~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under september 2007

Av ~ Ruth ~ - 6 september 2007 16:45

I natt hade jag så härliga drömmar, var i en spelbutik och satsade på hästar och fick storkovan !Så nu skall jag satsa en och annan krona på det okända (för det här med hästar har jag ingen susning om :-)Jag gör nog det i morgon oxå, på onsdag är det väl V65 det är kanske då det skall bli klirr i kassan ? Vågar ju inte låta bli när drömmen kändes så glasklar, måste vara en förevarnig om att jag skall bli millionvinnaren den kommande veckan även om jag sällan (aldrig) vinner, högst en 50 lapp på en trisslott..Men nu seru skall det ske ett under i mitt liv. Nu är det bara att möblera om i plånboken, då blir det annat en bara en massa kvitton som gör att det ser ut som att det finns Money plenty, nu skall det bli äkta vara.

OBS ! alla tiggarbrev undanbes.

 *LYCKA TILL RUTH !*

Av ~ Ruth ~ - 6 september 2007 00:05

Den här bilden får tillägnas *Skogsfrun* som trodde att denna pälsbeklädnad var gått förlorat, men dock inte för alla karlarna. Skogsfrun skrev en kommentar i inlägget innan "Det hade varit klädsamt med päls på hela gubben, synd att vi förlorade den nånstans på vägen". Men usch vad dessa karlar måste lukta, eftersom alla hårbeklädda ställen på kroppen avsöndrar en speciell odör. Fy vad det blir kostsamt att varje dag kleta in hela kroppen med deodorant. Skönt att hårbeklädnaden har minimerats på karlarna i nutid. Inte skulle då jag vilja ha en sådan bredvid mig i sängen på natten. Det räcker gott om en hårig hund ligger på armen och snarkar.


Inga flera önskemål kommer att ges i det här ämnet, så här sätter jag PUNKT !

Av ~ Ruth ~ - 5 september 2007 00:11

Marianne efterlyste en mannlig sexbomb som jämvikt efter det förra inlägget. Klart jag vill ju vara alla till lags, så här kommer den sexigaste mannen jag kunde hitta, hoppas ditt hjärta bultar av åtrå ! När inte engång David Hasselhoff föll dig i smaken så hoppas jag att jag har prickat rätt denna gången.

Se där, man kan vara sexig även på äldre dagar, bara man sätter på
sig en stringkallsing, och med en fotboll under armen, så signalerar det full
energi och aktivitet. En riktig stjärna på den manliga skalan, njut och
fantisera, sukta och tråna.. Hoppas du är nöjd Marianne med mitt val !


Å'du Smeden, du får blunda !


*Kommentera gärna*

Av ~ Ruth ~ - 4 september 2007 09:20

David Hasselhoff är för mig en stor favorit och beundrare. Du som tidligare
inte bekantat dig med denna tjusiga kille ger jag en chans här och nu.


Denna underbara låt heter * Looking For Freedom *. Videon i sig är ingen höjdare, men låten och killen Oaooo :-) Kanske även du gillar detta ?


Luta dig tillbaka i stolen lyssna och njut !

Av ~ Ruth ~ - 3 september 2007 13:35

Är med i receptsamlingen *Hembakat* svarade på 2 enkäter och som
belöning så kom dessa 2 gåvorna på posten i dag, säkert bara skit, men
det skall bli intressant att testa så småningom. En kul grej i alla fall. Klockan har väldigt synliga siffror & visare mot vit botten och det är bra när jag skall kolla tiden utan glasögon. Kameran har även ett bordsstativ om jag är darrig.
Roligt med överraskningar i posten och inte bara räkningar och reklam..

Av ~ Ruth ~ - 3 september 2007 08:34

Morgonkollen hos skatan blev inte så långvarig. Den låg död där inne. det känns skönt att den fick somna. Gick igenom hela kroppen på den, inga sönderhackade partier som skulle orsakat infektioner,så det var nog något annat, kanske chocken av att vara innestängd, eller så var den sjuk. Nu slapp jag det problemet. Alltid jobbigt att ta hand om sjuka /misshandlade vilda djur och fåglar. Så sov i ro där du nu befinner dig !

Av ~ Ruth ~ - 2 september 2007 17:38

Ja, nog är det bekymmersamt för mig med mina djur och fåglar. Denna hårt antastade skatan hade det inte lätt, att skrika på hjälp var det enda den kunna göra, vem skulle ge den hjälpen om inte Ruth. Som jag skrev i mitt första inlägg i dag så var det så otroligt mycket blommor av mina ampelväxter ute på altanen golvet, har kanske ett samband med denna skatas tappra försök att söka skydd ?? finner ingen annan förklarning. 8 - 10 skator hjälptes åt att pina denna sin artfrände, varför gör dom så ? Kunde ju inte låta detta fortgå så jag fick försöka fånga in den och ge hjälp, det var inte så svårt, den hoppade snabbt i väg på gräsmattan men jag var också snabb. Innan infångandet skedde så funderade jag febrilt vart jag skulle göra av den, det fick bli den lilla kojan på gräsmattan. Inredde med tidningspapper hämtade en stor gren och hakade fast där inne, och efter mycket funderande över vad jag skulle stänga öppningen med så blev det botten till en spjälsäng. Skatan satt tålamodigt på gräsmattan, chockad och omtumlad. Tror inte ögonen är skadade, annars så gjorde jag ingen större kontroll när den var så skärad, får kolla i morgon lite bättre. Nu får den bara vara ifred och lära sig att axeptera sin situation. Har satt in vatten och brödbitar, skall blöta upp lite hundfoder som ger bra näring. Får se om den klarar natten nu.
--------------------------------

Suck, ja ja, typiskt mig !

Av ~ Ruth ~ - 2 september 2007 11:18

Så här avslutade jag inlägget innan:

Nääää, vilket skatväsen det är ute Usch, måste gå och kolla, kanske är det grannens katt som retar dom, otäkt skri, hörs !

----------------------------------------------------------------

Vad skådar mina ögon ? Det var någon i stor nöd på min gräsmatta, men vad tror du det kan vara som nu är i tryggt förvar i lilla valphuset på gräsmattan ? 


*Gissa ni som kan, och svaret har jag i min hand* . Tänk om det är så att det bara är alla individer som är snälla som kommer till himeln, då skulle det där inte finnas många som var lyckligt lottade.


Återkommer senare !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards