~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under maj 2008

Av ~ Ruth ~ - 10 maj 2008 15:14

Har bytt bakgrund dagen till ära och önskar er alla en trevlig Pingstafton med blommor och en kopp kaffe  !

Av ~ Ruth ~ - 10 maj 2008 08:55

Solen strålar och det är redan riktigt varmt. Har precis varit ute och vattnat blommor och växter, det blir snabbt torrt. Köpte en del blommor i går, var ute nu och skulle ta kort men det såg så fjuttigt ut, dom är ju inte så stora ännu, så det får vänta. Frostnätter kan komma i början av juni "Järn nätterna", men dom senaste åren har det gått bra. Kanske köpa en fiberduk att täcka med om frostrisk finns. Köpte mig en kjol, jumper och 2 par byxor i går också "med hör och häpna resår i midjan", tar det säkra för det osäkra, man vet inte hur det brakar å'sta, svåra tider stundar. Nu närmar det sig Enyas valpning, tror inte det är mera en ett par valpar där, har inte ökat så mycket på slutet, det är ju bara en dryg vecka kvar. Skall göra i ordning rummet här, det känns som man skall få storfrämmat :-) Nu skall hundarna få frukost och det kurrar även i min mage, så det är dags.

Ha en fin dag !

Av ~ Ruth ~ - 9 maj 2008 14:51


För alla goda råd till mig efter gårdagens eländiga erkännande, det är vidrigt svårt att låta bli både det ena och det andra, men jag ger mig inte. Om det sedan tar 1- 2 eller 3 veckor dit så sker det ett nytt liv för mig, det är jag fast besluten på, det mognas mera för varje dag som går.


Nu har jag varit duktig, klippt alla gräsmattor, även utanför staketet mot gatan, 2 bensintanker gick åt, det var kämpigt i denna värmen.

Nu har jag duschat och svalkat ner mig, skönt.


Nu skall jag ner till torget och köpa ett par blommor till, kan inte låta bli. Sedan blir det en glass på parkbänken och en trisslott. Väl hemma väntar flera lådor och skåp på att rensas, fullt upp med andra ord.


Vi hörs nog senare i kväll och då kommer jag också på besök till er.

 Njut av värmen som råder ni som kan och orkar !

Av ~ Ruth ~ - 8 maj 2008 15:38

Får nog vänta med klädköp, eller skärpa mig rejält ! Det här bådar inte bra inför sommarens garderob och hälsa. Slurp så gott ! choklad med hasselnötter är gõragõtt, ja allt med nötter i är svårt att motstå. Tobak och godis skulle vara förbjudet i alla affärer, inga av dessa frestelser är bra för hälsan och mina svaga ögon, köper stora lass, men måste besinna mig ! Tänkte först inte visa upp min svaga sida, men det kommer att avslöja sig själv så småningom.  "Vill inte heta Rultiga Ruth, skall vi hämta skottkärran eller ?? " inga bra frågor eller kommentarer, ledsen nu :-(

HJÄLP, HJÄLP, skall det vara så här, bara för att man vill slänga siggen, hur man en gör så mår man piss ! Vad skall jag göra när djävulen står och klappar mig på axlarna framför godishyllan ??????


Ge mig en åthutning som heter duga !

Av ~ Ruth ~ - 8 maj 2008 08:39

Nu hoppas jag på lite gråmulet och regn, gårdagen blev vidrigt varm med 26,8* som varmast, det klarar jag väldigt dårligt. Sväller i kroppen och blir matt och orkeslös. Skulle önska jag hade klarat värme bättre i stället för att klaga varje sommar. Nu har mina kläder åkt i väg, känns lite vemodigt, men det var nödvändigt. Några tåliga blommor inhande jag i går, tagetes som jag egentligen avskyr och något annat krafs, det kan ju fortfarande bli frostnätter, även om det känns avlägset nu, så jag ligger lite lågt. Det är så svårt med blommor p.g.a. rådjuren, det är några riktiga sabotörer. Penséer älskar jag (även rådjuren) så nu finns sådana bara på altanen en så länge. I dag måste jag ta mig i kragen och röja, det känns som jag har 1000 saker som måste göras så jag känner lite (mycket) stress inombords. Det är ett stort hus som skall hållas efter och nu känns det som det håller på att växa mig över huvudet. Blir nog inget mera inlägg i dag tror jag, får se vad jag hinner med innan kvällen. Inte alltid som man har orken att skriva vettiga saker, värmen tar som vanligt musten ur mig, puah. Önskar er alla en fin dag !

Av ~ Ruth ~ - 7 maj 2008 09:11

Nu har jag rensat i mina klädgarderober, och det blev inte lite som skall skickas med klädinsamlingen, 6 sopsäckar. Massor av vinterkläder, skinnjackor, kappor, dunjackor och västar, drygt 2 säckar. Nu är det slut sparat, kommer aldrig ner i vikt så jag kan få dom på mig mera. Nu gapar det tomt i klädskåpen, vad göra då ? jo skall köpa lite nytt, ett par jeans, 2 par bättre byxor och matchande kläder upp till, då får jag en bas att utgå ifrån. Skall införskaffa kläder med mera eftertanke hädanefter. Skall försöka att undvika impulsköp, man behöver inte så himla mycket. Hemma går jag bara i bekväma mjukiskläder, byxor med resår i midjan och T-shirt eller en tunn tröja. Det kanske blir så när man har flera djur i huset, det skall vara tåligt och smuts avvisande och tåla att tvättas ofta utan att tappa färg och form. Det är oftast bara jag som så lätt tappar formen "Ler"..


Hoppas vi alla får en fin och frisk dag, solen lyser på mig !

Av ~ Ruth ~ - 6 maj 2008 11:43


Det är ett bra sätt att skicka till många, men vad inte alla tänker på är att det sprids en massa adresser till vänner och bekanta, och som lätt kan snappas upp av "Spamrobotar". Vad sker då ? jo, det kommer en massa skräp i våran brevlåda, om piller, rolexklockor, viagra m.mera För att ingen skall se alla dessa adresser så skicka brevet till dig själv som första mottagare, sedan dold adress till övriga. Har som mest mottagit 478 e-post adresser till andra i ett och samma mail, det är inte kul. Låt bli att skicka massmail om du inte kan göra rätt. Vill inte att min E-post adress sprids omkring, delar själv ut min adress till mina vänner på nätet. Snälla respektera detta. Brukar själv inte titta på dessa mail dom åker direkt i bingen. Skicka med dolda adresser så är dessa mail välkomna ! Undrar du över något så skriv i kommentarer så besvarar jag dig där. I dag blev det ett rättesnöre för många, men det är väl menat !

Ha en riktig solig och fin dag !


Är det flera som vill föra ut detta budskap ? så får ni gärna kopiera detta till eran blogg eller hemsida, för då når det även till andra utanför min bloggkrets !

Av ~ Ruth ~ - 6 maj 2008 00:17


Det har varit en hektisk dag så nu är det dags att lägga sig och vänta på John Blund, hoppas det inte dröjer så länge, risken finns ju att jag hinner somna annars :-)

Ruth

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards