~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under december 2009

Av ~ Ruth ~ - 2 december 2009 23:02

  


Skickade efter talböcker från Aftonbladet och dom kom i går, nu har jag något att förströ mig med när jag är i Värmland och det är lugnt i stugan. Där kan man köpa Stieg Larsson's 3 Millennium böcker också i MP3 format Kr: 59:- för varje bok, dom är bra, har läst den första. Kanske något för dig också ? "KÖP DOM HÄR".. Har tyvärr ingen MP3 spelare så jag får hålla mig till CD-skivorna en så länge. Jag brukar låna mina böcker på bibban, men i Värmland har jag ingen möjlighet till det. 
 
Tror inte vi behöver betala för att ladda upp bilder längre på bloggen, förut så stod det hur många bilder man hade kvar innan nytt köp, det är borta nu. Vill du spärra någon som skriver otrevliga inlägg i kommentarerna så kan du blockera dom på din sida med IP numret som står vid varje kommentar, 2 nya bra funktioner som jag är himla glad över.
 
I kväll skall jag titta på "Det okända", när det är klart tittar jag på kvällens avsnitt av "Bonde söker fru" på nätet, är så glad för den möjligheten, vill följa båda programmen.
 
Frost och några minus även i dag, den senaste natten var det -8* som kallast, så skönt :)
Just nu är det -6,5* lite mulet på himlavalvet.
 
Tack alla goda vänner för era värmande inlägg, blir riktigt rörd över alla vackra ord. Känner mig så otillräknelig när jag har skrivproblem, skall försöka kämpa på ett tag till så får jag se hur det blir. Kanske får jag mer att skriva om när jag kommer till Värmland ? Nu känns det som jag inte har något att leverera, hoppas ni står ut med mina torftiga inlägg.
 
Kram till er alla ni är riktiga vänner, det känner jag i mitt hjärta, det känns så varmt !
Av ~ Ruth ~ - 1 december 2009 23:14

 



och snart en förbrukat dag. Orden saknas fortfarande, men eftersom det är en ny månad så måste jag vända blad i almanackan och på bloggen, det sista arket för i år. Nu tar jag en dag i sänder, så får jag se om framtiden lämnar tillbaks mina ord. Har postat ett par vantar i dag, hoppas dom blir till belåtenhet. Nu behövs det lite varmare kläder - 4* i natt och frost ute hela dagen, underbart, hoppas det håller i sig, blir genast mycket renare inomhus.


Har haft besök i dag av vännen Stina och fick en kasse med havre. Skall se om det fungerar i en värmekudde, någon som har erfarenhet ? Hon skulle köpa bovete till mig på Granngården, men skulle behöva köpa en stor säck och det är ju ingen idé. Skall sy en påse att stoppa fötterna i när jag skall sova i vinterstugandär är det torpargrund och kyligt på golvet. Är fötterna kalla kan det ta ett par timmar innan dom blir varma och då går det inte att somna. Har tidligare fyllt en tom pet-flaska med varmvatten att ha under täcket och satt fötterna emot, det är skönt, men tänk om korken trillar av :-)
 
Det är inte varje dag stora saker sker, men varje dag är unik ändå. Ta dagen som den kommer, med eller utan stora händelser !
 
Kramar till er alla, ingen nämnt och ingen glömt ! nu -6 ½ grad ute.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards