~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 24 november 2007

Inköpsdag i dag

Av ~ Ruth ~ - 24 november 2007 17:07


I dag har det varit lite flackande hit och dit och ingen tid för datan, det blir så i bland. När min man är hemma så är vi ju 2 om burken också. Han gillar att sitta och spela och gör det ofta och gärna i timmar, så jag har inte samma tillgång till bloggen när jag får lite tid över, har försslagit en dator till men det anser han är onödigt, hmmm. Har varit och inhandlat en ny stol till data bordet med hög rygg, svankstöd och armstöd, mjuk och skön att sitta vid. Behöver ha riktiga grejer när jag jobbar vid datan så många timmar per dag/kväll. Den förra stolen får bli till symaskinbordet, inget större fel på den heller, men saknar armstöd och är rätt så hård i sitsen. En liten radio blev det också till databordet, en låg fotpall att sätta upp fossingarna på under data bordet, varma handskar och en del småplock som det alltid blir, så nu är jag nöjder ! Nu har jag beställd pizza som skall hämtas, det kurrelikurrar i magen. Nu springer jag, hej då !

 
 
Smeden

Smeden

24 november 2007 18:00

Nu!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

24 november 2007 18:05

Det var det, det!
Många hem har mer än en dator. Ha nuen härlig lördagkväll och karam på dig vännen!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
YVRA

YVRA

24 november 2007 18:29

Tack för som dom säger härnere "gohärligt" samtal

http://www.padditracks.se

 
Marianne

Marianne

24 november 2007 22:23

Vi har investerat i var sin burk. Det är bara jobbigt när någon så att säga vill till och burken är upptagen. Fast egentligen är det nog en onödig lyx.
Att sitta bekvämt är viktigt, så jag tycker du verkligen gjort en bra investering. Man ska inte vara snål på det gäller att vara snäll mot sin kropp.
Hoppas pizzan smakade bra.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Carina

Carina

24 november 2007 23:10

Bra nyinköpta grejer! Rejäl stol är viktigt för både kropp och skäl, speciellt när du sitter så mycket vid datorn och grejar med hemsidorna och din fantastiskt läsvärda blogg.
Hoppas att pizzan var god! Låter gott med pizza det var länge sedan vi hade det så tack för middagstipset för i morgon. Enkelt och smidigt :)

Kram Carina

http://www.eklovenskennel.se

 
trollpackan

trollpackan

25 november 2007 09:09

Då har du fått det mysigt runt datan då vad skönt! Och lite annat småplocka med hem också, alltid kul!
Det är bra med fler datorer om det är fler i familjen som vill sitta vid "burkarna"...du får väl jobba på det lite och kanske köpa en laptop?
kramen

http://trollpackan

 
margus

margus

25 november 2007 11:17

Oj, vad mysigt du fått det vid din arbetsplats! Grattis.
Men en egen burk hade väl inte varit fel, du vet hur det gick för mig.
"Ju fler prylar man har, desto fler prylar kan gå sönder och då är det bäst att ha ännu fler så att alltid någon är hel". Detta var ett nytt ordspråk av MIG, skapat i stunden...Ha ha.
Hörde nyss att nu ska hela svenska folket bli tvunget att skaffa NYA DIGITALBOXAR redan 2015 för då är det nya systemet, redan föråldrat! Nu blåser fartvinden från Vansinnesfärden i håret igen.

http://margus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2007 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards