~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under februari 2009

Av ~ Ruth ~ - 6 februari 2009 11:52

VM. Damernas superkombination, störtlopp från Val-d'Isère, i Frankrike. Idag är det skidor för hela slanten i soffhörnan, (inte jag), lyssnar bara på radion, går åt skogen för dom Svenska tjejerna tycks det, ja, ja, man kan inte alltid ligga på topp, eller ha turen med sig.



Här i Lerum kan man inte åka skidor, snöade rejält i natt, men ledsamt nog så är det plusgrader, dimmigt och grått.



Duggregn nu så snart är snön bara ett minne blott. Tycker musten går ur mig totalt med detta trista vädret. Skulle önskat att man hade en dragkedja på magen med batterier, går man på lågvarv så så skulle man kunna byta till nyladdade batterier, man skulle bli som en durasell-kanin, alltid sprudlande av liv, styrka och ork.  Får se hur resten av dagen blir..









Av ~ Ruth ~ - 5 februari 2009 18:58

skall jag skriva om i dag ? det har ju inte skett något att skriva om. Så jag visar några nostalgi bilder från min nu bortgångna mammas album. Man får ju variera sig lite hehehe, tror jag har förlorat min blogg energi för tillfället, men den kommer tillbaka (hoppas jag). Det snöade så mysigt i gårkväll och i natt, men så kom dagen +2* nu är allt borta, men skall komma nytt till natten. Skall bli intresant att dra undan gardinen och kika när morgonen gryr (för mig vid 9-½10) vet, jag älskar sov-mornar när Arne är hemma, han går oftast upp vid 6 tiden och tar hand om hundarna, underbart !

Inga långbyxor på damera på den tiden, det var inte kvinnligt.

Här bärgas det hö på ängen som är kossornas mat, gräset slogs med lie.

Kolla frillan hahaha..

Av ~ Ruth ~ - 4 februari 2009 19:02

Har varit och förskönat mitt hår, det blev kortare en tidligare, ser ut som en igelkott, men jag är nöjd. Försökte ta ett kort mot spegeln men det sket sig, blev så suddigt så jag gjorde den i gråskala..


Köpte med 2 semlor på vägen hem, så himla gott, äter den alltid på en tallrik med varm mjölk, Arne tar semlan i handen, så olika man är, hur äter du din semla ?


Nu kommer det lite pudersnö och det har blivit lite vitt på marken, men det upphör väl snart vill jag tro. Skall nu sätta mig och sticka på socka 2 till Jennifer, måste ju få dom klara innan vintern upphör. 


Har inget mera att skriva om i dag, har precis ätit middag och blev loj och slö, nu skall jag bara sitta och vara.


Du har väll inte redan glömt hur fågeldunen plockas ? skriv på namnlista och protestera klicka på bannern, sätt den även på din sida .

Av ~ Ruth ~ - 3 februari 2009 14:18

Stickat har jag, klart en strumpa i dag som jag hoppas Jennifer vill ha. Garnet är  Alpackaull som är världens finaste och mest exklusiva ull, är oerhört mjuk och ca 30% varmare än merinoull. Inte sticks dom heller så är du allergisk mot ull så tål du garanterat Alpacka. Vill du se foton på dessa djur så klicka "HÄR"



Jennifer är det äldsta barnbarnet. På fotot tillsammans med sin lillasyster Chanique, dom är ensamma flickor utav mina barnbarn, förövrigt så har vi 4 pojkbarnbarn + en bonus-pojke. Bilden är tagen med en mobilkamera därav lite dårlig skärpa, men vad gör det, dom är ju så gulligt söta ändå. Förlåt Jennifer, har norpat bilden från dig, men tackar så klart, tack, tack ! Som plåster på såret så får du ju strumpor :-)









Av ~ Ruth ~ - 2 februari 2009 15:30

Är det egentligen bara kossornas blajjor som medverkar till att våran jord är på väg att gå under ? Testa dig själv och se vad du har bidragit med fram tills i dag, det är inte lite uj, uj."Titta här" burrrr och blä !


Bilden är våran Tarraz som baby, när han tränade på att bli rumsren, å'du vi  lyckades ! Allt sker nu mera utomhus, redig ponke :-)

Av ~ Ruth ~ - 1 februari 2009 15:05

Arne ringde från Danmark i går och var så stolt, denna dagen lyckades han fälla en Hjort, så nu blir det goda middager på bordet (tror inte jag har ätit sådant kött förut.) Han har varit över flera gånger förut, men har kommit tomhänt hem, det har liksom allt varit som för h(g)jort.. fnizz..


Fåglarna börjar få vårkänslor ute, håller sig tillsammans i par så snart är det nog dax för bobyggen, har samlat hundhår i talgbollshållaren för att bidra med material till lyan. Så har du hårtussar vid kamning av ditt husdjur så kasta det inte i soppåsen, då blir fåglarna ledsna, samla och bjud dom små liven på till sitt bobygge. Dom flesta hundarna fäller vid den här tiden på året, så samla, samla, dom flesta fåglarna plockar med glädje och förtjusning.


Klantade mig och fick en ful repa mitt på data skärmen i dag, är så ledsen, ett streck på 15 cm. Trodde först att det var ett hundhår, men så är inte fallet, måste varit något i trasan när jag torkade skärmen som har repat, grrrr.


Ett vackert väder med sol från blå himmel och 1 minus, luften känns riktig kylig när det är minus här. Magen kurrar så jag skall få i mig lite mat.

Ha en fin söndag..

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards