~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under september 2009

Av ~ Ruth ~ - 14 september 2009 19:57

  


 
Nu har gubben återvänt från Norra Värmland och ordningen i huset är återställt. Skönt nu slipper jag klippa den stora gräsmattan i morgon "yippie". Nu kan vi åter dela på sysslor och göra lite andra saker, ta bilen och storhandla, samt andra små utflykter. Bra att jag bor så centralt som jag gör och inte är beroende av bil på det sättet, tillhör en av dom få i Sverige som inte har körkort (skäms för att tala om det) men så är det. När han dök upp i dag så höll jag på att göra en god köttgryta, men han tyckte vi skulle spara den tills i morgon, han ville ha pizza hehehe. 2 gånger varje månad måste han ha det, och nu har han varit borta i 6 veckor utan sin älsklingsmat så då fick det bli så, men grytor är alltid godast dagen efter så det gör inget. Nu ligger han i soffan och sover, mätt och belåten efter många timmars bilkörning.
 
Har gjort en bild för bloggen med storlek 771 pixlar bred, så nu hoppas jag det blir en bild som blir så stor när man klickar på den, testing, testing. Kl. 20.00 skall jag se TVn "Himmelblå", sedan kl. 21.00 Kändisdjungeln. På TV3 kl. 20.00 skulle jag velat se "Sveriges fulaste hem" men det krockar alltid med något annan jag också vill se, så det får bli på Datorn i morgon.
  
Av ~ Ruth ~ - 13 september 2009 13:48

Det började sent i går-natt med bloggstrul, men dom kanske rättar till barnsjukdomar på bloggen, i dag har det knappt fungerat alls. 
 
Hittade en film med ett klokt hundhuvud, helt otroligt. Filmat med en övervakningskamera. Bedöm själva hehe.
 
Solsken i dag, men det blåser som fanden ute. I dag tar jag en sonika slappardag och lyssnar på den sista av mina 3 låneböcker "Nu vill jag sjunga dig milda sånger" av Linda Olsson och starta med ett nytt stickprojekt.

  

Av ~ Ruth ~ - 12 september 2009 12:18

Dagen startade så lovande med sol och några moln, men dessa har ökat katastrofalt så nu vette katten hur det blir, befarar det värsta. Har suttit och jobbat här i dag, skall lägga ut min första lilla hjälp under dagen. Frukosten blev sen i dag och bestod av 1 macka med kaviar, ett kokt ägg och en tallrik med rågmjölsgröt och kli, på det hemmakokt jordgubbs sylt, så nu skall jag klara mig till i em. Håller vädret i sig så blir det gräsklipp i em. En tur till affären blir det nog också. Baka matbröd får jag göra i morgon. Gick tills sängs sent i natt, blev nog för trötter så jag somnade inte fören vid 4 snåret det känns i dag, är lite seg i knoppen. Återkommer senare !
 
Skickar ett stort GRATTIS till CINA som fyller år i dag, passa på att besöka henne, hon bjuder på en god tårta och kaffe.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
OBS !

Nu är klockan 14. 45
Har nu kört ut sidorna med tips för bloggen, säkert kan det göras bättre, har du märkt att jag har missat något viktigt, eller något är oklart så skriv i kommentarena. Länk till den sidan ligger även under länkar, längst upp på Länk meny'n.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
  
Av ~ Ruth ~ - 11 september 2009 17:37

  


Många funderingar är till för att lösas, tillsammans skall vi fixa det !


Det är så många som har funderingar ang. allt det nya på bloggen, så jag skall försöka att göra en sida och förklara med ord och bild för dom viktigaste sakerna, men det tar hutlöst mycket tid har jag märkt, så jag hoppas jag går i land med det. Måste ju göra annat inemellan också så det blir pauser lite då och då. Vet 3 som skall lägga ner sina bloggar för att dom tycker att det har blivit för svårt, himla tråkigt faktiskt. Nu skall jag göra något nyttigt i hemmet innan kvällen kommer. Skall se Idol 2009 på TVn, har inte kollat vad det kommer mera i kväll. Är det inget speciellt så fortsätter jag med mitt jobb tills efter midnatts timman. Skriv gärna vad du tycker är svårt, kan ju inte ta precis alla funktioner, men dom viktigaste.
  
Av ~ Ruth ~ - 10 september 2009 23:06

Det är även jag, har varit riktigt nyttig i några dagar så jag är nöjd med mig själv.  Har rensat omkring staketen i dag, plockat ogräs här och var, sedan är det klart inför hösten. I morgon eller på lördag står gräsmattorna på tur igen för klipp, hoppas snart att det skall sluta växa. Förra natten var det bara 6 * så snart kommer frostnätterna, blir nog kyligt även i natt för det är stjärnklart och fuktigt ute. Har även hunnit med att handla lite i dag och köpte med mig Chinamat hem, i dag blev det stekt kyckling & grönsaker i currysås, älskar all mat med curry. Nu sitter jag och äter gräddglass med krokant, är som besatt av den "L". Sedan skall jag titta på 3:an kl.22, Grannfejden, det programmet gillar jag. Sedan blir det sova. Inget intressant att läsa i dag för er, men det här var min dag i dag.

Av ~ Ruth ~ - 10 september 2009 12:20

I dag strular bloggplatsen. Lovade att göra om en blogg, men det går inte att få in bakgrundsbilden, ej heller mitten färgen. Så jäkla typiskt, toppbilden kom in, sedan är nu hela bloggens bakgrund vit. Så kan det bli när man skall vara snäll, men det fixas nog senare, så jag får testa och testa med jämna mellanrum. Säkert en barnsjukdom på Bloggplatsen. Har nu skickat ett mail till dom, men som vanligt så får man troligtvis inget svar. Gå gärna in på StinaLills blogg och ge henne tröst i väntan på att bloggen skall bli ok.


Nu är klockan 14.00 och jag har fått svar från Bloggportalen, det var snabba puckar och nu är det fixat, det trodde jag aldrig, även där är det en förbättring :-)

Av ~ Ruth ~ - 9 september 2009 17:45

  


Har åter bidragit med blogghjälp i dag, blev riktigt nöjd faktisk, även blogg ägarna. Det är så ledsamt för alla som inte kan fixa till sin blogg när man ser hur andra kan få det, och det är inte gjort i ett nafs heller. Trist är det också att man måste spara och köra ut allt det lilla man gör i stället för att kunna förhandsgranska allt tills man är klar, sedan köra ut rubbet. Inte kul när man har en besökare som kommer in på bloggen mitt under arbetets gång, det kan då se ut hur tokigt som helst.
Har ätit en snabb måltid, gott men onyttigt, korvbröd, lite mos i det, gurkmajonäs, korven, senap och ketchup, så snabblagat och så gott, smakar som att man har varit på korvmojan och handlat. Lägg märke till att det är mjölk i glaset "L".
Har även varit ute och sprutat trädgårdsättika i hundgården och på andra ställen där det inte skall växa ogräs, börjar redan att bli blekt gult. Inte ett moln på himmeln nu och em. solen lyser så vackert.
Ha en fin kväll även du, du och du !
Av ~ Ruth ~ - 8 september 2009 15:04

Vilken lycka att vi äntligen har fått flera funktioner och valmöjligheter här på "Bloggplatsen" Det är nu drygt ett år sedan jag framförde dessa önskomål till dom. Det tog tid men nu är vi där. Har suttit och fixat med min + min go'a väns blogg i några timmar Skrattande det är så roligt med nya funktioner, Jippppiiii !

-------------------------------------------------------------------


  

Oj, oj, mina vänner, det här ser inte så bra ut.

OBS. Ny omröstning !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards