~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2010

Häck-väck

Av ~ Ruth ~ - 28 oktober 2010 23:58

  


Nu har jag äntligen lyckats att radera brot min Facebook, nu vet jag att jag har lyckats BY-BY ! Fick ett meddelande  på mejlen att den tas bort inom 14 dagar och får ingen ny chans att gå med igen, men det sörjer jag inte över.

Detta forum gav mig inget, absolut inget. Folk skriver en kort rad, eller 6 ord, vad är det, nääää. Bloggen och vännerna här ger mig tiofalt mera av vänskap, tack för att ni finns ! Men skulle önska att flera kunde lämna några rader i kommentarerna, ni är ju så många som besöker mig dagligen (ca. 70), ett hej är inte för mycket begärt eller ? Det ger mig energi att fortsätta skriva, och jag är så nyfiken över vilka det är som följer mig i min vardag.

Kram till er alla.


 
 
Lena

Lena

29 oktober 2010 07:50

Jo det är ju sant,det blir korta meningar men det går att göra sig förstådd ändå.Men fler och fler verkar gå över till facebook tycker jag.Men visst är det roligare med bloggen,det tycker jag med.Vilken tur att du får avsluta där nudå när du inte gillar det.Ha det bra idag och sköt om dig.
Kram vännen

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Bondfrun

29 oktober 2010 10:53

Jag kanske inte är rätt person att uttala mig om facebook,då jag inte nyttjar det,MEN,har fått uppfattningen att stressade människor blir än mer stressade av att hinna med överallt och det tycks vara lite ytligt.....har man inget liv för övrigt?
Gissar att man om ett antal år undrar hur det kunde bli så stort.
Jag har däremot full förståelse för människor som kanske inte kan komma från hemmet,då är det nog ett trevligt forum.
Än så länge är det en fin dag ,hoppas du får en trevlig helg!

 
lillis

lillis

29 oktober 2010 12:15

Jag är med på Facebook,men bloggen ger mig mycket mera och alla vänner på bloggen är guld värda
En fin och bra helg till dig
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Margit

Margit

29 oktober 2010 15:02

hej Ruth!!!
ja visst är det roligt att få kommentarer..i sin blogg!!! Då vet man lITE vilka som läser och tittar...men så har man ju många...som tittar in...som man inte har en aning om...
Önskar dej en trevlig fredagkväll!!!
Kramiz vännen!!

http://margitholm.blogg.se

 
charlotte

charlotte

29 oktober 2010 15:23

Jag är med i facebook, har vänner där som jag aldrig annars skulle kunna behålla. Trots det håller jag med dig! Jag är less på denna ytlighet, duktighet, spel och annat tjafs som man känner sig tvinga till att delta i. Jag vet inte varför folk ägnar dagarna åt att spela fåniga spel, jag har tröttnat totalt... känns som mina vänner inte har annat att göra. Man kan ju undra eller hur? Bloggandet ger mig mer, jag har fått fina vänner genom mina bloggar. Ja till och med blivit medskribent i en bokblogg, bara sådant överväger FB med hästlängder. Önskar dig en fin helg, stor kram och ta hand om dig!!

http://ihimlenlyserstjarnorna.blogspot.com

 
Ingen bild

Robin

29 oktober 2010 17:16

FB är ett media för att snabbt uppdatera sig om vad vänner och bekanta gör. Själv skulle jag aldrig orka hålla på att blogga, men jag kan hålla med om att det ger mer. Själv håller jag mest på med FB på väg till eller ifrån jobbet, å då hinner man inte med så mycket. Du ska veta hur lång tid det här har tagit att skriva på mobilen. :-)

Oavsett vilket är jag glad att du bloggar mor, så vi får veta hur det är i ditt liv.

Stora kram från yngsta sonen!

 
Cina

Cina

29 oktober 2010 18:57

Jag skulle inte kunna vara utan varken FB eller bloggen. Tycker att det är riktigt kul.
Men min blogg lägger jag aldrig ner.
Så vida jag inte trillar av pinnen men det skall vi väl hoppas att jag inte gör...=))

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

29 oktober 2010 19:02

Som regel är det facebook jag loggar in på först varje dag, men bloggen är också viktig för mej och den slutar jag inte med....smaken är ju olika naturligtvis och det får vi ju respektera.

Önskar dej en riktigt skön kväll!

http://violett.bloggplatsen.se

 
BrittMarie

BrittMarie

30 oktober 2010 10:43

Hej! Jag har kvar mitt FB, trots att jag inte är så aktiv. Det är ändå roligast med bloggen, som har följt mig flera år. Jag läser också flera bloggar regelbundet, ibland Ruths tankar. Där finns ju en rolig sifo-undersökning som jag svarat på ibland. Varför har jag inte kommenterat förrän nu? Vad feg jag är! Jätttefin blogg vill jag säga!

http://www.bengtssons.info/baloo.php

~ Ruth ~

30 oktober 2010 13:12

Hej BrittMarie
så roligt att du kommenterade och gav dig tillkänna, så du är en av dom okända besökarna :-) hoppas du återkommer med flera kommentarer. Skall kika in på din blogg snarast.
Tackelitack !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards