~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2010

Dagen i går blir i dag

Av ~ Ruth ~ - 31 oktober 2010 16:18

                  

~~Klickbilder~~


1000 tack för alla kommentarer, det gör mig så glad, det är en glädjekälla för att jag inte ska tappa bloggsuget och det får inte ske.


I går var det lördag, fy bubblan vad veckorna går undan. Har varit på loppis , det förgyllde min dag, inget annat var planerat, jag  gör som många med mig, tar dagen som den kommer. Även denna dag var lika grå som tomtens skägg, men vad gjorde det, känns ljust inombords. Visar några fynd som jag köpte för en ringa summa. Gillar gamla och nya unika saker, en stor favorit är ”Luffarslöjd”, gjord med ståltråd och glitter. Luffaren för i tiden tillverkade sådant av ståltråd och gav som tack för en natts härbärge och ett mål mat. I dag har flera duktiga pysslare tagit upp denna konsten. En duktig hantverkare på området är ”Mia’s metallbinderi” titta gärna in där. Spegeln är rätt kul, den är gjord i smide med dörrar som kan stängas över spegeln. Dom 2 små hyllorna är utsnidade i trä, rikligt arbetade och söta. Den söta lilla korgen tyckte tyckte jag var så speciell med sina handtag och delvis vitlaserad, lagom stickkorg när jag stickar småsaker och kan stå kvar på köksbordet utan att skämmas för sig. Köpte även en blå/vit/grå plastmatta på 3 meter, skönt att lägga på mitt stengolv på vintern och lätt att hålla ren när man har hundar. Ja detta var lördagen, skulle varit gårdagens inlägg, men valde skriva om Thomas i stället.

Ha en fin kväll och ni vet alla att ni är betydelsefulla vänner / kram

 
 
Ingen bild

Anita

31 oktober 2010 20:20

Först en kommentar om di Leva. Joo, han är fantastisk och hans texter har jag alltid burit med mig. Djupt tänkande människor gillar jag och är de udda på annat sätt så gillar jag dem än mera. Han sätt att tala är fantastiskt. Långsamt, tydligt och djupt. Där har vi en gemensam vän !!!

Luffarslöjd är ett fantastiskt arbete. Hade hand om en hemsida åt en förening som hade bevarat en gammal luffarbarack och däri fanns mycket fint hantverk. Gillar det också. Ja, så vi har samma smak vad gäller di Leva och luffarslöjd.

Nää, bra är jag inte men jag har att välja på att lägga mig ner och vänta på liemannen eller hålla igång tills han är här. Väljer det som roar mig mest ... roar mig tills han kommer.
Stor kram från mig !!!

 
gerty

gerty

31 oktober 2010 21:33

Här har det fyndats ser jag, tack för det trevliga samtalet i går

http://bloggplasten.se

 
Corina

Corina

31 oktober 2010 22:21

Jag har en kusin som gör luffarslöjd. Fick ett stort brödfat av henne när jag fyllde 40 år och det är verkligen vackert ! Kram.

http://corina.bloggplatsen.se

 
Carina, Boris & Gänget

Carina, Boris & Gänget

31 oktober 2010 22:22

Många fina fynd! Roligt att känna sej nöjd efter en choppingtur

Många kramar från oss alla

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

1 november 2010 06:40

Luffarslöjd är fint hantverk, gillar det jättemycket. Fina saker du fyndat och så fina kort
Ha en bra måndag
Kramen

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

1 november 2010 07:11

Så fina grejor,gillade spegeln med dörrarna.Det var längesen jag var på någon loppis,men visst kan man hitta fina saker där.
Ha en bra Måndag:)

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

1 november 2010 16:13

ja det må jag säga att du hittat mycket fina saker.
Luffar slöjd det är fina saker. Jag kommer ihåg när jag var barn när luffarna kom hem till farmor och farfar. Fast då var jag rädd för dom....=))
Ja dom hade speciell lukt o så.
Ja mycket minnen som pluppar upp i huvet på en.

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Birgitta

Birgitta

1 november 2010 21:53

Kul med loppis! Fina saker du hittat.

Kvällskram

http://gittaninorr.blogspot

 
agge

agge

1 november 2010 21:54

Så mycket fint du köpt, vad kul.
kram

http://jacastas.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards