~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

En kär vän/bloggare på nätet.

Av ~ Ruth ~ - 30 juni 2008 00:23


Tänker göra lite reklam för en kär bloggvän, troligen den äldsta av alla på nätet,(om jag inte minns fel så är hon född 1915). En härlig gumma som är väldigt duktig på att skriva fängslande om sin barn/ungdomstid i Värmlands-skogarna, hur livet var då och hur kämpigt det var mång en gång. Älskar hennes berättelser, känns som jag går vid hennes sida, ser och upplever allt, som en skugga från forna dagar. Hittade till henne för över ett år sedan och har följt henne sedan dess på bloggen, (även läst bakåt från det första inlägget). Missa inte alla hennes fängslande kåserier, som skulle kunna blivit en hel bok. Mycket har denna person fått gått igenom under livets vandring, trotts det så håller hon humöret uppe och fått ett långt rikt liv. Många bloggvänner har hon fått och det berikar naturligtvis tillvaron. Den dagliga kontakten med vännerna ute på nätet ger henne extra livselexir och krydda på vardagen. Hoppas av hela mitt hjärta att jag får följa hennes vidare vandring genom livet i många år till. En stor kram till min namne "Rut" och tack för att du finns för så många här ute och inte minst för mig. Besök hennes härliga blogg Så fantastiskt bara  att hon har en dator och är så modern så hon även bloggar, det du, bara det är en bragd som heter duga !

Förlåt Rut, kunde inte låta bli annat en att lägga in denna härliga bilden, hoppas du inte misstycker, om så är fallet plockar jag bort den !

 
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

30 juni 2008 08:41

Hallå! du har blivit utmanad på ? av skogsfrun. Kom och se och var me!

Härlig bild på Rut, tor inte hon misstycker att stå modell i denna tavla.

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Rut

Rut

30 juni 2008 08:52

Kära Ruth!
Vad ska jag säga, jag är naturligtvis väldigt smickrad.
Det här är när hösten var var som allra grannast i fjol som jag stod modell för min son med hans rodesian tik i min älskade skog med Stockholm i bakgrunden.
Det är mer än 60 år sen jag bytte vildmarken i Värmland mot storstaden för kärlekens skull. Trots allt gick det förvånandsvärt bra att anpassa sig. Språket var förstås var ett dilemma, på något konstigt vis hade stockholmarna svårt att förstå den värmländska dialekten.
Ruth, jag minns så väl första gången du kom på min blogg, din värme och hur imponerad jag var av din hemsida. Hur jag kände din närhet när du kom smygande mitt i natten och strök min kind.
Tack min vän för att du finns.
Rut.

http://www.rut.blogg.se

 
LJ

LJ

30 juni 2008 14:16

Hej Ruth!
Jättefint!har lagt in bilderna på min hemsida!oj vad duktig du är!väldigt fina bilder.Hör gärna av dig när du kikat!
Kram Lena/Svartlock's

http://www.123minsida.se/lenaspudlar

 
Birgitta

Birgitta

30 juni 2008 14:57

Fin bild av din vän! Ska hälsa på och läsa lite av vad hon skrivit.

http://birgittas.bloggagratis.se

 
agge

agge

30 juni 2008 16:49

Nu blir jag nyfiken på denna Rut. Måste hälsa på hos henne för att se vad hon skrivit och skriver om.

kram

http://agges.bloggagratis.se

 
Rut

Rut

30 juni 2008 18:26

Jag glömde säga att du gett min obetydliga person en väldigt vacker inramning, du är hyperexpert,tänk om man bara kunde hälften.
Kramar!

http://www.rut.blogg.se

 
lillis

lillis

30 juni 2008 18:32

Ska gå in och besöka denna dam och se vad hon skriver om det låter spännande
Ha en bra kväll
Kram

http://danslillis.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

30 juni 2008 21:26

Ja kära hjärtanes vad denna dam är duktig att skriva, jag har vart in hos henne och läst tidigare. Och fantastiskt att vara så till åren kommen o kan hantera en dator.
Beundrar denna DAM!!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

30 juni 2008 22:27

Ja, men är det inte fantastiskt! Vilken härlig kvinna denna Rut är. Man tror inte det är sant... 93 år och bloggar. Tror att jag får kika in hos henne, och kanske lära känna henne lite mera.

http://cavaliersajten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards