~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 18 januari 2008

Storm och regn..

Av ~ Ruth ~ - 18 januari 2008 23:57


Har nu rustat för stormen som har börjat dra in över här, regnet kom vid 23 tiden och det har börjat blåsa rejält. Det befaras att många träd kommer att falla eftersom markerna är så våta och ingen frost som hjälper dom att hålla kvar fotfästet. Vi har som tur är inga stora träd som kan ställa till det i trädgården, det har tidligare stormar skött om. Dom flesta i husområdet här har fällt alla stora björkar och tallar efter att "Gudrun" svepte fram i all sin prakt.


Grannen på baksidan har en väldigt hög björk och en rejält stor tall som lever farligt i natt, 2 hus är i farozonen om dom faller, kan ställa till det rejält, usch.


Har tittat på Let's dance i kväll, tycker dom är så duktiga redan efter 2:a tävlingsveckan, hur skall detta sluta och vem vinner? Var rädd att Ulf skulle dansa vidare så som Kurtan gjorde i den förra omgången, då skulle det blivit katastrof och ramaskri i stugorna och bland juryn. Skönt med en egen TV så jag kan välja mina egna program och slippa sport i alla dess former :-)


Annars så har det varit en lugn dag här för mig. Har inte mått så bra i några dagar, känns som jag skulle föda barn. Vidriga värk atacker längst ner på tvären i magen, började bli riktigt orolig men i kväll har det varit betydligt bättre, hoppas det är över snart annars få får jag söka farbror ultraljud efter helgen, man blir lite orolig.


Nu skall jag försöka sova innan stormen kommer för fullt, så kanske den har bedarrat när jag vaknar tills i morgonen bitti.

God natt och försök att sov gott !

 
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

19 januari 2008 00:57

Tittar du inte på "på spåret"? Hoppas att du snart mår riktikt, riktigt bra igen! Det är inte roligt att höra att ens vänner har ont och inte mår bra.Ja det ska ju bli riktigt med storm på västkusten. Hoppas Hökåsen också klar av det även denna gång.
Hoppas min kommentar blåser bort och framför allt inte min kram till dig! God natt och sov gott!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
"Bettan"

"Bettan"

19 januari 2008 01:18

Hej vännen min!
Ja fy sjutton att dessa stormar ens ska kunna uppstå. Hoppas att alla ska klara sig bra denna gång. För det kan bli otroliga konsekvenser annars.

Mellan killen ska träna som idag(lör), ute i skärgården. Men jag har varnat honom om att vi eventuellt inte kommer att komma dit ut. pga. denna storm som nu drar in. + att den store ska spela en bandy match i mölndal. Kanske heller inte kommer att bli av.

Kram på dig med önskan om en riktigt trevlig helg.
/bettan

http://grafikbettan.bloggagratis.se

 
skogsfrun

skogsfrun

19 januari 2008 07:37

Undrar varför denna storm inte har något namn, eller döps de efteråt? Bäst att du låter Dr ta en titt på dig och maggen, man ska inte gå och ha ont.

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
corina

corina

19 januari 2008 14:41

Hoppas du mår bättre nu! Nä jag orkar inte följa Lets Dance....klarar inte av dessa eviga såpor faktiskt.Ser för övrigt hemskt lite på tv numera,mest nyheter och sport blir det för min del och lite engelska deckare.Jo tack jag sov som en stock och vaknade med huvudvärk...fast den gav med sig efter ett tag.

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards