~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under juni 2010

Av ~ Ruth ~ - 7 juni 2010 23:34

  


Vi åt en god middag i går dagen till ära och skulle ta ett glas vin, vilket vi oftast gör när maten är lite extra. Vad sker ? tog en mun vin och välter glaset över bordet, mig själv och ner på golvet. Med möda och besvär torkade jag upp och bytte kläder. Häller upp ett nytt glas vin, även det välter och glaset går sönder, hur är det möjligt, jag brukar aldrig strula till det så här och nu 2 gånger med 5 min. mellanrum. Började fundera om det var någon som skulle tvinga mig att avstå, jag tänkte:  vad sker om jag trotsar högre makter ? Hittade en ”Turtel” mugg i plast undanstoppat i ett skåp, för 3:je gången fyllde jag på mitt vin, nu gick det bra och inget konstigt skedde under kvällen.

Jag lovar att jag trodde att något elakt skulle drabba mig som straff   

Är du vidskeplig ?

Av ~ Ruth ~ - 6 juni 2010 14:49

  


I dag flaggas det över hela Sverige, men hur många firar denna dag ? Omkring här tvättas det kläder och hängs ut på vindan, rensas i rabatter och gräs klipps, bilar tvättas och rengörs både utvändigt och invändigt. Har vi ingen nationals känsla när det gäller denna dagen ? Kanske dags att flytta denna dag till Midsommaraftonen, då skulle det firas och partajas med släkt och vänner. Vi kommer aldrig att göra denna dag till något speciellt vi Svenskar. Det är nu 5 år sedan denna dag blev en röd dag i almanackan bara för att det skulle firas mera, men pytt i slasken heller. Berätta hur du firar eller inte firar.  Själva gör vi inget speciellt, men något gott till middag skall jag fixa till och sätta en bordsflagga på matbordet, kanske tralla på ”Du gamla du fria”..

Ha en fin Nationaldag och Söndag.

  

Av ~ Ruth ~ - 5 juni 2010 18:33

Har haft valpköpare här i 2 dagar som har valt sina små bebbar, trevliga familjer är dom alla.

Visar några foton på dom små av i dag. Valparna var 4 + 3 veckor i onsdags. Gudarnas skymning vad jag kämpar för att få dom till att äta / smaka på uppblött valpfoder, kör med ”Royal Canin Starter”, dom yngsta valparna är duktigast, dom äldsta är lögn i tusan hopplösa, men vi kämpar på. Cavalier King Charles valpar är väldigt sena med det mesta. Först ut med foton är dom äldsta valparna Nowah’s. ” KLICKBILDER”


    


Så minstingarna som är otroligt pigga och glada små skitar på 3 veckor.


          


Har haft ögonmigrän flera dagar i följd, väldans obehagligt. Får ett guldfärgat kugghjul i synfältet som följer blicken vart jag en tittar, tappar en del av synfältet, blir illamående och yr, det slutar med en svag huvudverk och trötthet. Att sitta vid datorn har varit omöjligt, max 5 min. åt gången.


Har tvättat täcken i dag som skall stoppas undan, nu räcker det med bara ett påslakan på natten. Soligt och fint även i dag, men ack så kyliga vindar.


Missade finalen på ”Talang 2010” i går kväll (var hos dotera i Landvetter i gårkväll) så i dag viste jag inte vem segraren blev, vågade inte titta i tidningarna för jag ville själv se och uppleva. Reprisen gick i dag, så glad jag blev när 14 åriga Jill tog hem segern, hon är fantastisk, grattis Jill !



Hoppas ni alla får en fin helg /

Over and out………………………………


Av ~ Ruth ~ - 2 juni 2010 23:41

  


Trotts det så har jag flängt som en skållat råtta hela dagen, har inte hunnit med hälften av vad jag hade beslutat mig för i morse, allt tog sin tid. Har köpt blommor, planterat, bytt jord och delat på blommor inomhus. Åter i väg till trädgårdshandlaren och köpte 2 tomatplantor, men dom står kvar i sina små krukor ännu, ryggen tog stopp. Har stått på knä och  gjort slut på nästan 2 stora säckar med jord.

Avslutade med att klippa gräs i kvällingen då fick jag huvudverk och det är inte så vanligt. Nu känns det rätt bra igen så fortsättning följer i morgon.

Natti Natti !!

Av ~ Ruth ~ - 1 juni 2010 20:26

I dag blev det frissan trotts allt, mitt egna klippklipp var inte tillräckligt för en lättskött  kalluffs, nu är det kortkort, helt avpassat för sommaren, om jag är nöjder ? njääaaa, vänjer mig säkert som med allting annat. Har även köpt ett par amplar med Lisa i samt 5 andra plantor och nu saknar jag en säck med planteringsjord. Sedan hoppas jag att det skall börja växa sig frodigt och fin i sommar. Jag köper aldrig stora frodiga växter som är i full blom, vill själv njuta av när dom växer och breder ut sig.


Hur funtade är dessa föräldrarna ? döm själva, jag ryser och mår illa !


Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards