~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under november 2007

Av ~ Ruth ~ - 22 november 2007 19:40


Är så sällan sjuk, så jag blir alltid lika förvånad när jag drabbas...

Har varit väldigt matt och risig i kroppen i dag, och har ätit sparsamt. Ömsom fryser, ömsom svettas, så det håller nog på att gå ur kroppen, lika snabbt som det började. Det har bara varit rejäla magknip i mellangärdet inget annat dumt, vilket kanske skulle varit bättre så det hela  hade  snabbare varit överstökat och gått ur kroppen fortare. Är fortfarande öm i mellangärdet men inga "knip" (som Susanne Lansfelt förespråkade på sin tid som skulle vara så bra, men det kanske var i ett annat samanhang :-). Lite plågor skall man väl ha så men vet att man är normal. Denna dag har varit en slappar dag, har bara funnits och legat stora delar av dagen på soffan, sörplat te med honung och en och annan torr skorpa. Har verkligen känt mig som en lyxhustru och blivit upp-passat, inte dumt det heller. Inget dårligt utan att det har något gott med sig.. I morgon är nog allt fridens liljor igen..

Av ~ Ruth ~ - 22 november 2007 11:22


I gårkväll mådde jag inte alls bra, jäkla magknip i mellangärdet, gick till sängs redan  vid 11 tiden. Har inte ätit något konstigt. Tog mig en värktablett men det ville inte ge med sig. Försökte stoppa ett finger i halsen men jisses vad det högg till i magen, fick ge upp, somnade nog inte fören mot 4 tiden, och vaknade titt som tätt av knip, det blev inget annat. Hade så jäkla frossa när jag la mig, så jag låg med 2 täcken och 2 filtar över mig. Fortfarande inte helt kurant så jag kommer  inte att vara stort på  datan, får se om jag kan komma och hälsa på er senare i em. vill ju inte smitta ner er heller med någon bassilusk, för det här önskar jag er inte. Har även frossa och förmodligen lite feber på kuppen. Så är mitt hälsoläge i dag,, bara att bita i hop och rida ut stormen, life goes on !

Av ~ Ruth ~ - 21 november 2007 15:41


Att tekniken alltid går framåt och prylarna blir mindre det är ju allmänt känt.Det diskuteras vilka mobiltelefoner man har och vilka som har den senaste finessen, får se vilken du väljer efter detta inlägg, blir det Nokia och Ericsson, eller en ny fax ?? :-) Lite reklam ger jag er med denna filmsnutt "Ler"..

Av ~ Ruth ~ - 20 november 2007 20:47


Även männen vill släta till hårväxten, men dom vet inte alltid hur vi kvinnor gör. Tycker den här mannen rensar ogräs på ett hårdbarkat sätt, skall vara karlar till det :-) Nog har dom mycket att lära sig av oss kvinnor !

Av ~ Ruth ~ - 19 november 2007 21:37


Förstår inte hur snabbt tiden kan gå, så var det inte när man var yngre. Har inte hunnit så mycket i dag med lite eftertanke, handlat och utövat dom dagliga sysslorna, ja då är det plötsligt mörkt och kväll. Bloggen hinner jag knappt med, både när det gäller att skriva, läsa eller kommentera mina vänners. Nu är det bara ett par veckor kvar till vi skall hämta nykomlingen Nowah, under förutsättning att hon har lärt sig att äta riktigt, dom kan vara lite jobbiga med det, men dom 2 sista veckorna så brukar dom äta och är helt avvänjda från mamman. Skall bli så roligt att få henne i huset även om det blir ett merjobb innan dom är rumsrena. Det finns ju obegränsat med vatten, och skurtrasa finns så det skall inte bli något problem. Skall i kväll sätta fart med mina julsidor, skall köra ut dom till 1:a advent och snart är vi där, har både Pixel-julsidan och den ordinarie julsidan. Middagen är precis avklarat, det blev en gryta på älg filé med Créme fraich sås och blandsvamp i, vinbärs gelé och grönsaker, är så mätt så jag sitter bara och ojjar mig, äter alltid för mycket när det är något jag verkligen tycker om (tyder på dårlig karaktär och omdöme.) Det blev så mycket över så det räcker även till i morgon, skönt så då slipper jag fundera på matlagning.

Av ~ Ruth ~ - 18 november 2007 15:38


Vissa dagar känns det som man inte orkar något, i dag har det varit en sådan dag. Bara grått och tråkigt väder. Har stora kartonger med gamla foton sedan 25 år tillbaka (mest hundfoton och valpar) med hittade även ett och annat också utan djur. Har slängt flera 100 kort, det är så tråkigt när man inte skriver bak på korten  så man vet. Hittade dessa söta pissekatter, är bara tvungen att visa fram dom. För några år sedan ingick det 3 katter i huset, 2 norska Skogkatter och en röd Perser. Dessa 2 babysarna är en korsning av dessa 2 raser. Ser ut som Perser men fick lite längre nosar vilket jag gillade. För hårt typade Perser är osunda med ofta rinnande ögon, den kota nosen gör att tårkanalerna blir trånga. Innan digitalkameran kom in i mitt liv så fotade jag flitigt, gick åt en 36 bildrulle i månaden. Med mitt fotande så var det en välgärning att den digitala bildtekniken tog en rasande fart, var nog väldigt tidligt ute när jag köpte den första kameran.

Bara ett kort besök här på bloggen, plikten kallar. Skall nu börja med lite mat, fiskgryta i dag... Ha en fin em. och kväll !

Av ~ Ruth ~ - 18 november 2007 00:00


Har inte hunnit med bloggen i dag, har varit i farten hela dagen, fixat och donat, mycket skall klaffa innan resan. Vi har varit på sillbord på veterinärkliniken i kväll, det är tradition sedan snart 20 år tillbaka. När själva julbordet går av stapeln på kliniken den 22 då är vi inte hemma, därför så blev det sillbord innan. Mycket trevligt och glatt. Kan tillägga att min man har lagt in alla sillinläggningarna, gjort srtömmingslådan och Jansons frestelse, så sillbordet var hemmagjort av min man, han är så duktig på allt sådant och gott blir det, mycket uppskattat. Nu har jag hållit på med att ordna för blommornas ve och väl. Tvinnat tjocka bommulls-snören och stoppat i blomkrukorna, och andra ändan i en tom petflaska fylld med vatten, gjorde så förra året och det gick rätt så bra, men buuu så jobbigt att fixa till. Får se i morgon om snodderna är torra ner till vattnet, då får jag göra tjockare snören.. Nu orkar jag inte mera i natt, är så trötter, förra natten somnade jag inte fören vid 4 tiden, kunde inte koppla bort alla tankar som surrade i huvudet, vet inte om det var fullmåne, (på en mulen himmel kan man inte se månen,) är det någon som vet !

Av ~ Ruth ~ - 17 november 2007 13:45


Scannade genom datorn i gårkväll med Norton antivirus programmet, det tog 2 timmar. Det tog ju dubbelt så lång tid efter som den även gick igenom min nya backup som sitter i usb-porten. Trodde aldrig att det skulle ta slut. Funderar om jag skall koppla ur den när jag kör virusprogrammet och göra en backup efter varje körning som sker på fredagar. Tror du inte att det hade klurat sig in en "Trojan" till hårddisken namnet var " Dux.class" Vet att jag var inne på en sida där det ploppade upp flera rutor i följd på skärmen, fick stänga av lådan (sk.norsk avstängning).. Kommer inte ihåg vilken sida det var så nu får jag vara extra försiktig. Men som tur var så snappade Norton upp den och tog bort eländet.. I dag ser vädret ut som i går, tjock dimma och gråmulet, men lite varmare + 8*. Inga stora projekt på gång så det blir bara att slappa. Är inte klar med all grafik som skall in på hemsidorna jag sköter om heller, så det blir nog till att jobba några timmar med det. Hoppas ni alla får en fin lördag, med en lika mysig kväll i soffhörnan framför TVn.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2007 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards