~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under september 2007

Av ~ Ruth ~ - 2 september 2007 10:55

Höstmånadens andra dag så grå och regnig. Undrar hur vädret har varit i natt, hela altanen var full av blommor på golvet från ampelväxterna. Blåst (stormat) har det gjort under hela sommaren men aldrig har det blivit så här, förbryllande ..

Det känns så tomt här, en valp kvar i huset som skall hämtas under veckan. Vad duktig han är, finner sig i att vara ensam i hagen, inte ett pip i natt. Skall under dagen få gå med dom övriga hundarna. Undrar hur natten har varit för dom små trollen som har flyttat. Den ena familjen har en åldrig Golden tik, så den har ju en hundkompis. Den andra familjen har en katt, lite tuffare där, men snart är dom kompisar och sover till sammans. Arne (min make) åkte upp till Värmland igen i fredags em. tog med sig en av hundarna som sällskap, så nu blir dom borta i 14 dagars tid på nytt. Han är ju inte klar på långa vägar med det som han skulle göra. Får se hur det går med lingonplock efter dessa frostnätter som har varit där uppe med -4*. När jag ringde i går så höll han på att spackla väggen på den nya toaletten på andra våningen och fått upp dörren. Skall bli roligt att komma upp och se hur det blev. Väggar skall flyttas och sovrummen skall renoveras, så det är tur att han antog avgångsvederlaget från sitt ordinarie jobb, nu har han all tid i världen att snickra och greja, ja jobb finns det i massor.


Nääää, vilket skatväsen det är ute Usch, måste gå och kolla, kanske är det grannens katt som retar dom, otäkt skri, hörs !

Av ~ Ruth ~ - 1 september 2007 01:10

En trött och vemodig  Ruth skall nu gå och lägga sig efter en jobbig dag. Kommer med nytt i morgon. Tystnaden har infunnit sig i valprummet, och nya rutiner tar vid.

God natt mina vänner

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards