~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under mars 2009

Av ~ Ruth ~ - 14 mars 2009 23:50

segrade i kväll, en stark röst och låt, lite magisk, sjung skiten ur alla i Ryssland Malena tror du kan det, LYCKA TILL !


Plusgrader i dag och riktig blöt snö som gett tö och ett väldans ras från taket. Har slappat i dag och boat in mig riktigt igen. Hundarna är så lugna här uppe, en helt annan atmosfär och luft, för mig börjar det dra i ögonlocken vid 11 tiden, jag som inte är van att lägga mig fören vid 1-½2 på nätterna, här mår man bra så det är en lisa för hela kroppen.


I gårkväll var jag till våran goa granne Gullan och tittade på Lets Dance, äntligen åkte Elisabeth. Gullan bjöd på lite smått och gott + ett par glas Martini. Satt och samspråkade till ½ 12. Gullan med sina 76 år är en riktig krutgumma som är så ung i sinnet så man skulle tro att hon bara är 50.


Saknar att läsa era bloggar så jäkligt mycket så ni kan inte ana. Försöker att läsa en och annan blogg med mycket möda och stort besvär, men kan inte skriva, tar evigheter innan bokstäverna fastnar i kommentarsrutan, så jag beklagar och är ledsen.

Hoppas att ni har det bra och är friska.

Kramar i drivor till er alla !

Av ~ Ruth ~ - 13 mars 2009 14:58

Är det snö, eller är det snö, eller vad är det ? Det räcker och blir över här.

Hundarna försvann i hundgården, men nu går det också bra. Arne är helt slut efter allt han har kört upp i gårkväll och i dag. Nu skall vi äta middag.

Av ~ Ruth ~ - 12 mars 2009 20:51

Nu har vi installerat oss i stugan. Resan gick utan problem, många bromsklossar efter vägen som sinkade farten, lastbilar, bussar och gamlingar. Mycket snö här att forsla bort, så Arne har fullt upp i morgon. Gullan, vår goda granne har redan varit här med en nybakat brödkaka och är så glad över våran ankomst. Vi omgås så flitigt när vi är här uppe, ännu mera nu sedan hon blev änka för ett år sedan. Har mina kläder kvar att plocka upp så det skall jag göra nu.

Skall fota några snöbilder i morgon. Min dotter laddade upp 2000 bilder för min blogg i går, så nu kan jag slösa, tusen tack Susanne, en stor kram till dig.

Kram till alla bloggvänner också !

Av ~ Ruth ~ - 11 mars 2009 23:40

Har packat allt förutom maten som skall med och hundarnas leksaker :-) Fullmånen lyser så skarpt, så jag undrar hur natten kommer att bli. Kommer att fördriva alla timmarna i bilen med att sticka, hoppas jag inte kommer att må illa. Skall försöka blogga lite då och då så ni inte glömmer bort mig. Ledsen för att jag inte kan besöka er varje dag som jag brukar så det kommer att bli jobbigt, vill ju se vad ni har för er och vad ni funderar över. Som jag tidligare har skrivit så fungerar modemet väldigt dårligt där uppe, inte kul alls, men det finns så mycket annat att pyssla med en datorn så dagarna går snabbt.

En STOR KRAM till er alla !

Av ~ Ruth ~ - 10 mars 2009 22:46

ser att jag lever och finns. Har inte prioriterat datorn i dag av olika orsaker, har grejat och fejat och fixat, har planer på att åka på torsdag till vinter och mys i stugan. Det är så mycket som skall klaffa innan vi kan lämna huset. Den dagen jag återvänder hit så vill jag att det skall vara rent och städat, då känner jag mig välkommen hem. Som vanligt inte skicka skojsmail och bildspel, bara riktiga mail mottages med tack. Det fungerar knappt med modem för datorn där uppe. Dessa rader kommer att upprepas lite då och då i mina inlägg så ni inte glömmer bort detta. Kommer några rader här i morgon också, men hinna att besöka allas bloggar är tveksamt redan i kväll.


Kram och God Natt /

Sleep well!

Av ~ Ruth ~ - 9 mars 2009 13:16

Solen skiner så vackert i dag +8* i skuggan. Känns som gräsmattan håller på att torka upp lite. Talgoxen kvittrade så otroligt i går där den satt i tujan så jag trodde den var i fara, satt inne och lyssnade var tvungen ut och kolla, då var det en annan längre bort som satt och svarade, så nog är det vår. Gråsparven har fullt med bestyr under takpannorna, är nog bobygge på gång, våren i antåga, inget tal om annat. Grannarna har börjat vårstäda i trädgården, något vi aldrig gör, blad och löv tar vi med gräsklipparen, lata eller, nej smarta var det :D Nya förberedelser här för en ny resa till Värmland, avresa ej bestämt ännu, men klockan tickar, vill till vinter och snö.


Jag bakade frallor i går. Sedan blev det en enkel och usel middag, korv och makaroner, så fjuttigt, men snabbt och enkelt.


Gjorde en fruktpaj senare med glass till, så korven fick duga, men så fattigt och fjuttigt det kändes, så snabbt och enkelt det blev med maten, när det är brukligt med extra god söndagsmat "skrattar". Vi håller inte så noga på dom traditionerna, gärna något enkelt på helgerna. Nu skall jag byta rent på sängar, ta hand om tvätt och stryka och tvätta nytt, sedan kolla vad som skall ner i väskorna.


Näää, plikten kallar !

Av ~ Ruth ~ - 8 mars 2009 23:43

Tack till er alla som har bidragit till detta resultat på min Cifo-undersökning, nu startar jag en ny, så klicka i din favorit rubrik.


Om du var tvungen att lämna i från dig en av dessa prylar, och inte fick köpa någon ny, vilken pryl kan du avstå i från?



Mikrougnen               33.6 %
Diskmaskinen            28.3 %
Kaffebryggaren          32.7 %
TVn                            4.4 %
Datorn                        0.9 %


Totalt har 113 personer röstat.

Av ~ Ruth ~ - 8 mars 2009 13:09

En olyckshändelse drabbade min kristall lampett så fästet på den översta kristallen gick sönder. Har du en sådan liten kristall som ligger så vill jag gärna köpa den. Är så ledsen för det inträffade nu ber jag dig om hjälp. Hoppas, hoppas.

----------------------------------------

Andra chansen i går på TVn var skitjobbig, har spårat ur helt, samma låt om och om igen, och på toppen av det hela den jobbiga programledaren Petra Mede med sina löjliga skämt, kan bara inte med henne, så gårkvällen var för mig ett fiasko. Näää backa med alla regler och nymodigheter i fästyran om dom vill ha Svenska folket kvar vid TV-rutan. GRRRRRRR !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards