~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under juli 2008

Av ~ Ruth ~ - 3 juli 2008 14:24

Äntligen har Blogga släppt in oss efter att vi har varit avstängda sedan i går em. gissa om man får panik när sidan inte kommer fram .-)har haft blogg-abstinens till 100 %. Fick för mig att den kanske var borta för tid och evighet, vilken katastrof det skulle varit !!!

Nu gäller det att hitta på ett inlägg för dagen, så det kommer nog snart något nytt, gårdagen förblir tom, skulle skrivit på em. men det inlägget är inte aktuellt i dag.

Höres senare !

Kan inte förstå ?? har fått 2 kommentarer i gårkväll kl 20.04 och 21.43, hmmm, skumt detta däringa, kliar mig i hårroten, jag kom då baske mig inte in alls ? Nu är det skönt och livet har återvent till det normala.

Av ~ Ruth ~ - 2 juli 2008 14:27

och släpte inte inn oss, därför är det inget skrivet här i dag !

Av ~ Ruth ~ - 1 juli 2008 23:36

Tack för att så många har tagit sig tid till att skriva om sin lilla morgonstund, roligt. När jag läser kommentarerna på min blogg och läser på era sidor här så ser man hur vi olika set tar oss igenom det första stadiet efter nattskiftet :-) Kul och intressant att läsa om detta, ännu ett sätt att lära känna varandra på. En ny liten pusselbit varje dag gör varje person hel. Tycker vi lär känna varandra så bra på bloggarna, till skillnad från oss som också har andra hemsidor, dessa läggs mer och mer i malpåse för min del (bloggen är roligare :-) Upptäcker också hur bloggen tar allt mera tid i anspråk, jag har många vänner som som jag vill hälsa på innan sovdax. Tack alla vänner för det ni delar med er av vardagens stora och små händelser. Det behöver inte vara några stora och maffiga historier vi presterar för så innehållsrikt är ofta inte vardagen för oss flesta. Vet att många nästan känner ångest för att prestera max här på bloggarna, det skall inte vara så.


Lägger en länk till ett annat inlägg där jag skrev om bloggvänner "HÄR"


Nu är det dax för sova


Av ~ Ruth ~ - 1 juli 2008 10:13

Tänk så mycket vi har att lära av djuren!


Hur många stretchar när dom kliver ur sängen på morgonen, inte jag i alla fall, jag går ihopkrupen och gnider ögonen, kliar mig på överarmarna och bak på skinkorna, gapar och gäspar högljutt, fumlar efter tofflorna som bara jäklas med att vara felvända på morgonen, tror att någon har lånat dom under natten, luktar inte min fotsvett tycker jag. Tur att dom lämnar tillbaka tofflorna så jag slipper leta, för det är jag för trötter för.


Kommer ner från andra våningen och sjunker ihop på en stol, sitter så en stund, släpper ut hundarna, laddar kaffebryggaren och slår på datorn.


När kaffet är klart så tar jag min kaffemugg och läser Aftonbladet på nätet, sedan är jag pigg och tar itu med morgonsysslorna.


Varje dag upprepas på samma set :-)Hundarna stretchar väldigt ofta och skakar sig, hela blodomloppet sätter fart i kroppen, då är dom pigga genast. Nowah stretchar när hon sover så det är klart vid uppvaknandet :-) ser ut som en Tax blandning, lilla skruttan på 7 ½ månad (drygt).


Hur är dina morgonrutiner, skiljer dom sig från mina ? skriv och berätta, lägg sedan en notis i mina kommentarer så kommer jag och kikar hur du börjar din dag !

"Kanske en utmaning !"

Av ~ Ruth ~ - 1 juli 2008 00:01

Jag har blivit utmanad av Skogsfrun och Birgitta. Att avslöja :

6 underliga/egendomliga saker om mig själv. 


Ni utmanade kan kopiera detta:

Varje utmanad börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utvalda ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna. (dessa)

Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit valda och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

-----------------------------------------------------------------------

1) När jag är själv hemma tittar jag alltid under min säng när jag lägger mig.


2) Kokar min havregrynsgröt med mjölk i ställe för vatten.


3) Tror att hälsokost preparat ger mig ett evigt liv "Fniss"


4) Kan inte gå förbi en mask som ligger på vägen efter regn, måste flytta den till diket.


5) Är mörkrädd för att gå ner i källaren på sena kvällar.


6) Måste fukta pekfingret för varje blad när jag bläddrar i en tidning, även om det inte behövs.


Utmanar inga nya, utan vill du bli utmanad så är det dig fritt, skriv i mina kommentarer om du gör det. Brukar inte nappa på dessa utmaningar, men OK, ett undantag !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards