~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under februari 2010

Av ~ Ruth ~ - 3 februari 2010 11:53

  

Denna bilden är ljus, tog den genom fönstret med grönska bakom.

  


  


Dom 2 nedersta korten blev nog lite mörka, tror snön tog ljuset.


Har en ensam fågel som ser så ruggig ut, väldig orädd, vad heter den ? är så dårlig på namn när det gäller våra vinterfåglar. I går flög den in i garaget, porten var öppen men flyga ut näää, Arne tog den i handen och gav den friheten. Vad gillar den för mat ? tror den är ganska medtagen, den hänger ofta med vingarna, jag tycker väldigt synd om den, jaaaa, det gör jag minsann.
   
Har kommit kanske 15-20 cm. snö under gårdagen och natten, i dag har det bara kommit något fin i luften, men vid 3 tiden skall det börja igen, hur skall detta sluta ?
  
Var rädd om dig själv och värna om alla i din omgivning, glöm inte ett litet leende !
 / kram Ruth
ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 2 februari 2010 14:28

 I dag har jag smakat på vildsvinkött, rökt sådant, var gott tyckte jag på en skiva grovt bröd. Rödare och mjukare en griskött, (kanske beror det på att det är rökt ?) klart godkänt.
 
Kom några cm. snö under natten, men det stora ovädret har fortfarande inte kommit in över Göteborg. Har suttit vid symaskinen och satt in en ny dragkedja i min hund/vinterjacka, nu håller den något år till.
 
Arne är nu och hämtar min nya dator i Göteborg, han dröjer med hemkomsten, skulle även besöka sina arbetskamrater på Volvo, han har svårt att lämna dom helt, kanske inte så enkelt efter 40 år på företaget, det är som ett andra hem.
 
Hade tänkt gå till frissan och klippa mig i dag, men avvaktar några dagar tills jag kan ta med min trogna vän "Berta" (cykeln). Vädret gör ju att jag kan använda mössa när jag rör mig utomhus och då spelar det ingen roll hur det ser ut inunder.
Nu skall jag förbereda middag, hjort-köttbullar och rårörda lingon, blomkål och morötter.
  
Var rädd om dig själv och värna om alla i din omgivning, glöm inte ett litet leende !
 / kram Ruth

Oj, nu kommer snöovädret ser jag när jag tittade ut, täta medelstora flingor.

ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 1 februari 2010 18:37

Det blev ingen dator som hämtades i dag när Arne kom hem från Danmark, snökaoset omkring och i Göteborg gjorde det för mödosamt att utföra detta ärendet, trafiken stod nästan stilla. Kom kanske 20 cm. snö i går och under natten tills i dag. Var ut och skottade hälften sent i gårkväll, kom in 10 i 12, snön var lätt men ack så halkigt under, vågade inte fortsätta garage nerfarten i fall jag skulle halka och bli liggande, ingen skulle uppmärksamma lilla mig mitt i natten och då hade det blivit slut på mitt bloggande. I morse när jag vaknade så var det lika mycket snö igen, ett otacksamt göra. Arne kom hem ½-9 i morse från Danmark så han skottade allt, puah så skönt. Med sig hade han olika sorter av godis, stark Danskost, ett rökt vildsvins lår (har aldrig smakat sådant kött) och massa små plock, samt olika drycker köpt i Tyskland. Han har malt hjort kött och paketerat under dagen (inte vårat utan sonen Robin's) han sköt en hjort, men kunde inte ta med köttet hem på tåget från Göteborg till Stockholm. Han och sambon kommer ner om ca. 14 dagar för att hämta allt kött samt lägga över allt på min nya dator. Mera snö väntas det närmaste dygnet ca. 30 cm. åter en klass 1 varning. kommer att bli jobbigt för hundarna ute på gräsmattan med sina korta ben i morgon. Det var dagens händelser.


Var rädd om dig själv och andra i din omgivning / kram Ruth

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Följ bloggen

Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Blogkeen
Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Bloglovin'

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se