~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under januari 2009

Av ~ Ruth ~ - 2 januari 2009 12:38

Titta så synd det är om mig, klantade mig på spisen i går, jäv... så det sved. Älskar mina vedspisar men i går hängde dom löst, kunde inte gå i närheten av dom med min hand. I dag svider det inte, så nu älskar jag dom igen. Tänk så snabbt kärleken kan växla från ena stunden till den andra, men vill lova att jag kände mig riktigt eldig hehehe.


Kylan håller fortfarande sitt grepp om oss, nu får snart Kung Bore släppa taget en stund, vill ju se flingor dala och det är för kallt för det nu, en växlande vinter är min första önskan på det nya året.


Är ensam med hundarna i dag, Arne pyste i väg till Hagfors kl.7 i morse, skall hjälpa till att installera en panna för bergvärme hos bekanta, kommer inte hem fören i kväll så i dag är det en slappardag.


Är snuvig i dag, frös och hade frossa i natt så jag kunde inte somna, hade ett berg av täcken och filtar över mig, hoppas snuvan är borta i kväll eller i morgon (brukar vara så) peppar, peppar ta i trä.


Nu skall jag sätta mig och sticka en stund, men är tveksam över om jag skall fixa mitt projekt, det är en klurig mössa, vilket behövs i kylan. Det skall bli en present om jag fixar den, annars får jag inhandla något fint på ICA i Höljes.

Ha en toppendag !

Av ~ Ruth ~ - 1 januari 2009 16:19

I dag har den nya almanackan hängts upp på väggen, den andra har fått gått till vila. Hoppas så innerligt att många rutor skall få många positiva anteckningar under månaderna som kommer. Almanackan i Lerum ser ut som en dagbok när den läggs i lådan när den nya kommer på väggen, har sparat almanackor under 20 års tid, kan inte slänga dom, dom berättar så mycket som jag ofta blickar tillbaka på. Känns konstigt att skriva År 2009, tycker inte det är länge sedan det var Nyår -08, ja tiden är förunderlig och går så snabbt. Hoppas ni alla får njuta ofta av alla dagar som nu står framför oss. Sorger kommer att göra sig påminda också, men sådant är livet, glädje och sorg går hand i hand och är en del av livet.


 


Mörkret faller på årets första dag efter en natt med bitande kyla -24* veden sprakar i ugnarna och sprider värme i stugan, ute är det -21* jag bara slappar i dag och funderar på kommande dagar År 2009.


Skickar er alla varma tankar och värme inför det nya året !

Kramar till er alla och ett Gott Nytt År !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards