~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2010

Dagar går inte i repris

Av ~ Ruth ~ - 24 augusti 2010 22:07

     
Vilken bedrövlig dag med störtregn och blåst, som om djävulen hade övertagit jorden, inte är det över ännu. Bara vi slipper åska så står jag ut och hoppas att den goda övervinner den onda tills i morgon, är så less på detta vädret.


Jag mår så jäkla bra med min nya mathållning, har aldrig varit så mätt och nöjd, den tar ju även bort allt sötsug, så nu kan jag gå förbi glassen när jag är på torget även lösgodiset med ett leende, känner mig så stolt.


Tack alla mina vänner för era fina ord i förra inlägget, har snart hunnit svara på era kommentarer också, har ett par kvar.  Har inte haft hjärnan med mig i dag, hur kan man leva när hjärnan är död, jo jag kan, är nog unik, jaaa det är jag. Har gjort så mycket tokigt i dag så jag skäms. Vill inte göra bort mig mera här på bloggen så det får bli min lilla hemlighet.

  


Har en ”pappa långben” som har suttit på fönstret och klamrat sig fast hela dagen och sitter där fortfarande, han kommer att hungra ihjäl om han inte får mat, vad kan jag bjuda han på tro ?


Musten har gått ur mig i dag så det blir inte så mycket skrivit som är av intresse, hoppas att hjärnan fungerar bättre i morgon, nu skall jag ta ett glas vitt och njuta av kvällen som är kvar.

Många varma kramar till er mina vänner !



 
 
margus

margus

24 augusti 2010 22:21

Den suveräna bilden på pappa långben var iallafall ingen bortgöring. Grattis till den - jättefin. Den hade platsat på Fotosidan.se.
Ja, vissa dagar blir lite hopplösa, hehe, hoppas du hämtar dig och snart blir ditt rätta jag igen.
Kram.

http://margus.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

25 augusti 2010 19:21

Jag hämtar mig alltid, svårt att få mig på fall hehe..
Kram

 
lillis

lillis

25 augusti 2010 06:38

Så roligt att du känner dig nöjd och glad och framför allt mätt av den nya mathållningen
Fina bilder som vanligt
Ha en bra dag vännen
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

25 augusti 2010 19:20

Ja, man tror inte att det är rätt att banta med all denna feta maten med smör och riktig grädde, aldrig hungrig, toppen är det.
Kram

 
Maria

Maria

25 augusti 2010 08:36

Vilken härlig bild du fått när det regnar och blåser:)Ser ju nästan ut som i djungeln/regnskogen :)
Skit i alla dumma kommentarer Ruth.Du har en härlig blogg,med massor av roliga och tänkvärda inlägg.Samt en massa härliga bilder att vila ögonen på,och det inkluderar din fina mage :)Mina barn sa när dom vad små, att min mage såg ut som en stor vetedeg !!!
Och jag gillar vad som blir av vetedegar,dvs gott fika bröd:)
Ha en härlig dag,och njut av livet!!!

Kramar Maria

http://ellebacken.webs.com

~ Ruth ~

25 augusti 2010 19:18

Glad att du gillar min knasblogg, och tråkigheterna har jag vaskat bort. Bullmage var ett gulligt ord, håller med, bullar är gott.
kram

 
Corina

Corina

25 augusti 2010 10:55

Jepp Ruth, helt rätt,du är unik ! Så bra att denna kosthållning fungerar för dig.....hoppas kilona kommer att formligen falla av dig. Kramis från ett regnigt Umeå (jobbar nämligen idag).

http://corina.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

25 augusti 2010 19:15

Tack, nu har jag fått det bekräftat, jag är unik hehe..Denna kosthållning skulle fungera även för dig om du provade. Ha det gôtt vännen !

 
Monica

Monica

25 augusti 2010 12:01

Du hade nog sämre väder än vi hade igår verkar det som. Idag är det regnfritt här än så länge,men man vet aldrig hur det blir framåt eftermiddagen och kvällen.

Ha en bra dag!

Kram

http://violett.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

25 augusti 2010 19:13

Här regnade och blåste det fram till 12 i dag, sedan har det varit uppehåll, grått och trist och blåser gör det fortfarande.
Kram

 
Cina

Cina

25 augusti 2010 13:31

Roligt att läsa att det går bra med LCHF.
Du kommer säkert gå ner dina kilon.
Försök och sluta att röka samtidigt så slipper du gå upp den dagen du slutar att röka....för visst går man upp i vikt utan ciggen det kan jag villigt erkänna.

Har du smakat så kan du väl tala om vad du tyckte.

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

25 augusti 2010 19:11

Den lilla flaskan är tom, skulle smutta på den många gånger var tänkt, men det gick inte att spara, den smakade så väldans gôtt. Har funderat på det där med röka nu, men det är nog svårare en att banta :-(
Kram

 
Anita

Anita

25 augusti 2010 13:52

Det är inte förbjudet att göra bort sig. Det gör jag lite då och då. Huvudsaken det inte skadar någon annan och det brukar det inte göra.
Pappa Långben har varit utan mat så länge så ger du honom något att äta så skiter han ner sig och du får tvätta fönster. Men det är klart ... Blir väl inte så stora blabbor efter en sån mager liten fan.*skrattar*
Ha det gottast vännen !!!
Kram från mig

http://skomakarlisa.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

25 augusti 2010 19:09

Jag kanske har lite för lätt att bjuda på mig själv, men det är svårt att ändra på sig. I dag är "Pappa Långben" borta, men han satt där när jag kröp till sänga i natt, kanske dog han av matbrist hehe..

 
Margit

Margit

25 augusti 2010 14:09

Fin bild du fångat på PAPPA LÅNGBEN!
Jag tycker det är många såna i farten denna årstid. Hos Lasse så finns dom i huset..dom flyger väl in när altandörren är öppen. Jag tycker det är så kymigt när dom flyger där..så jag brukar "mosa dem"..så finns de inte mer..
Va duktig du är med LCHF kosten!!!
Jag har under sommaren "spårat ur helt" med min mat/ätande..."Slafsar" i mig helt felaktiga sker och måste försöka komma på rätt spår igen.
Har sovit idag, jobbat 3 nätter av 4. Molnigt ute, men inget regn vad jag kan se.
Kram på dej vännen!!!

http://margitholm.blogg.se

~ Ruth ~

25 augusti 2010 19:06

Dessa långbenta saker är inte trevliga där dom surrar runt och innan för lampskärmarna, svåra att klatca till också. Du har verkligen njutut i sommar, men du kommer nog tillbaka med dieten så kilona rasar.

 
Lena

Lena

25 augusti 2010 18:22

Å ett glad vitt,så sugen jag blev.Synd att jag inte bor nära dig,för då hade jag kommit över hihi.Men fy då vilket herrans väder uscha buscha.Du vännen du har inte gjort bort dig på något vis,näe nu är det DU som är dig själv igen.Dumma kommentarer är bara att sudda ut,och sen går man vidare igen.Kan bara inte fatta att någon dumming orkar lägga ner sin energi och klaga på din lilla mage.Hon/han ska passa sig väldigt noga innan jag visar min med,och DÅ kan vi snacka mage hahaha.Njut av kvällen och glutta ut genom fönstret på ovädret.Skååååål!Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

~ Ruth ~

25 augusti 2010 19:02

Tänk om du hade bott granne med mig så skull jag delat både mitt vin och min mat med dig, vi skulle slå alla med häpnad och visa våra platta magar hehe..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards