~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under oktober 2010

Av ~ Ruth ~ - 5 oktober 2010 23:18

  

"Klickbild" 


Men vad har jag gjort i dag ? funderar väldigt länge och djupt, kommer inte på något att återge, det tog stopp direkt jag påbörjade detta inlägget. Hoppas morgondagen blir mera givande. Kan berätta att Sädesärlan fortfarande är kvar här ännu, 2 stycken på gräsmattan i dag, även en rödhake, men det finns fortfarande insekter i luften så en klarar dom sig, men jag tycker inte dom skall vara kvar här längre nu. Sätter in en stämningsbild i solnedgången så det blir lite färg i detta inlägget.


Nu skall jag göra kvällstoaletten och krypa till kojs, höres i morgon.

God natt till er alla och sussa sött !

Av ~ Ruth ~ - 3 oktober 2010 09:59

  

I går tog jag semester från bloggen. Avyttrade Facebook (tror jag.) Det var inget forum för mig, kände mig stressad och bortkommen. Går inte att vara med över allt har jag förstått :-) Detta forum kändes torrt och kort, dom som skriver plitar ner max 6 ord, ungefär som på Tvitter, kände mig främmande där trotts många vänner.

En fråga till dig som har addat mig, syns jag där fortfarande ?

   KLICK FÖR STOR BILD.


I fredags så fick jag besök av Gerty och Janne, det var trivsamt, hade lovat Gerty lite grejer som dom hämtade. Hade lovat henne min Poncho som jag har anv. max 3 gånger, den passade som hand i handske, hon blev så stilig sååå.  Tack för en trivsam stund vid köksbordet mina vänner.

  



Fick också besök av valpköpare, kul att få återse Jack, han har växt på sig rejält och är en härlig hund som avgudas av husse och matte, Lennart och Sigbritt från Limmared.


Annars så har helgen varit lugn, bara slappat och varit mig själv. Denna dag blir nog likadan, har inga stora bravur’er för mig. Nu skall jag fylla på min kaffemugg och läsa Aftonbladet.


Ha en fin söndag mina vänner och en stor kram till er alla.

Av ~ Ruth ~ - 2 oktober 2010 10:29

 
Programmet "Idol" och Geir Rönning 47-åring med en dröm om att bli artist, han är ju redan etablerat med skivor i bagaget.  Vad tittarna inte har fått veta var att Geir Rönning levt sin dröm i 20 år. Han har bland annat varit med i Eurovision Song Contest 2005 för Finland, Robert Wells "Rhapsody in rock" och uppträtt med Tommy Körberg m.m han har ju redan sitt på det torra. Tycker inte detta är rätt, det skall väll för 17 gubbar vara okända förmågor som provar sin lycka och får en knuff framåt. Det syns väl att han har både scenrutin och vana, jäkligt duktig är han med en underbar röst. Men är det rätt att få delta i "Idol", vad tycker du ?


~~KLICKA HÄR ~~


  

Av ~ Ruth ~ - 1 oktober 2010 21:20

  


Sitter här och tittar på ”Idol” helt själv med hundarna omkring mina fötter och njuter i högan sky av alla duktiga förmågor, tycker att alla är värda den åtråvärda titel ”Idol 2010”. Min dotter har köpt biljetter till Göteborg och Scandinavium den 3/12 då skall jag dit, YESSSS !  Älskar denna musik, är helt ….oj, oj…


Har suttit och frossat med goda ostar Gorgonzola, Vitlöksost, Brie, och en skvätt vitt, flaskan var nästan tom så det räckte bara till knappt 2 glas, men det räcker för mig, tar ett glas bara för njutningens goda och inte för att flaxa som en duva. Spritter gör det i benen men det beror på musiken hehe. Skriver mera i morgon.


Kram på er alla mina goda vänner !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards