~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2010

Har fyllt upp kylen i dag

Av ~ Ruth ~ - 25 augusti 2010 18:47

  


  


Vad jag är stolt över mig själv, har ännu inte syndat.  Falukorv, den jag köpte har hög kött och proteinhalt, väldigt lite kolhydrater, Chorizo korven har något lite högre kolhydrat, men båda är godkända och fullgoda för mig att äta. Så till middag nu blev det en äggomelett på 2 stora ägg + ½ dl. grädde,  fylld med en stuvning på blandsvamp, lök, sparris + grädde och Crème fraiche med 34% fett.. Är nu proppmätt och står mig enkelt tills i morgon.


Mycket grått och trist väder även i dag, regnade gjorde det fram till 12 i dag, sedan har det varit uppehåll. Var hos min vän och granne och fika i dag, alltid lika trivsamt, många småhundar var det omkring fötterna, så jag känner mig alltid hemma där :-)

I kväll är det åter ”Fångarna på fortet”  det blir mitt TV-tittande och min  kväll. Nu skall jag stryka lite kläder.


""Har gett en kommentar tillbaka på samtliga kommentarer i förra inlägget""


Även en sorgens dag, RIP  !

  
Bernertösen som jag passade för en vecka sedan fick somna in i dag på morgonen kl. 9, ett tufft beslut, hon blev drygt 9 år. Vila i frid lilla Regencia, saknad och sörjd av din familj och oss.

 
 
Ingen bild

liv Karlsson

25 augusti 2010 20:02

Ja det likte jeg det du har på ovnen som snart skal i fryseren, det er noe annet en det du har kost deg med før. Flink jente du som spiser så sunt og går ned i vekt, fortsett med det en stund til maven er borte. Synd med hunden som jeg sier morgendagen vet vi ikke noe om, trist og miste en hund en har hatt i så mange år det blir jo en kjær familje medlem, stakkar eierene nu er de i sorg. Alle dine plater er ferdige nu og støvkosten er i boks i morgen. Ha en fin T.V kveld glad i deg vet du. Klem fra søstra di

 
Ingen bild

Dotera Di

25 augusti 2010 20:06

Känns som om tårarna aldrig tar slut! Trodde inte det skulle vara så svårt.....jag har ännu inte åkt hem från jobbet, ingen som kommer och möter mig i dörren och kräver 100% uppmärksamhet, åka till jobbet utan att ha henne med, den goa fotvärmaren under skrivbordet.....hon är mer än saknad känns som om jag inte skulle ha tagit beslutet idag, kanske en annan dag....men för Regenzia var det rätt dag, hon har haft ont i lederna nu ett tag och det har bara förvärrats. Människans ego får inte komma i främre rummet. Min hjärtevän litade på mig i alla väder så det var jag skyldig henne även om det nu känns fruktansvärt.
Var hos Nielsen i Lerum...Underbara människor på den kliniken. Tände ljus lät oss ta all den tid vi behövde, det kändes att dom kände med mig och Jennifer som var med. Hon fick ett värdigt slut den lilla damen, känns skönt att veta att hon inte har ont mer.....men vi kommer en dag att ses igen, Regenzia väntar på mig i Regnbågslandet.
REGNBÅGSLANDET
På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågslandet.När ett djur som varit särskilt betydelsefullt för någon dör,så kommer de till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans.Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör; De som varit skadade och handikappade blir friska och starka igen,precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.
Djuren är glada och nöjda, utom för en litensak; de saknar alla någon speciell som de varit tvugna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Hon springer plötsligt från gruppen, flyger över det gröna gräset, hennes ben bär henne fortare och fortare.
Hon har sett dig och du och din speciella vän möts till slut igen.Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smaker på nytt det älskade huvudet,och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta,sen går ni över Regnbågsbron tillsammans....

 
Cina

Cina

25 augusti 2010 21:41

Men så sorgligt med Regenzia usch nu gråter jag.
Det är hemskt att ta det steget men vad gör man inte för att skona dom från att lida och ha ont!
Tänker på er!!!
Kramar om.

Oj vad du har handlat idag mycket gott o blandat!

Tusen kramar

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Carina, Boris & Gänget

Carina, Boris & Gänget

25 augusti 2010 21:50

Näe så tråkigt, lilla Regenzia. Tänker på din dotter och hennes familj som måste sakna henne något otroligt. Så skönt för alla att få ett värdigt slut. Nu har hon inte ont mer och kan springa med sina vänner bakom Regnbågsbron.

Tänker på er

Stor tröstekram från oss alla

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

 
Anki J

Anki J

26 augusti 2010 02:45

Usch, fy så tråkigt med Regenzia. Alltid lika svårt och jobbigt med de där avskeden och man vänjer sig aldrig. De där tuffa besluten måste vi som djurägare ta åt våra älskade fyrfotade vänner. Det är vi skyldiga dem!
Kram

http://www.jankils.se

 
lillis

lillis

26 augusti 2010 06:42

Så tråkigt med Regenzia.Tänker på er alla.
Vad mycket godsaker du handlat hem, tycker att du är duktig som inte syndat. Maten som du äter låter så gott och ser väldigt god ut
Ha en bra dag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Margit

Margit

26 augusti 2010 08:45

Vilka underbart vackra bilder och vilken nyttig mat du visar!!!Suttit och bläddrat bakäåt...sett och läst!!!
Ser så läckert ut!! Du är så duktig! jag kom av mig unde sommamren..med mitt Viltväktarätande..ochhar lite svårt att "komma in på banan" igen...Får ta en bot i taget!!!
Dina bildr av dina matinköp och uolagt på tallrik ser så aptitretande ut!!!
Lycka till min kära bloggvän!!!
Jobat min 4:e natt. Nu ledig ca 14 dagar. i kvää kommer Lasse till E-tuna och vi båda ligger här för att i morron åka tillbaka hem till Kolsva,,igen..
Kramiz!!!

http://margitholm.blogg.se

 
Lena

Lena

26 augusti 2010 11:16

Oj vad du laddat upp:)Så bra att du trivs med det här sättet att gå ner lite i vikt.Jag har inte börjat ännu.Blev hon dåligt Regencia?så sorligt.
Kram vännen

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Madde

Madde

26 augusti 2010 17:46

Tänker på dej och Susanne med familj. Regencia är den vackraste Berner tik jag någonsin sett. En oerhört trevlig tik som jag är tacksam för att jag fick träffa. Kan tacka er och henne för den första valpningen jag var med om. Hon kommer alltid att ha en speciell plats även i mitt hjärta.
Många kramar från mej till hela familjen

http://runezzaz.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Karin

26 augusti 2010 19:22

Först ser jag all mat.....sen att ni fått ta bort en älskad vän....så här sitter jag & grinar & vet så väl hur det känns.....kramar till er / Karin

 
gerty

gerty

26 augusti 2010 19:56

Så tråkigt med Regencia det är alltid hårt att ta det steget, men hon har haft ett bra liv och varit en älskad hund, och nu har hon inte ont mer

http://bloggplatsen, se

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

26 augusti 2010 22:24

Så tråkigt med fina Regencia! Men ibland måste sådana beslut tas även om det känns svårt. Hon får det säkert bra där uppe i hundhimlen också.

Å så mycket gott du bunkrat upp med. Måste säga att det ser väldigt gott ut med denna diet även om jag har svårt med allt fett.
Gläds med dig att det går så bra!
Kramis

http://www.cavaliersajten.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards