~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under september 2010

Av ~ Ruth ~ - 3 september 2010 14:18

               "ALLA BILDER ÄR KLICKBARA"


Ni har undrat vad jag köpte när jag var på rymmen. Måste även visa det goda för min mun också, allt skall tillfredsställas :) Köpte även 2 tröjor till, en svart/vit och en blå med ¾ långa ärmar, samt lite övriga köksateraljer, men kan ju inte fota allt. Min stolthet är ju den svarta lackväskan, en stor ficka bak för plånbok och andra saker. Kommer nog att få många gliringar för min lackväska, men det tar jag. Har fått för mig att lämna cykeln hemma och gå till affären tror det är nyttigare. 


Den Franska Brie osten 60% + har jag snart ätit hälften av (0 kolhydrater på alla ostar), ett glas torrt vitvin är också 0 kolhydrater, kan man njuta eller ?. Ni skulle bli avundsjuka om ni öppnade mitt kylskåp, där finns så mycket gott, otroligt att allt är för min bantning, har inte känt hunger sedan jag började med LCHF och allt sötsug är bortblåst, jag njuter varje dag.   


Hela dagen i går röjde jag i skåp och skurade, mycket släng och en del till Röda korset, fortfarande mycket kvar, nu skall jag till botten med all skit som bara står och inte används.

Har fått så mycket energi så jag fattar inget. Ryggen är bättre även min reumatism, beror det på kosten tro, kan någon svara mig på det som vet ?


Näää, nu skall jag fortsätta med att röja och skura.

Kramar i drivor till alla mina läsare och vänner !

Av ~ Ruth ~ - 1 september 2010 23:32


Regn även på dagen i dag. Cyklade till Hallsås för att hämta ett paket från min syster i Norge, passade även på att handla lite, när jag kom ut för att färdas hem så vräkte regnet ner. Väntade under tak i hopp om att det skulle sluta, men nope, bara att ge sig i väg hemåt, tror aldrig jag har trampat så snabbt, när jag svänger in vid min soptunna tvärslutade regnet. Inte en tråd var torr på kroppen, fick byta alla kläder, tyckte han där uppe skrattade åt mig.


Har varit hundvakt för min son sedan i gårkväll, han hämtade han i kväll. I dag har vovven varit hos veterinären för renovering, tandsten, uttag av 2 tandsingar, öronrengörning, analtömning, bortagande av 2 små vårtor vid ögonkanten, kloklipp, tassansning, kloklipp och bad. Killen är 8 år och 8 månader, så nu hoppas vi han kan klara sig länge. Han var så groggy när dom körde tillbaka honom hit så det var svårt att stå på benen. När Jerry kom så var han genast uppe på fötter, men det var svårt. Nu är han hemma och vilar upp sig, lilla gubben. Sover nog gott i natt.

Det skall jag också göra nu. Orkar inte att skriva mera nu, har ju inte skett så mycket att återge i dag.


God natt jord och alla mina vänner, natt kramen till er alla.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards