~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 19 september 2008

Jag lottar ut, är du intresserad ?

Av ~ Ruth ~ - 19 september 2008 00:12

Gerty stickar, står i och skapar så mycket fint och varmt till fattiga mammor och ledsna barn i fattiga länder och gör en väldigt god gärning. Jag ger till mina frusna vänner så dom slipper att frysa och bli sjuka. Friskhet är A-O och nu är det tider för influenser med snuva och hosta, kan jag hjälpa 1 så har jag gjort en god gärning denna dag. Kanske kommer flera utlottningar längre fram !


Inspirerad av Monica så lottar jag ut ett par "Pulsvärmare" eftersom det börjar bli riktigt kyligt ute och dessa är en övergång till vinterns vantar och handskar. Är även sköna att ha i bilen när man håller i ratten, fingrarna är fria så dom behöver inte tas av när du vrider om bilnyckeln, rattar på radion eller byter CD, eller när du är i affären och handlar. Mångsidiga och sköna "Pulsvärmare".. Hoppas det blir flera som deltar en vad det blev för Monicas utlottning när bara jag deltog och blev den ensamma vinnaren och fick en "Oriflame ögon gel" (bra för mig, men trist för Monica).


Vad kräver jag då av dig ? Skriv och berätta varför just du är i behov av dessa vantar och när du kan tänka dig att använda dom och hur dom anses bli perfekta för dig. När vinstlotten skall dras så skriver jag allas namn på lappar och får någon att dra vinnaren. Sedan kontaktar jag dig via din blogg eller hemsida och då vill jag ha din adress på ett mail till mig. Eftersom det inte finns någon teknisk möjlighet att skicka via e-post så kommer "Pulsvärmarna" hem till din brevlåda på det gamla hederliga sättet, snigelpost :-) Svårare en så är det inte.


Längst antal deltagare är 10 och hör sedan !


Den 30/9  avslutas det hela och vinnaren dras !

 
 
Charlotte

Charlotte

19 september 2008 06:42

De var väldigt fina pulsvärmarna. Varför jag skulle vara i behov av dessa är för att jag inte gillar vantar, jag tycker de är i vägen för det mesta och så tappar man alltid bort den ena. Har man pulsvärmare så kommer de inte bort för de sitter där de sitter.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Medresenärskan

Medresenärskan

19 september 2008 08:10

Oj, Medresenärskan skulle kunna använda flera A4-sidor till motiveringen om varför just jag skulle vara värd att vinna. Lovar att inte ta sån stor plats här jag tar chansen att ge min "Pyttelilla" egna syn på saken:

1. Resenärskan har aldirg tur i spel och utlottning, kan det bero på tur i kärlek??

2. Min nyrenoverade hand/handled skulle gilla just en sån modell i år. Fingrarna är fria så man behöver inte ta på och av mellan varven.Handen är lite köldkänligare efter skadan.

3. Ser så otroligt snygga ut så man pryder händerna samtidigt som de håller sig varma.

4. När jag är ute på fotograferingar så slipper min lilla hand bli kall mellan varven.
Hi, hi ... nu har resenärska lagt ut orden minsann. Vars det så här man skulle göra?? Har inte ruskat om i korvaspat än men vill skynda mig ge mitt bidrag till den trevliga tävlingen. kram

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

19 september 2008 09:15

Oooo, så roligt... med en utlottning! Nu vaknade matte till ordentligt. Hon har ju varit lite dålig på att kommentera i bloggarna den sista tiden. Men det betyder inte att hon inte följer med.
Ja, varför skulle då matte vilja vara med i utlottningen då?
Jo, hon är opererad i båda händerna på grund av artros och har ofta värk. Händerna blir kalla och stela särskilt när hon sitter vid datorn.
Hon är själv dålig på att sticka numera.
Skulle vara perfekta att ha på sig när man tränar med mig "Moa", då behöver ju fingrarna vara fria.
Dom är snygga och väldigt praktiska.
Matte har ju läst Ruth's blogg under lång tid och sett allt fint hon stickat sen hon tog upp sin roliga hobby igen.
Det är så roligt med dig Ruth. Alltid något kul på gång i din blogg.
Nä, nu väntar Frissan. Har en tid kl. 10.00
Kramiz

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
agge

agge

19 september 2008 09:17

Varför jusst jag ska vinna pulsvärmarna? Jo du Ruth , det ska jag tala om för dig:
jag tycker att de är läckra och jag skulle använda dem nu när jag cyklar till jobbet och jag skulle även använda dem som accesoar till vissa kläder.( läckert )Är så frysen imellanåt så då skulle de komma väl till pass.

kram Agge

http://agges.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

19 september 2008 09:45

Här en till som absolut inte skulle ha ett dugg emot att sätta på sig de härliga pulsvärmarna dels för att de är jättemysiga, dels för att de skulle vara perfekta när jag nu äntligen börjat gå med stavar igen, är så frusen om händerna!! Nu håller jag tummarna och hoppas på tur!! Kramen

http://lenabirgitta.bloggagratis.se

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

19 september 2008 09:53

Väldigt flotta saker! Skogsfrun har aldrig i verkligheten sett eller använt såna. Förr hade väl torggummorna dem när de stod ute i kylan och sålde, fast inte så fina! Skogsfrua kunde ha dem att stila med på konsum när hon rotar runt i kyldisken;) Ett smart sätt också att skyla sina förvärkta knotiga fingrar. Pulsvärmare...perfekt för en med lågt blodtryck;)
Allt detta måste väl beveka
att pulsvärmarna en skogsfruhand får smeka?

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Birgitta

Birgitta

19 september 2008 11:54

Så kul med utlottning!
Vad gosigt härligt varma och sköna dom ser ut.

Ja,vad ska jag skriva för att du ska fastna just för mina ord...hmmm...är ingen "talare" - "skrivare"...fast dessa pulsvärmare skulle passa perfekt till mig! Varför...Jo, för det första så kan jag inte sticka...för det andra skulle dom var superbra när jag går ut och promenerar med kameran när det börjar bli kyligt och vinter. Vanliga vantar kan jag ju inte ha när jag fotograferar för dom är så klumpiga. Däremot skulle dessa pulsvärmarna vara helt perfekta! Hoppas på tur gör jag :-D
Kramen

http://www.birgittasplace.com

 
camilla

camilla

19 september 2008 15:09

Rackarns fina pulsvärmare!
Skulle jag vinna så fick dom nog sitta på dygnet runt ;D
Är alltid frusen och stel i mina handleder.
Sen måste det vara prakitisk med sånna där när man ända kan ha fingrarna framme.
Trevlig helg!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Monica

Monica

19 september 2008 19:09

Naturligtvis vill jag vara med i utlottningen av dina pulsvärmare och min motivering är: Varje morgon när jag cyklar till tåget är det så kallt om mina händer så ett par pulsvärmare skulle passa mej perfekt och eftersom jag inte stickar själv numera så vore det toppen att vinna dessa.

Ha en trevlig kväll!

http://violett.bloggagratis.se

 
Carina

Carina

19 september 2008 20:15

Dom är så snygga, det hade verkligen varit mycket bra till mej under skogsrundorna med mina vovvar. Hm... inga fingervantar som bara är i vägen när man har kamran med eller när man tar sej ett bloss;) och hade passat bra till min nya jacka... Japp såna skulle jag verkligen behöva!!! Men brukar verkligen inte ha tur med utlottningar, men man vet ju aldrig.

Ha en bra helg

Kramen Carina

http://www.eklovenskennel.se

 
Marianne

Marianne

19 september 2008 21:22

Jag vill gärna vara med i utlottningen av dessa fina pulsvärmare. Varför jag skulle få dem? Jag kan inte sticka och jag behöver något värmande runt mina förvärkta handleder & händer när jag är ute och går med hundarna. Det är näst intill omöjligt att hålla 6-7 koppel i händerna med vanliga vantar på.
Ha en fortsatt skön kväll och en trevlig helg.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Anki J.

Anki J.

20 september 2008 00:19

Jag har sedan tidigare beundrat dina hemmagjorda pulsvärmare och vill jätte gärna delta i utlottningen.
*Jag lider av dålig blodtillförsel i mina fingrar (kan bero på att jag har haft diabetes i över 30 år och min fibervärk?)och det gör att de blir iskalla och värker när jag tex sitter vid datorn.
*Det där att behöva vantar eller handskar när man kör vintertid är alltid ett dilemma. Att jag inte tänkt på det tidigare att pulsvämrare är ett bättre och fram för allt ett säkrare att sätt när man kör.
*Det måste ju bara vara så mycket lättare när man håller på med mina hundar och ska ibland snabbt ha fram hundgodis som belöning. Hur lätt är det när man har tjocka vantar på vintertid?
Detta är vad jag kom på nu men säkert finns det många fler anledningar där ett par pulsvärmare hade varit användbart.
Nu hoppas jag på tur som aldrig annars har det i lotterier!!!
Många kramar från ett mer och mer höstlikt Skåneland!

http://www.jankils.se

 
Gilla den frusna

Gilla den frusna

20 september 2008 20:16

Jo, hej Ruth!
Naturligvis sällar jag mig till kön i lotteriet om dina vackra hantverk. Gilla har aldrig ägt eller ens haft en tanke på att man kan behöva ett par pulsvärmare, men de ser väldigt snygga ut och borde passa mig fint som ständigt fryser om händerna. Och de skulle passa perfekt till min jacka som går lite ton-i-ton med underverken. Jag tänkte mig att dra på mig dem när jag stavgår, när jag promenerar med min hund eller när jag någon gång sätter mig i bilen och greppar den kalla ratten. Vantar kan jag inte ha på mig när jag kör.

Det blir svårt för dig att välja bland alla som bara måste ha dina värmare! Förresten kan jag inte heller sticka, så jag kommer aldrig att få mig några någonsin om jag inte vinner dina!

http://gilla.bloggagratis.se

 
YVRA

YVRA

21 september 2008 19:38

Ett otroligt fint & vackert hantverk!! Vill ju naturligtvis att vara med på denna lottning, om jag blir den lyckliga skall jag vårda dem ömt och tänka på dig varje gång jag använder dom.
Yvonne

http://www.metrobloggen.se/byrackan

 
Latte

Latte

22 september 2008 14:47

Hej Ruth! Jag och Carolina har ju följt din blogg ett väldigt långt tag nu, och vi har sett allt det fina som du har stickat...Det är ju såklart att man vill vara med i den fina utlottningen!!! Men vad ska man svara egentligen? Direkt när jag såg vantarna så tänkte jag på Carolinas halsduk, som hon älskar. Pulsvärmarna matchar väldigt bra till halsduken, och med dem så skulle man verkligen känna sig trygg, i vinterkylan!

Kramizar!

//Latte

http://latte

 
Anna

Anna

23 september 2008 12:47

Jag är i STORT behov av dina fina stickade pulsvärmare! Varför, jo du förstår i mitt yrke har jag upptäckt att man MÅSTE ha sådana för att klara av att utföra sitt arbete och eftersom jag inte har några än så har jag för tillfället LÅNAT ett par! Se gärna länken nedan för närmare beskrivning av mitt behov av vantar..Alltså! Jag skulle behöva ett par..

Denna tävling måste vara som gjord för mig då den dyker upp dagen efter jag beklagat mig om avsaknaden av just sådana!! :-)


http://annas-funderingar.bloggagratis.se/2008/09/18/960767-en-beredningsjurist-behover-horselskydd-och-vantar/


Mvh Anna som hoppas på lite tur för en gångs skull ;-)

http://www.annas-funderingar.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

23 september 2008 20:29

Varför jag ska vinna ? Jo,skulle slippa frysa och bli stel i mina handleder när jag är ute och fotograferar nu under hösten.Skulle kanske slippa värken om jag kan hålla mig varm:) Dessutom är det ju en snygg assesoar också....kramen !

http://wanilla.bloggagratis.se

 
♥Annica♥

♥Annica♥

24 september 2008 12:14

Jättesöta! Skulle jag bli den lyckliga vinnaren, så skulle jag använda dem varje gång det är lite halvkallt när jag är ute med ungarna. Alltid är det en som blir snorig, en som vill ha skorna knutna, en som vill ha saft på utflykten, en som vill in i huset o kissa-av-med-vantar-leta-nyckel, en som vill... osv! Ett ständigt av och på som jag skulle slippa med dessa fiffiga "vantar"! Kram!

http://gitjejen.bloggagratis.se

 
Ia

Ia

26 september 2008 11:02

Varför skulle jag vinna.....jo, för att jag älskar äkta hantverk! Känslan av någon har lagt ner timmar och sin själ på det jag får äran att använda och sedan njuta av...den känslan är häftig!!!!

Att dessa sedan har en massa praktiska fördelar...ja, det är nåt som kommer på sidan av!!!

http://kajsalisa.blogg.se

 
Pia

Pia

26 september 2008 16:13

Jag skulle vilja vinna pulsvärmarna och ge dem till min dotter. Hon har såna problem med sina händer och väntar på ev operation. Själv har jag haft samma problem i händerna men en spruta Botox fixade mina problem men tyvärr inte hennes.. Hon behöver värme och samtidigt är det är ju riktigt hippt med såna där bland ungarna nuförtiden.. Kram!

http://www.anjocapi.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards