~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 7 juni 2010

Vem ville varna mig ?

Av ~ Ruth ~ - 7 juni 2010 23:34

  


Vi åt en god middag i går dagen till ära och skulle ta ett glas vin, vilket vi oftast gör när maten är lite extra. Vad sker ? tog en mun vin och välter glaset över bordet, mig själv och ner på golvet. Med möda och besvär torkade jag upp och bytte kläder. Häller upp ett nytt glas vin, även det välter och glaset går sönder, hur är det möjligt, jag brukar aldrig strula till det så här och nu 2 gånger med 5 min. mellanrum. Började fundera om det var någon som skulle tvinga mig att avstå, jag tänkte:  vad sker om jag trotsar högre makter ? Hittade en ”Turtel” mugg i plast undanstoppat i ett skåp, för 3:je gången fyllde jag på mitt vin, nu gick det bra och inget konstigt skedde under kvällen.

Jag lovar att jag trodde att något elakt skulle drabba mig som straff   

Är du vidskeplig ?

 
 
lillis

lillis

8 juni 2010 06:37

God morgon i stugan!
Vilken otur med vinet, det ska man dricka och inte spilla ur. Jag är inte vidskeplig
Ha en fin dga vännen
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Charlotte

Charlotte

8 juni 2010 10:28

Oj vilken otur... jag borde väl inte vara vidskeplig med tanke på vad jag tror på men jag är nog otrolig: kan inte gå under stegar, inte lägga nycklar på bordet osv i oändlighet... ett tag tyckte maken att jag var helt galen! För inte hade han hört talas om alla dessa vidskepligheter där han kommer ifrån. Eller jag misstänker att hans familj står med fötterna på jorden till 100% så att de inte ens har en tanke på sådana saker..jag tror jag har roligare!!
Ha en fin dag!

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

8 juni 2010 11:43

Hej Ruth.
Men vad konstigt,att välta ur det 2 ggr(tråkigt),hi!tur att du hittade en rejäl mugg i ditt skåp.Fniss lite kul med vin i en Turtles mugg,haha.Ja vad ska jag säga?det verkar ju som så att du varnades för att dricka i dessa glas.Hoppas ni hade det trevligt ändå trots allt.
Kram vännen

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

8 juni 2010 12:03

Ojoj... nä hos oss är det molnigt, kallt och lite sådär halvtrist. Kaffekoppen ut - nej tyvärr inte idag. Ska kaffe med ut får vi packa säcken och vandra iväg. Om du visste vad jag ser fram emot att maken ska vara ledig och vi äntligen kan ge oss ut på utflykter han och jag. Barnfria(hm...tonårsfria eller rent av vuxenfria) blir vi denna sommar. Inte vill de med oss längre. Jag sörjer inte, allt har sin tid och barntiden är över! Känner mig förvånanvärtsglad då jag fixade sången som jag trodde var omöjlig att sjunga! Nä här ska sjungas, du får lyssna för det hörs nog "smile"...Kram och ha en fortsatt fin dag.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Birgitta

8 juni 2010 13:36

Aj, aj...! Det var sannerligen otur! Tredje gången gillt :) Vidskeplig är jag nog inte...kanske ;)

Kramen

 
Ammis

Ammis

8 juni 2010 17:55

Nej, jag är nog inte så vidskeplig. Jag tror bara det var ren otur att vinet gick till spillo, men man vet ju aldrig??? :0).
Ha en skön onsdag. KrAMelikram

http://ammis.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

8 juni 2010 20:38

Skrattar gott åt din fina vinmugg.Du ska se att det bara vad meningen att du skulle dricka vin i en mugg,just denna kväll.Blev det inte lite roligare att dricka i detta fina glas ???
Ha det gott,och pussa på dina små goa valpisar.

Kramar Maria

http://ellebackens.bloggplatsen.se

 
Carina & Boris

Carina & Boris

8 juni 2010 21:22

Jag tror det betyder att man helst ska dricka vin i stadiga muggar så man inte spiller ut de dyrbara dropparna...! Trtles ja jisses vilekn fluga det var när min äldsta son var liten.

Kramen från oss alla

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

 
Corina

Corina

8 juni 2010 23:12

Nä inte vidskeplig egentligen men tror på en högra makt gör jag :) Hm.....kan man kalla detta för spritmissbruk tro, att spilla ut vin ? Otur, verkligen ! Kramis vännen !

http://corina.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards