~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under november 2009

Av ~ Ruth ~ - 20 november 2009 23:57

Har tagit bort filmen om mig som "HERO" eftersom den går igång direkt man kommer in på bloggen vilket var så irriterande och det gick ej att stänga av den heller. Sorry, ni som inte fick se den har gått miste om något :-) Hoppas ni får en trevlig lördags-kväll, "Robinson" börjar i kväll ni som vill se den så glöm inte det.

I kväll blir det lördagsmys, i morgon söndagsmys........................


ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 20 november 2009 00:56

Har haft fullt upp att göra, har inte varit vi datorn mera en till morgonkaffet och Aftonbladet. Fy vilken körig dag, har städat högt och lågt, skall ju få gäster i morgon som skall stanna tills på söndag och då kan jag inte låta bli utan att (över)anstränga mig till det yttersta :-) Nu skall jag ta en kort dusch innan jag somnar. Har tittat på "Mammas pojkar" i kväll på TVn det är nästan den enda stunden jag har pausat fram tills nu. Blir lite tunnsådda inlägg här under helgen (tror jag), får se hur det blir.
Sov gott alla mina gullevänner där ute.

ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 18 november 2009 17:41

  Har skapat mig en ljusgrupp med hjälp av ett fat och spiral-äggkoppar som aldrig var använda, titta så tjusigt det blev, det blänker så fint i den silvriga spiralen. Fantasin sätter inga gränser, jag blev riktigt nöjd. Nu springer jag omkring och tittar i mina skåp efter flera idéer hehehe.
  
Tvingade mig ner till torget i dag mitt i ösregnet med min cykel "Berta" trotjänaren i vått och torrt. Påklädd regnjacka + regnbyxor, men regnet piskade mig i ansiktet det kunde jag inte skydda. Köpte denna lilla tändare för att inte bränna upp mina fingrar när mina ljus tänds, så nu är den frågan löst, den kostade 15:- och är påfyllbar, en bra liten investering.
 
Ha nu en fin kväll, för det skall jag ha i lågornas sken.
 
Av ~ Ruth ~ - 17 november 2009 23:22

  
------------------------------------------------------------------------------------

Sätter in en en övning som du får klura på, hoppas du lyckas bättre en mig.
Detta går över mitt förstånd, är nog för gammal hehehe...
Gud natt !
Av ~ Ruth ~ - 16 november 2009 20:24

  


Ny VD för Vattenfall blev Norrmannen Øystein Løseth 51 år gammal. Han får 12,5 miljoner kronor i grundlön per år (eller 1 miljon i månaden). Sedan får han 30 procent i pensionsavsättningar utöver det. Är detta försvarbart, jag bara undrar ?
Detta gör mig så förbannat så jag har ingen lust att skriva något mera i kväll. Det är så många som lever knapert och har knappt mat för dagen, får gå i från hus och hem och bosätta sig i en gammal husvagn med 2 små barn. Nääää, detta är bara för mycket, får hjärtsnurp snart. Fördela pengarna så flera kan ta del av godheten i vårat samhälle. Det skall inte vara så mycket orättvisor, mycket vill ha mer och djävulen vill ha fler. Vet att det är många som har sådana hutlösa löner, men vill inte höra eller läsa om det, bättre för mitt hjärta att inte veta.
Av ~ Ruth ~ - 15 november 2009 20:41

Har städat lite djupgående både här och var i dag, men blir aldrig färdig, men så länge jag lever så finns det hopp att det skall bli gjort. Har även tvättat vitvaror i dag också. Stickat har det också blivit (bara lite) stickade framför TVn i gårkväll och hade gjort fel och fick repa upp, så det har jag åtgärdat i dag.
 
Vinnaren i min tävlig avböjde vinsten och ville ge den till en annan på mina blogglänkar, men eftersom den personen inte har gissat över huvudtaget så känns det inte rätt. Halssmycket spar jag till en annan tävling längre fram. Eftersom det inte finns någon mera som svarade rätt så känns mitt beslut rättvist i samråd med en annan. Det är fritt för alla att tävla, men det är även fritt att ta tacka nej till priset. Nästa gång hoppas jag att flera har svarat rätt.
 
Har regnat här även i dag, synd det inte kommer i form av snö, får nog vänta till Värmlands resan i december. Här är det ju rena vårvädret ca. 11* som varmast i dag. Småfåglarna kvittrar och jag väcktes i morse av ca. 20 tranor som flög i plog över hustaket och tjoade, troligen på väg mot sjön Aspen.
 
 
Var med i Corinas utlottning av örhängen

Av ~ Ruth ~ - 14 november 2009 17:11

Nu kommer svaret på min tävling  [HÄR]


  


 Så här skrev BS:

Är det hål genom röret, så är det nog en tratt för att fylla på parfym i småflaskor. Mina trattar var ju helt i plast förståss Hmm. Kanske nått för att hälla i medel, till hundarnas öron
Hi hi törs inte skriva ned vad jag tänkte nu Fniss

 

He jer branå så svårt, huvva ligen ändå                     

 av BS 9 nov 2009 kl 23:49
----------------------------------------------------------------------
Skicka mig din adress så kommer kedjan med det gulliga hjärtat på posten inom några dagar. GRATTIS !
----------------------------------------------------------------------
Det finns luktagott-damer (jag är ingen sådan) som vill ha en liten flaska i sin handväska, då är tratten bra.
Det var en svår nöt att knäcka, men oj vad ni har varit duktiga på att gissa, har fått så många goda skratt, fantasi har ni haft med råge. Tusen tack för alla otroliga gissningar. Det var bara ett rätt svar, bra gissat BS !

-----------------------------------------------------------------------

Vilket knepigt väder + 13* som varmast har det varit i dag, som en vårdag, men kyliga vindar. Ingen sol, inget regn.


Av ~ Ruth ~ - 13 november 2009 19:29

Tänk om man kunde blogga som Isabella, bara sitta stilla och se pengarna strömma in. På sin blogg tjänar hon 35 000 kronor i månaden i form av reklamintäkter, hon avstår minsann inte från reklam på sin blogg. Inte behöver hon jobba inte och besöks-statistiken per dag är svindlande. Hon älskar att blogga och har så gjort i 4 ½ år. Det är mycket glamour på hennes blogg, men även vardagliga händelser. Hon har blivit en stor kändis genom sin blogg och får gå på röda mattan lite då och då. I "Let's Dance" kom hon inte så långt, men snygg var hon tösabiten (nu 18 år). Näää, någon Blondinbella bloggare blir vi aldrig, suck........ 
 
Ett par plusgrader här i dag, en och annan flinga kommer dalande, men syns inget på marken, i morgon skall det bli + 10* vilka växlingar. Solen sken så vackert i morse från en nästan klarblå himmel, på ett par timmar var det mulet.
  
Vargen är nu i nordöstra Göteborg regionen, stryker sig längs husen och var bara 2 meter från en altan. En kvinna i Hammarkullen som höll på i sin bil, vände sig om och vargen stod ca. 1 ½ meter bakom henne, hade hon böjt sig lätt framåt skulle hon kunnat klappat den, men han vände på sig och gick i lugn takt där i från. Han har även varit på besök på Kvibergs kyrkogård. Hur länge skall det dröja innan han blir ett trafikoffer, nu lever den farligt, varför inte söva den och återbringar den dit den hör hemma ? Eftersom den först sågs i Borås så tror jag att den är utsläppt / rymt från djurparken där, hans beteende tyder på att han har haft god kontakt med mässiskor (det är min teori).
Ha en helmysig fredags-kväll !
 
I morgon kungörs vinnaren i min lilla, men ack så svåra tävling.
  

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Följ bloggen

Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Blogkeen
Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Bloglovin'

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se