upp för den förhatliga hundgården (tycker hundarna) den är stor med en flera meter bred stenplattegång fram dit och denna har fortfarande ett tunt snötäcke, det är en reserv att tillgå vid dessa tillfällen. Sätter in några foton tagna i förgår när solen tittade fram.

      

"Klickbilder"

I kväll skall jag titta på 5:an, missa inte ”Sofias änglar”, därefter följer ”Hemliga millionären,” 2 toppenprogram på kvällens TV-utbud.

Myskväll önskar jag er alla / kramen

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards