~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under mars 2009

Av ~ Ruth ~ - 22 mars 2009 23:14

I morse när jag vaknade och tittade ut så snöade det så vackert och det droppade från taket, kom några centimeter, ligger fortfarande kvar det mesta. I kväll har vi varit på en grannfrus 60 års kallas, mycket folk och gott att äta och 3 tårtor av högsta klass. Har precis kommit hem och är riktigt proppmätt och belåten.


Snart skall jag krypa i sängen och sussa, nöjd och belåten med dagen.

God Natt.

Av ~ Ruth ~ - 21 mars 2009 23:20

En riktig vårdag har det varit med + 9* det har töat och där vi har kört med snöslunga är det barmark, solen har strålat från en klarblå himmel och fåglarna kvittrar, denna första dagen efter vårdagjämningen. Har varit en del utomhus och njutit av solens strålar.

Min man har varit och pimpelfiskat, det blev ingen färsk fisk till middag, mycket vatten och snö på isen så han kom hem dyngsur och frös hehehe. Middagen fick i dag bli kyckling-curry, ris och sallad. I morgon skall han testa på en annan is.

Inget intressant att skriva om i dag, men vi lever och mår fint. Sover som en klubbat säl här uppe, ligger inte vaken och vrider mig i timmar, somnar på en kvart och sover till vid 9 på morgonen trotts att jag lägger mig ett par timmar tidligare här uppe.

Har tittat på första avsnittet av "Robinson" i kväll, fy för att utsätta sig för sådant.

Nu skall jag sova så jag säger God Natt !

Önskar er en fin och solig söndag.

Av ~ Ruth ~ - 20 mars 2009 19:26

Utsikterna ser ljusa ut för SAAB eftersom IKEA har köpt företaget. Lycka till !


Försöker varje dag med att komma in på några bloggar, lyckas i mellanåt men det är segt som sirap. Håller mig lite informerat på vad ni har för er, men skriva kommentarer går då rakts inte, bokstäverna fastnar inte, kan ta 15-25 sekunder för varje ord innan dom behagar fastna i kommentars rutan. Ser att Cavaliertjejerna och Margus gör ett blogg-uppehåll, Smeden saknar fantasi i sin hjärna. Stina-Lill är snart klar med sitt överkast. I Bodens matbutik härjar vinterkräk sjukan så dom har stängt tills vidare. Lena har foto-tävling, Cina har köpt kjol till mamma, Ammis beskriver sina bloggvänner, osv, osv. Vill ni läsa mera så gör ett besök hos mina vänner i länkspalten. Ledsamt att jag inte kan ge mig till känna med en kommentar när jag besöker er. Texten laddar upp rätt så snabbt, men foton och bakgrund förblir vit. Så jag får nöja mig så här, men ni alla finns i mina tankar och ni besöker mig så flitigt, det är jag så glad över.


Ha en fin fredags-kväll och fram med dansskorna "Let's dance"!

Av ~ Ruth ~ - 19 mars 2009 18:57

Har hunnit med lite sticka som jag inte har visat upp ännu så här kommer det ett par strumpor hehehe, vad annars skulle det vara ? Är så himla kul att sticka mönstersockar, även om det tar lång tid, stickar med så tunna stickor så det växer sakta. Den första strumpan är rolig att göra innan jag ser hur den blir på foten, men jag måste ju göra 2, kan ju inte gå med en strumpa :D och det är inte kul. 


Har även ett par till klara men dom skall fotas också. Nu har jag börjat på ett par som går enda upp under knäet med en vikt kan längst upp, får se om jag fixar mönstret eller om det blir att repa upp, (det har jag gjort vid något tillfälle tidligare.) Inget av intresse att skriva om i dag, det sker inte så mycket här uppe som är något att återge. Hejjjja till Färjestad, jobba bra i kväll på skrillorna och med klubban nu skall jag se matchen !

Av ~ Ruth ~ - 18 mars 2009 14:51

Fick en trevlig kväll i går på min födelsedag, mycket skratt och prat. Smörgåstårtan var god som alltid och blev omtyckt. Tusen tack för alla gratulationer som kom på min blogg och via telefon, ett tack-kort är på sin plats som du får ta med dig. Ni är så gulliga !


I dag snöar det smått men tät. Det är 2 plus-grader så vi får se hur det slutar innan natten. Ofta säger man att "Det var en överhängande fara" nu förstår jag vad dom orden kommer i från (se bild). Det är en grannes hus, skulle tagit kortet för ett par dagar sedan för då var nästan hela fönstret skymt, men väldigt överhängande även i dag så nu blev det fotat.Ha en finfin dag !

Av ~ Ruth ~ - 17 mars 2009 09:35

I dag när jag fyller år, den här blir det som mina gäster får, å' så klart en kaffetår och där till likör som sig bör så att alla får ett glatt humör. Undrar om dom sjunger för mig i dag ? annars så gör jag det själv, ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva uti hundrade år, HURRA, HURRA, HURRA för lilla jag på min födelsedag !!


1000 tack till Carolina & Latte för korthälsningen, så gulligt av er !

Av ~ Ruth ~ - 16 mars 2009 18:20

Här i Klaråsen håller man på traditionerna, lunch-vila i mammas säng. Hundarna tycker det är toppen, för hemma i Lerum är det inga hundar i sängen, stopp och belägg för det! Gråtrist väder och tö, snön den krymper lite pö om pö. Skoter- leden var ett misstag, sjönk ner ca 25 cm, så vi får hålla oss till slaskiga vägar på promenaderna som förut. Skall till Gulli Gullan i kväll och hålla henne sällskap framför TVn, vi är intresserade av samma program och då får Arne titta på sin sport i fred.


Lena undrade om det är våran stuga som är i det förra inlägget ? det är det inte, så här ser våran stuga ut i juleskrud 2008.


Av ~ Ruth ~ - 15 mars 2009 18:57


En riktig skön och solig dag har det varit med flera + grader. Har varit ute och promenerar i 2 ½ timma drygt med hundarna. Lite trist att man är förpassad till vägarna hela tiden pga. snödjupet, men så skönt det var.



I morgon skall jag se om det går att gå i skoterleden om vädret tillåter.



Det är vackra vyer efter sidovägarna, lugnt och fridfullt.



Det här tjärnet påstås vara bottenlöst och fryser aldrig helt.


Mysiga stugor lite här och var mellan tallarna.



Så här står det på skylten här, 5 ½ mil till Trysilfjället och det har märkts väl i dag, bilkaravaner med takboxar på väg till Norge och fjället, kom en 6-8 stycken med jämna mellanrum. Värre blir det när det går mot påsken.

I dag blev det några bilder från våran omgivning.

Ha en fin och mysig kväll !



Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards