~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under maj 2008

Av ~ Ruth ~ - 15 maj 2008 11:39

Nu är det klart för den här gången !

Jag tillhör den skaran husmödrar som avskyr att stryka kläder, av den anledning har jag en förmåga att samla på mig rena kläder i drivor. Till slut finns det ingen återvändo, fram med strykbrädan och kläder, det tar ett antal timmar, men oj så glad jag blir när det är över. Varje gång så försöker jag att pränta in i min skalle att efter varje tvättdag när kläderna är torra, "på det direkt, inte lägga på hög".

Tror att mitt syndrom kallas "Strykrädd", ordet kan inte ha någon annan betydelse..

Av ~ Ruth ~ - 14 maj 2008 12:05


Kikade in på loppis i förgår, en dam stod och tittade i smyckelådan, när hon gick så tog jag en titt, såg det här armbandet och satte det på mig, damen skulle ha 10 kr för det. Väl hemkommen tyckte jag det var en stämpel på det (väldigt liten) DET VAR GULD ! hur många kan köpa ett guldarmband för en fjuttig tia ?? fick nästan lite magknip när det gick upp för mig, vem har lämnat in sådant ? troligt vis så förstod inte personen dess rätta värdet och trodde det var skräp. Kanske gå tillbaka till "Röda Korset" och lämna en slant till, skäms faktiskt för detta köp som är värd så mycket mera..

 --------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har jag lagt ut en sida med Bloggbakgrunder, se under **Länkar**.

Hoppas på en länk till min blogg om du använder något av lapparna !

...Har kvar att göra en beskrivning hur du byter på bloggen...

Av ~ Ruth ~ - 14 maj 2008 10:56

Kommer att göra en sida med bakgrunder som jag lägger på en av mina övriga sidor med länk hit. Det kan ta någon dag innan jag har fixat det, men det kommer !

Av ~ Ruth ~ - 13 maj 2008 14:25


   Har funderat på att göra några blogg-bakgrunder för er som inte själva kan, utan använder dom som finns på blogga, dessa är så tråkiga och trista. Skriv gärna i kommentarer om du tycker det är en bra idé. Många vet inte hur man lägger in egna bakgrunder, och det är inte så enkelt om man inte kan, av den anledning kommer jag även att lägga ut en förklarning till hur du skall göra med mina /egna bakgrunder. Skall göra en bakgrundsida som jag länkar till om intresse finns. Eller om du har en egen bild som du tror kan passa som bakgrund (alla bilder lämpar sig inte) så maila den till mig så gör jag ett försök, adressen finns på min "presentation".

Av ~ Ruth ~ - 13 maj 2008 10:16

Trollpackan hon kan Tarot och har tolkat mitt kort som är: "Översteprästen".

Själskortet kan hon räkna ut med hjälp av födelsedata: år, mån och dag. Genom det här kortet så finner hon min livsväg. Det visar vilka inre kvaliteér som ska utvecklas, hur jag ska hitta mitt inre, sanna jag och vad jag ska jobba med.


Så här blev resultatet: Personlighetskort: Översteprästen 


Du har båda fötterna på jorden, bär på mycket kunskap och uppfattas av omgivningen som någon man kan gå till med sina problem för att få råd. Råd ger du gärna eftersom du vill hjälpa alla att reda ut sina trassliga liv, men du ska träna dig i att bara ge det till dem som ber om det för det kan uppfattas som att du kommer med ”moralkakor och pekpinnar”.


 Du strävar efter harmoni och du är bra på att lösa kriser, och du är traditionell, envis och trofast och du skulle ha svårt att skilja dig.

Det du behöver öva dig i här är att våga ”släppa loss” lite, släppa taget och se vad som händer.


Ett stort tack  till vännen Trollpackan !

Av ~ Ruth ~ - 12 maj 2008 11:18


Tänker ofta på mamma, hon har alltid varit ett rättesnöre genom mitt liv. Det fanns alltid svar på mina frågor och undringar. Den härliga barndomen med mor och far glöms aldrig. Skulle önska att min mamma fans kvar här i livet, när frågorna hopar sig, men tyvärr finns det inget svar att få mera, det är flera år sedan både hon och far gick bort. Mamma var en varm och god kvinna och kallades för mor bland många unga genom åren. Hon var ödmjuk och omtänksam som en mor skall vara, trotts många törnar som även hon fick genom livet. När vi var små så offrade hon en kjol som jag vet att hon tyckte mycket om bara för att vi skulle få något att sy dock-kläder av. Hon såg alltid till att vi var rena och hade bra kläder, offrade allt för sina barn, kan inte minnas att vi saknade något trotts att det fanns små medel att bolla med. Som jag tidligare har berättat var vi 6 syskon. Våran far slet hårt i skogen för att försörja sin stora familj, lönen var inte så fet, men det gick med god vilja och mycket kärlek.Vet inte varför mina tankar till mamma känns så starka i dag, kanske tittar hon ner på mig från sin himmel och vill berätta något för mig, får nog aldrig veta.

Av ~ Ruth ~ - 11 maj 2008 18:48


Lilla barnbarnet Liam, läser högljutt Göteborgs Tidning "GT" efter frukosten. Måste ju följa med på vad som försiggår och sker i trakterna, kan ju vara något roligt som han kan gå miste om. Ja se den lilla parveln, han kommer att bli ett geni så småningom. När tidningen är överstökat så blir det remsor och lappar av den :-)
Av ~ Ruth ~ - 11 maj 2008 11:19

Får man förkorta ett namn hur som hellst ? Är detta en passande förkortning ?

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards