~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under augusti 2007

Av ~ Ruth ~ - 22 augusti 2007 10:18

Har bloggtorka i dag. Väntar valpköpare fram på eftermiddagen, så det blir
till att stöka lite och cykla till affären och handla kaffebröd. Har scrappat (heter det så ?) en gåva till dig om du vill ha den, bara att högerklicka och spara. Har funderat på att göra några flera, får se om jag tycker det är roligt. Har gjort så lite grafik sedan jag började blogga, snart glömmer jag alla turer och inställningar för olika saker, minnet är inte det bästa längre.  På min ordinarie sida http://www.robbac.com/blandat/ 
(som nu har stått stilla  över sommaren,) kan du hitta en massa grafik som jag har gjort. Det är mycket trams där också precis som på bloggen *Ler*... Det kommer kanske ett nytt inlägg under kvällen.


*Blogga bör man annars dör man, Bloggar gör man ändå dör man, hmmm *

ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 21 augusti 2007 21:13


Fader Dator, du som är i Centralen.
Helgad vare din skärm.
Tillkomme ditt tangentbord.
Ske din vilja, såsom i minnet,
så ock på skrivaren.
Vår dagliga lista giv oss i dag,
och förlåt oss våra misstag,
trots att vi icke förlåta dem som

programmerat fel.
Låt dom oss icke ha långa svarstider,
och fräls oss från alla Virus.
Ty Företaget är ditt och makten

och personalen I evighet.

*Enter*

ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 21 augusti 2007 09:38

Vi har ju alltid hört att vi ska akta oss för att äta på kvällen. *Det är mindre bra för figuren*..* Det är helt fel ! Det är det sammanlagda kaloriintaget per dygn som räknas. Så har du varit sparsam med matintaget under dagen, så kan du lugnt njuta en god matbit på kvällen, då och då. Man skall aldrig krypa till sängs och känna hunger, det försämrar nattsömnen.

Av ~ Ruth ~ - 20 augusti 2007 10:19

Någon har undrat hur det slutliga med kajan blev som jag gjorde så tam ? Den försvann ju så plötsligt en dag. Sedan fick jag reda på varför, maken hade sprutat vatten på den från vattenslangen med en hård stråle. Det gick några dagar, min man åkte till Värmland, plötsligt så dök den upp i gen. Får påstå att det var riktigt skönt när han var borta, eftersom jag inte behövde frukta att han skulle knalla in igen. Som vanligt så tiggde den mat, jag tog några små brödbitar och gick ut på gräsmattan och gav det där (bara 1 gång per dag) stod kvar och vaktade tills det var uppätet eftersom det kom flera fåglar. Till slut så la jag maten på marken och gick där i från, då tog han bara 2 bitar och flög sedan i väg.  Gjorde så i några dagar, sedan har jag inte sett den mera. Det var inte maten han var ute efter, utan den var kär i mig :-). Nu kan dörren stå öppen utan att han skall försöka att komma in. Han har hittat fågelvänner och behöver inte mig mera. Kommer aldrig mera att tämja en vild fågel som inte är sjuk eller skadat. Har blivit en erfarenhet rikare, trodde inte det skulle bli så jobbigt, utan bara skojsigt. Han till och med satte sig på dörrhandtaget, men det gick ner bara till hälften, annars så skulle han kommit in själv också. Det är kloka fåglar, men ack så jobbiga dom kunde bli. Frestas aldrig att tämja en kaja, det skapar bara problem.

Av ~ Ruth ~ - 19 augusti 2007 16:06

Har precis kommit in efter att jag har jagat som en dåre med gräsklipparen på 1300kvadrat gräsmatta. Är röd i nyllet som en kokt kräfta, och kliar i huvudet av svett, så det känns som jag fick löss på kuppen. Över mitt huvud var det svartlila, ville hinna innan regnet kom, men ovädret flög för bi. Känner mig så matt i kroppen, puha !


Håller på att glömma mitt lilla söndagsnöje *Puzzel* har 2 även i dag.

Älskar att puzzla själv !

Ett lite svårare:

http://two.flash-gear.com/npuz/puz.php?c=v&id=1815280&k=40748984

Och ett:

Special puzzel för *Skogsfrun*:  Dom förra har varit för svåra och du lyckades ju bara få till ytterkanterna, så jag hoppas det går bättre denna gången *Fniss*

http://two.flash-gear.com/npuz/puz.php?c=v&id=1815285&k=10766828

Av ~ Ruth ~ - 19 augusti 2007 00:31

Hittade den här roliga filmen som alla kattälskare bara måste tycka om !

*För att starta videon klicka 2 gånger på mitten*

Ett gott skratt förlänger livet  !

Av ~ Ruth ~ - 19 augusti 2007 00:28

Fy vad jag avskyr att gå ut på kvällarna nu när det mörknar så tidligt. Ser inte dessa söta små sniglarna med sina vackra hus, rätt som jag går där så krasar det under fötterna, och det hjälper föga att säga förlåt. Mår lika illa varje gång det sker, så nu skall jag hålla mig inne efter mörkrets ankomst. Ser ju ganska dumt ut att gå med en ficklampa och lysa framför sig, folk skulle tro att jag är tossig när gatubelysningen är tänd. Dagen bara säger poff så är det kväll på nytt. Fattar inte hur snabbt klockan går, veckor och månader likaså. Talade i telefonen med min make i kväll (som är i Värmland) nu har han även plockat hallon igen och kokat sylt, så nu kommer han hem med både hjortron och hallonsylt, han är duktig han ! Han blir kvar där uppe drygt en vecka till, sedan är hans skogsliv över tills älgjakten tar vid i höst.

Av ~ Ruth ~ - 18 augusti 2007 10:58

Den största av alla inom Rocke'n Roll. Den här videon är från hans sista framträdande 26 juni 1977 i Indianapolis. Sex veckor senare dog han den 16 augusti 1977av en hjärtattack. Elvis sa en gång: "Jag vill underhålla människor, det är hela mitt liv - till sista andetaget. Det var också vad han gjorde, till sista andetaget...


30 år har gått, men för fansen dör eller glöms han aldrig. Vi älskade dig ! Det var många som uppmärksammade 30 års dagen den 16 aug. men jag  väntade tills i dag. Ingen kan bära hans krona och axla hans mantel, han var krönad och The King.

Många tårar har fallit sedan den dagen. Glömmer aldrig den morgonen när nyhetssändningarna läste upp meddelandet. Min man var då i Ryssland, och själv höll jag på att bäddade sängar, det blev inte mycket gjort den dagen, tårarna trillade ner för mina kinder, så som på många andra. Spelade Elvis från morgon till kväll på skivspelaren, och mina skivor var många. Han är oförglömlig !


Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Följ bloggen

Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Blogkeen
Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Bloglovin'

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se