~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under november 2010

Av ~ Ruth ~ - 5 november 2010 19:54

  


Har haft en röjardag utomhus igen i dag, det är andra gången nu i höst. Klippte det sista på häcken som gjorde det svårt i sommar att klippa mot staketet, jobbigt att försöka klippa och tränga sig under en häck som hänger ner med grenar, nu är den så gles så man kan nästan kasta igenom hatten. Insynsskyddet mot grannarna är nästan obefintlig, men skit samma, har inget att dölja. Har ca. 400 kvadratmeter (säkert mera) med stenplattor som jag åter har fått sopat rena för blad och skräp efter dom hårda vindarna med hjälp av hundarna, nu blir det inte en 3:e gång innan vintern. Dom stunderna jag har varit inomhus i dag har varit ringa. Det regnade i fm. då blev det lite städ och plock, sedan kom solen och det har varit riktigt fint väder. Nu sitter jag och väntar på att TVn skall börja med ”IDOL” och bara slappar, skall ta mig ett glas vin och lite ost tycker jag är värd det.


Ha en toppenfin kväll mina vänner /kramen


  


  

Av ~ Ruth ~ - 4 november 2010 23:09

  


Var och varannan dag så har jag inget att blogga om, vad sker ?. Min hjärna bara rör om allt så det blir inget utav nått. Tror det är ”lillhjärnan” som försöker att ta överhand över mitt tänkande och den har inte så stor kapacitet, alla övriga funktioner är satt ur spel, tillsammans med den delen som innehåller ”förmågan att skriva”.


Så många olika tarmar det finns i den lilla knoppen på toppen har du tänkt på det ? jag måste titta på bilden för att försöka förstå detta otäcka. När jag först tittade på bilden så trodde jag det var min mage, hmmm hur fungerar mina hjärnceller, hur mycket är oreda där uppe tro ?  Nää, nu får jag sluta innan den rör till det ännu mera för mig. Kanske klarnar den efter att jag fått sova gott i natt, har varit si och så några nätter nu, jag hoppas på det.


Kram och god natt mina vänner och hoppas ni har överseende med min knopp som har satt stopp !


Av ~ Ruth ~ - 3 november 2010 19:59

  


Ja vill så gärna börja och måla om och fixa hemma. Måla panelen längst ner på väggen vit, hörnskåpet vitt och tvärribborna på köksstolarna vita, taket är också furu, vill vitlasera det. Är så himla less på furu, det ger mig känslan av bastu. Hallmöbeln är också i furu, orkar inte det mera. Vitt är så fräscht och ger intrycket av större volym hemma. Det finns så mycket färger man kan komplettera med så det inte blir sjukhusmiljö. Hoppas det snart kan genomföras så jag får lugnt i min knopp.

Nu skall jag snart titta på ”bonde söker fru” kl.21 på TV4+ kl.21 ”Sälj eller släng”, sedan ett par program i efterhand på PLAY (nätet)..

Kram till er alla mina trogna besökare.

Av ~ Ruth ~ - 2 november 2010 22:07

  


Fick denna härliga bilden på mejl från Åke och Anita i Karlsborg. Hunden på bilden är Bernami’s Älly en stilig dam med en aktningsvärd ålder för en Berner, snart 8 år och 8 månader.


I mailen så står det så här:

Mycket självständig dam. Hon är äldst bland hundarna " Hund för alla - projektet". Där kan jag berätta att Studiefrämjandet gör en filminspelning nu i höst. 


Hon är med till sjukhemmet till de boende där. Det fungerar mycket bra. Mycket lugn och uppskattad. Fortfarande hänger hon med och älskar att gå i skogen, pigg, glad o busig (vissa stunder). Ett stort tack till Åke och Anita för denna hälsorapport och den fina bilden på tösen !


Detta blir mitt inlägg för i dag.

En stor kram till er som besöker mig och tar er tid att skriva några rader !

Av ~ Ruth ~ - 1 november 2010 22:10

   


Fick mig ett gott skratt i dag när jag var till torget för att handla. När jag skulle runda hushörnet in mot torget så hör jag en pojkröst ”Nu kommer Erik !” ( tydligen deras Skateboard-kompis). Gissa om dom blev storögda och fnittriga där dom stod med sina brädor när dom såg att det bara var jag och ”Dramaten” som kom (ett löjligt namn, men kärran heter så om du inte viste det). När jag drar den efter mig på asfalt så låter jag som en Skateboard-åkare. Den har inte gummihjul, så nu åker den i skrubben tills det kommer snö som dämpar ljudet, vill inte skämma ut mig. Fick marklyfta den stora delar av färden för att inte dra till mig allas blickar (pinsamt). Köp inte ”Dramaten” utan gummihjul, det låter dramatiskt värre vill jag lova !


Tack & kram för era härliga kommentarer..

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards